Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sen junior oldun mu ki zaten sps 303 diyosun ege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yoo örnek ders programında 2. senede gösteriyo zaten, 2. sınıflar da alabiliyo diye anladım ben bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 nileppezdel said: Yoo örnek ders programında 2. senede gösteriyo zaten, 2. sınıflar da alabiliyo diye anladım ben bunu :D evet, ben de 2 nin 2. döneminde almıştım sps303ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 lenovo çantaları çok fenaydı ya geçen yıl bu yıl nasıl bilmiyorum da çok kaba falandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi neden look up edemiyoruz dersleri student&financial kısmından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Açılmıyor ve CRN'lerimi alamıyorum abi ben böyle gerizekalıca bir sistem görmedim hayatımda. Beceriksiz gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi kürtçe açılmış? Dalga mı geçiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ne guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Rusça da var.. Kürtçe geçen dönem de vardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sıkıntısı olan varsa ulaşsın bannerweb için, okuldayım rahatçana giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 09 : 05 de işim bitti hala yataktayım :p artık eskisi gibi degil herkes rahatca giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bi de program fln olunca kalkmaya bile gerek olmuyor.. 2 ders alcakken 5 ders aldım, 1'i doldu fazladan aldığım derslerin.. etraftan ihtiyacı olan çıkarsa hediyem olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Aranızda Linear asistanı tanıyan biri var mı? yardım lazım. Bide programında yer olan varsa bana cs303 tutabilirse çok makbule geçer aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben aldım tüm dersleri 09.05 gibi aynen çok kolay oldu IC de yeni laptopu da aldım, çanta aynı laptoplar da güzel de biraz enden az ya çözünürlüğü, böyle basık geliyo alışamadım.. windows 7 geliyo allahtan bi de format atıp 7 yüklemeye kasmıycaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Ben 9.25'te anca girdim ya, defalarca login sayfası geldi ama şifremi falan girip tıklayınca yine "system is busy" sevicem sistemini... Neyse kazasız belasız aldım derslerimi, 22'sinde de dilleri alabiliyoruz sanırım, İspanyolca alıp rahatlarım o gün de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abiii şimdi farkettim hdmi girişi varmış, beğendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 biri bana marketing tutsun ya alamıyomuşum ilk günden declare ettiğim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 elma said: ben aldım tüm dersleri 09.05 gibi aynen çok kolay oldu IC de yeni laptopu da aldım, çanta aynı laptoplar da güzel de biraz enden az ya çözünürlüğü, böyle basık geliyo alışamadım.. windows 7 geliyo allahtan bi de format atıp 7 yüklemeye kasmıycaz.. çanta aynı dediğin geçen seneki yeni çirkin olanlar mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 evet o çantadan.. bu arada salı 12.40-15.30 arası 3 saat üstüste biri marketing tutabiliyosa C sectionı süper olur, declare ettiğimden çarşamba alabiliyorum, o zamana da kalmaz zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 valla bende declareyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Şu management 203 denilen dersin aptal işleri yüzünden hocadan izin bekliyorum abi var mı böyle bir olay? Ders bana zorunlu değil, benim zamanımda yerine olan dersimi vereli 3 yıl olmuş ve buna rağmen restriction çıkarıyor ders. Gerçekten inanılmaz bir sistemi var okulumuzun, şu dersi 2009-2010 girişlere sorun çıkaracak şekilde ayarlayamıyolar. İnanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bratislav derslerini elektronige secmeli yapmayan zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://mysu.sabanciuniv.edu/up/Duyurular/detay.php?no=34208&dil=eng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Hizmette herhangi bir değişiklik mi var? Olsa ne değişiklik olcak ki o kadarlık? Aracıyla gelenlerin bir şekilde o parayı vereceğini ne de iyi biliyorlar... Okulun hemen dışında en yakın nereye park edilebilir? Kapıya kadar geldikten sonra Shuttle taşır yukarıya zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Abi saçmalık üstüne saçmalık yaşıyorum. Önce olmayan dersi pre-req gösterdikleri için sinir krizi geçirdim, sonra hoca tamam iznini verdim dedi, yanlış mı basmış ne yapmışsa hala kayıt olamıyorum, hala Status CRN Subj Crse Sec Level Cred Grade Mode Title PREQ and TEST SCORE-ERROR 10952 MKTG 401 0 Undergraduate 3.000 Standard Marketing Research Bu iğrenç şeyi görüyorum ve kadına "bişeyler ters gitmiş sanırım, kayıt olamıyorum hala" diye mail atmama rağmen cevap alamıyorum. Okulu bombalayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar