Elma_v2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 syd said: bitirme projesinde ens 491 ayaginda F alan duydunuz mu? yoksa adetten geçiriyorlar mı herkezi? sen sus bi kameranı bile getirmedin kurcalayalım diye.. alcağım kameradan memnun olmazsam senin başına ekşiycem bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yil basinda eve goturmese miydim. ne alaka Elma_v2 said: syd said: bitirme projesinde ens 491 ayaginda F alan duydunuz mu? yoksa adetten geçiriyorlar mı herkezi? sen sus bi kameranı bile getirmedin kurcalayalım diye.. alcağım kameradan memnun olmazsam senin başına ekşiycem bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 syd said: yil basinda eve goturmese miydim. ne alaka Elma_v2 said: syd said: bitirme projesinde ens 491 ayaginda F alan duydunuz mu? yoksa adetten geçiriyorlar mı herkezi? sen sus bi kameranı bile getirmedin kurcalayalım diye.. alcağım kameradan memnun olmazsam senin başına ekşiycem bilesin. sfsdf gerek kalmadı aldım zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yatılı olmayan birinin okula kamerayla gidip gelmemesi bence amelelik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bu saatte evimden kalkıp okula gitmek acaip koyuyor ya bi final yapıcaz diye, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yapcan tabi işin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ve donem biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 İnternet kullanımında 'adalet' için kota uygulamasına geçmişler. Geçenlerde yurtlardaki internet hızını 2mbit'e çıkardılar diye sevinirken zaten kafamda soru işaretleri vardı. Haftalık 10gb kota koymuşlar. O periyod içerisinde kotayı geçince hız 512kb'e düşecekmiş. (Daha önceden interneti aşırı kullananlar için bu uygulama yapılıyordu, bir kaç kişiden duymuştum.) Uygulamaya bugün başlanmış ve duyuru az önce atıldı. Planet'tan kota durumu ve internet hızı sorgulanabiliyormuş. Mail gelir gelmez girip baktım, periyod bugün başlamış ve 23'ünde bitecek. 5.7gb download, 1.5gb upload yapmışım şimdiden. Gece torrent'i açık bırakmıştım ve şimdi işteyim. Muhtemelen işten ben dönene kadar 10gb kotamı doldurmuş olacağım, daha ilk günden hızım 512kb'a düşürülecek söylediklerini yaparlarsa. Hangi kafayla uygulamayı önce başlatıp sonra duyurusunu yapıyorlar anlamış değilim. Önceden söyleseler şu tarihten itibaren böyle böyle olacak diye, ona göre hareket ederiz. Hadi onu geçtim, yurtların en boş olduğu bir dönemdeyiz. Bir çok kişi evine döndü, bir çoğu yurtta kalmıyor. Bu yüzden internet kullanımı da en rahat döneminde. Şu an bu uygulamaya geçmeye ne gerek var, acelesi ne? Ayrıca dersler, ödevler azalmış, finaller bitiyor. İnsanların rahat kafayla interneti kullancağı bir dönemde bunu niye yaparsın? Geçenlerde GazeteSU'nun ödüllü sorusundan fıstık çamı kazanmıştım. Hala almadım, kendileri uygun bir yere diksinler diye. Ama alıp IT'ye hediye etcem, onlar uygun bi yere diksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bende bu konu hakkında biraz düşündüm. Özellikle download eden ya da oyun oynayan insanlar zaten uzun bir süredir yavaşlıktan sikayet ediyordu. bulabildikleri çözüm buymuş...kaş yapalım derken göz çıkardılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 elma ipsalaya gitti topak sustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 BK'nın dönüşü baya iyi geldi bünyeye, ilk açınca napıyoduk ki lan bunla böyle diye karşıladım da alışınca çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 syd said: elma ipsalaya gitti topak sustu ipsala değül vesteros ehü ehü o diil de buralar çok fena abi, ortam yıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oha westeros mu, kings landinge yakin misin? sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 diff sınavında Euler'in ilk adının - doğum - ölüm tarihlerinin sorulması enteresan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 syd said: diff sınavında Euler'in ilk adının - doğum - ölüm tarihlerinin sorulması enteresan .. :) :) :) şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bk tekrar mı açıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aynen her ne kadar eskisinden daha yavaş olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yakın zamanda kabul mabül ögrenci işlerine yolu düşücek olan biri şunu sorabilir mi acaba? 2010daki össde %50 burslu kazanıp kayıt olmadım 2011deki ygs'ye girdim aftan faydalanıp kayıt olabilir miyim tekrar %50 burslu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 berk, gitmeeeeeeeeeeeeee =((( saka bi yana, mantikli durmuo o dedigin hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kayit olmamissin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 af olayı varmış onu araştırıyorum bi de kesin dönüşü koydum 27 mi 29 nisan mı ne aldım bileti (en azından bu dönemlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 böyle bir şeyin af kapsamına gireceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 mulgear6 said: yakın zamanda kabul mabül ögrenci işlerine yolu düşücek olan biri şunu sorabilir mi acaba? sen kendin sorsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Yeto said: syd said: diff sınavında Euler'in ilk adının - doğum - ölüm tarihlerinin sorulması enteresan .. :) :) :) şaka gibi geçen sene de yapmışlardı onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oha ikinci sayfaya düşmüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar