Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Çok komikler abi keşke kalsalar derste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bizim okulda COMSOL öğretilen bi ders var mı hiç ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 elma bence bildir bana bugun almanca dediginde 101 falan sanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ME410 vardi serhat hocanin dersi. comsol ogretiliyordu onda. hala var mi o ders bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Benzer bi konseptte ME415 oldu o dersin adı, üç aşağı beş yukarı aynı sanırım. Odak noktası biraz değişti diyodu yanlış anlamadıysam, dropladım gerçi ben ilk haftadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 syd said: elma bence bildir bana bugun almanca dediginde 101 falan sanmistim ger301'den bahsediyodum.. Martinden garanti A ya da A- diye aldım dersi, 4. hafta oldu, Martin 3 haftadır gelmiyor ne syllabus var ne midterm tarihi ne grading, add drop da geçmiş, şimdi yeni hoca vermişler martin yerine o da nasıl öğretir notu kıt mıdır falan bilmiyorum.. itiraz etme hakkım var di mi şimdi? sonuçta add droptan sonra dersin hocası değişiyo komple ve ben en başta planlarımı ona göre yapmıştım. 5 core alıyorum zati bi de kastırırsa uğraşamıycam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Xaenin said: Bir de japon bir kız var. Derste hoca bişey sordu, kız cevap verdi ama ne dediğini anlamaya imkan yok yani. Hoca baktı "ookeeey" dedi başka konuya geçti ama o kız hala sınıfta.abi ya bi baksana cidden mozaikli mi orasi cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Penthesilea said: Xaenin said: Bir de japon bir kız var. Derste hoca bişey sordu, kız cevap verdi ama ne dediğini anlamaya imkan yok yani. Hoca baktı "ookeeey" dedi başka konuya geçti ama o kız hala sınıfta.abi ya bi baksana cidden mozaikli mi orasi cok merak ediyorum saved for future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mezun olmuşsun ama hala ingilizce bilmiyorsun lan cem ne kadar ayıp. Aaayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 elma said: syd said: elma bence bildir bana bugun almanca dediginde 101 falan sanmistim ger301'den bahsediyodum.. Martinden garanti A ya da A- diye aldım dersi, 4. hafta oldu, Martin 3 haftadır gelmiyor ne syllabus var ne midterm tarihi ne grading, add drop da geçmiş, şimdi yeni hoca vermişler martin yerine o da nasıl öğretir notu kıt mıdır falan bilmiyorum.. itiraz etme hakkım var di mi şimdi? sonuçta add droptan sonra dersin hocası değişiyo komple ve ben en başta planlarımı ona göre yapmıştım. 5 core alıyorum zati bi de kastırırsa uğraşamıycam hiç Sanmıyorum ya. Beğenmiyorsan withdrawla diyip yollarlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Xaenin said: Mezun olmuşsun ama hala ingilizce bilmiyorsun lan cem ne kadar ayıp. Aaayıp. doru lan nesini bilmiorum blafasgfakljgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Xaenin said: elma said: syd said: elma bence bildir bana bugun almanca dediginde 101 falan sanmistim ger301'den bahsediyodum.. Martinden garanti A ya da A- diye aldım dersi, 4. hafta oldu, Martin 3 haftadır gelmiyor ne syllabus var ne midterm tarihi ne grading, add drop da geçmiş, şimdi yeni hoca vermişler martin yerine o da nasıl öğretir notu kıt mıdır falan bilmiyorum.. itiraz etme hakkım var di mi şimdi? sonuçta add droptan sonra dersin hocası değişiyo komple ve ben en başta planlarımı ona göre yapmıştım. 5 core alıyorum zati bi de kastırırsa uğraşamıycam hiç Sanmıyorum ya. Beğenmiyorsan withdrawla diyip yollarlar muhtemelen. Abi transcriptte W gözüksün istemiyorum çok ezik duruyo korkup kaçmışın gibi.. Yarın mail atcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.engadget.com/2010/10/15/turkeys-1-million-humanoid-suralp-robot-gets-a-coming-out-part/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çarşamba başlıyo ilk midtermler ya sdfsdfsdf, ama çarşambadan sonra 4 gün rahatım bayram mayram kaynıyo herşey ms405 alan varsa paylaşım havuzu yapalım, yardımcı olalım, olunalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Çüş daha destur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 daha kitap açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 perşembe ms309, cumartesi ms304 midterm... Doğum günü kutlaması da yalan olcak arada sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Şerefsizler BK'mızı aldılar, nasıl yeni patiSA recruit edeceğiz artık? Kızlar da ilüzyon zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 "sabancıda kızlar teklif ediyormuş" u elimizden alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 o degil de vlsi da kiz yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 elektronikçi kızlar hep embedded systemdalarmış, abaza mühendisler o bölüme akıyolarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 syd said: o degil de vlsi da kiz yok yaa o değil de uppsala tanıtımında adamın "bizde mühendislik adına çok bişey yok" demesi ve sabancının en güzide endüstürü mühendisi olarak uppsala hayallerimin yalan olmasına kaç puan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nileppezdel said: Şerefsizler BK'mızı aldılar, nasıl yeni patiSA recruit edeceğiz artık? Kızlar da ilüzyon zaten.. windows üzerinden paylaşım da kapandı mı? burda çok çılgın bir girişimci ruhuyla çok çılgın işler yapılabilir sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Yok abi yapılmaz. Okul yönetimi bilgisaya klubü başkanına bir kağıt imzalatmaya çalışıyor, bütün sorumluluk, paylaşılan şeylerin copyright muhabbetlerinde falan bir sıkıntı oldu mu okulla değil bilgisayar klubü başkanına patlıyor davaydı boktu püsürdü. Bulut varken de aynısını yaslamaya kalkmışlar o da kabul etmemiş, o yüzden kapandı zaten. Şimdiki başkan da Deren'in oda arkadaşı anlattı durumu, açılmayacak Bk yani sonuç itibariyle. Super online internet de vermeyecek bundan sonra, allah okuldakilere sabır versin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Aslında BK kapanınca okul içindeki ağ rahatladı, bu da surf hızını etkiledi sanki. Ama zaman zaman tam tersini de düşünüyorum, millet download'a fena yükleniyor sanki. Herkes torrent kullansa, belirli bir yerden torrent file'lar alınsa hızlı hızlı iner popüler şeyler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar