nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Okulda BK varken paylaşılanlardan okul sorumluysa office'ten falan da sorumlu olmalı değil mi? Ben gidip babamın bilgisayarına office yüklesem okul patlayacaksa hemen yapayım patlasınlar :( Dizilerin çıkış günleri internet çekilmez oluyor ayrıca torrent ve rapid abanmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Onu yaparsan sen suçlu oluyorsun. Daha önce deneyen olmuştu Vista için. Lisans değişti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 E tamam burada da bizişm suçlu olmamız gerekmez mi işte? Fark ne yani? Mesela hatırladığım kadarıyla ABD'deki üniversitelerde falan random çocuklara ceza geldiği oluyordu ama hiç üniversitenin ceza aldığını duymadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 valla yurtta kalmadığımdan networkmüş bkymış umrumda değil ama şu fakülte içi wirelesslar kanser ediyo ya, 2 adım atıyosun sinyal gidiyo sonra durduk yere geliyo, bi de ipod touchtan her su-net mobile a bağlanınca login ekranı çıkıyo, username password girmekten baydım, autologin de yok, ne işe yarıyosa o login sayfası, direk giremiyoruz wirelessa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Senin paylaşımın için okul kaynak kullandırırsa suçlu olur. Diğerinde senin kullanman için lisans alıyor okul, parasını veriyor. Sen de o lisansı amacına uygun şekilde ve yerde kullancağını kabul ediyorsun. Buna uymazsan suçlu oluyorsun. Okul derse ki tamam BK kurun, napıyorsanız yapın ama korsan bir şey olmayacak diye. Aksini gördüğünde yaptırım uygularsa korsan paylaşan kişilere ve engellemeye çalışırsa dediğin doğru olur. Okulun suçu kalmaz, paylaşıp da yakalanan kişiler cezalandırılır. + ABD ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bu ogrenci birligini fazla abartmadilarmi? Bari adam gibi biseyler yaparlar umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ÖBYK'ya adaylığımı koydum beyler, Birlik grubu Exchange öğrenci konu sözcüsü Mete, hepinizden oy bekliyorum, pati oyları bölünmemeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ölücem şu ÖBYK adaylarının propaganda mesajlarından. Favorim gördüğüm seçim vaadini de burada da paylaşayım: said: - Öğrencilerin kendi ihtiyaçlarını kendi çözümlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 muratların grubu bomba olmuş ya -sgm'ye tarkan gelecek -curveler düşecek -göle ekleme yapıp deniz yapacağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 IT nin attığı kapasite artışı mailini açarken "Some Sabancı University Mail features have failed to load due to an Internet connectivity problem. If this problem persists, try reloading the page, using https or using the basic HTML version. Learn More" diye bi hata verdi. Hay sizin vereceğiniz internetede.. 1 mbit ten 2 mbite yükseltmişler. Of çok zahmet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nileppezdel said: E tamam burada da bizişm suçlu olmamız gerekmez mi işte? Fark ne yani? Mesela hatırladığım kadarıyla ABD'deki üniversitelerde falan random çocuklara ceza geldiği oluyordu ama hiç üniversitenin ceza aldığını duymadım :/ Ceza doğrudan uni'ye geliyor. Üni isterse soruşturmayı devam ettirip local ip'ler üzerinden kimin sorumlu olduğunu buluyor. Ama genelde öğrenciler için bu sorumluluğu üstlenip, "çocuklar, yapmayın bakın şu kadar para ödedik" demeyi tercih ediyorlar. Tabi bu düzgün üniversitelerde oluyor genelde, sabancı gibi k. kırık yerlerde olmasını beklemek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahahahahahha :) tebrikler bu arada mete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 nileppezdel said: ahahahahahha :) tebrikler bu arada mete teşekkürler.. öbyk exchange denetleme kurulu başkanı seçilmişim sdfsdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 exchange denetleme kurulu ne abi asfsdf yeterince güzel olmayan exchangeleri kabul etmeme hakkın mı olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Scheriff said: exchange denetleme kurulu ne abi asfsdf yeterince güzel olmayan exchangeleri kabul etmeme hakkın mı olucak :) tam title "Yabancı öğrenci konu sözcülüğü" de, arkadaşların exchange denetleme kurulu başkanı yakıştırması daha güzel geliyo kulağa =) Exchangelerin gözü kulağı olcam, exchange dedin mi akla ben gelcem artık sabancıda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Exchange demişken baydım artık şu sınavlardan derslerden, finaller bitse de isveçe gitsem diye gün sayıyorum. An itibariyle 39 gün kalmış =) orc_lord'la aynı uçaktaymışız orda tanışcaz, o da malardalene geliyo. Birlikte umea'ya çıkıp korax, elma, orc_lord ve hocemammayı içeren ufak bi pati buluşması da yapma hayallerimiz var :) a.k.a Pati isveç çıkarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 koraxla baska cikarmalar da yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bilinen üzere Mohan'ın amfisine max 10 kişi katılıyor. Recitation da duyduğum üzere mohan bazı amfı derslerınde saçma sapan bişeyler söyliycekmiş ne biliyim refrigator ya da 1728 gibi. Bunlardan birini final kağıdının üzerine yazınca ek puan alıyormuşun :D adam usanmış artık yahu ben bile sadece ilkj hafta gittim acıyorum herife :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mohan kim ya? Biz freshken yoktu öyle bi hoca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 umea kutup dairesinde değil mi, husky mi kovalicaksınız, boşverin oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ege sen yaşlandın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aslında hint aksanlı bir mohan, plamen e tercih edilebilir, dinlemesi eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Piy nôt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 elma said: Scheriff said: exchange denetleme kurulu ne abi asfsdf yeterince güzel olmayan exchangeleri kabul etmeme hakkın mı olucak :) tam title "Yabancı öğrenci konu sözcülüğü" de, arkadaşların exchange denetleme kurulu başkanı yakıştırması daha güzel geliyo kulağa =) Exchangelerin gözü kulağı olcam, exchange dedin mi akla ben gelcem artık sabancıda sdfsdfharacımı keserim yalnız her ay bi exchangeini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kgns said: elma said: Scheriff said: exchange denetleme kurulu ne abi asfsdf yeterince güzel olmayan exchangeleri kabul etmeme hakkın mı olucak :) tam title "Yabancı öğrenci konu sözcülüğü" de, arkadaşların exchange denetleme kurulu başkanı yakıştırması daha güzel geliyo kulağa =) Exchangelerin gözü kulağı olcam, exchange dedin mi akla ben gelcem artık sabancıda sdfsdfharacımı keserim yalnız her ay bi exchangeini alırım pakileri ve çinlileri veririm abi, zaten bu ÖBYK olarak üstünde çalıştığımız bi proje, gelecek seneden itibaren paki ve çinli almıycaz, şu anda olanlardan da kurtulcaz ki sabancının exchange kalitesi yükselsin, insanlar daha çok iskandinavyalısı, almanı, fransızına maruz kalsınlar. ABD'den de exchange getirtmeyi düşünüyoruz tadımlık, gelecek sene için girişimler başladı, yönetimle temas halindeyiz sdfsdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar