Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Recep Tayyip Erdoğan'ı bombalıyor sanırım hoşuma gitti koyim dedim ilgililenlere.. Ne Ararsın Tanrı ile Aramda / Neyzen Tevfik Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et... Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sın kıta bitirmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 "Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz" özellikle burası içimizdeki tüm ikinci cumhuriyetçilere ve fethullahçılara gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 son kıtaya gel.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Recep Tayyip Erdoğan'ı bombalıyor sanırım hoşuma gitti koyim dedim ilgililenlere.. Neyzen Tevfik 1953'te öldü. recep tayyip 1954'te doğdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çaktırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 olsun tam tayyibe göre olduğu gerçeğini değiştirmiyor. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:12 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu siir neyzen tevfigin degil, bir polis memurunun. internette neyzen tevfik diye dolastıgını gorunce gururlandıgını ama siirin kendisine ait oldugunu belirtmisti. yeni bi siir yani. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:19 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yeni veya eski cuk diye oturmuş ama recebe SON KITA SÜPERR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. bu satır içimi rahatlattı. İçmeye devamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 şiir neyzenin değil bi polis müdürünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Vallaha kimin yazdığını bilmiyorum gezinirken gördüm okurken tayyip aklıma geldi :) çak çuk fln oturdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kim yamissa yazmis hitap ettigi kisi belli ve super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yazayım dedim. nazım hikmetten; gerileyen türkiye yahut adnan menderes'e öğütler şaşkınlığın bu kadarına doğrusu ya pes. bindiğin dalı kesiyorsun adnan menderes. ille de asıp kesmek geliyorsa içinden ezmekte devâm et barışçılar'ı, ama sen meselâ yalçın'ı da tıkıyorsun deliğe ihtiyarcık sana azıcık cilve yaptı diye, git, koş, elini öp, af dile, yüzünü güldür, o, yalnız altın kafeslerde öten bülbüldür. o, matbaalar yıktırıp kitaplar yaktıran, o, büyük demokrat, o, hürriyetçi kahraman, moskova'yı atomlayalım diyen insancı... kendine acımazsan bize bir parça acı. a be adnan menderes, böyle bir dal kesilmez, böyle şaşkınlıkların sonu da iyi gelmez... şu muhalefetle de alıp veremediğin ne? niye öyle hışımla yürüyorsun üstüne? kore'ye asker gönderdin de "hayır" mı dedi? "kan aktı hesabı sorulmalıdır!" mı dedi? orduyu emrimize verdin, ses çıkardı mı? "olmaz olsun" mu dedi amerikan yardımı? feryat mı etti "istiklâl elden gitti" diye? zavallı, sımsıkı sarılmış demokrasiye : "başvekil merasimsiz karşılanmalı" diyor. bir de bazan coşarak "hayat pahalı" diyor. bu aksoylu muhalefeti ezilir görmek türkün batılı dostlarını pek üzüyor pek. şaşkınlığın bu kadarına doğrusu ya pes. bindiğin dalı kesiyorsun adnan menderes. hani, her işte bizden örnek alacaktın ya? hürriyet nizamına sâdık kalacaktın ya? vaadettin tanımadın işçinin grev hakkını. o hakkı bizim tanıdığımız gibi tanı. elli istiyorlarsa ateş aç, sonra beş ver. ama ufak tefek grevlerde anlayış göster. sendika liderlerinizin birçoğu zaten bizde olduğu gibi emir alır polisten. niye telaşlanıp kaybedersin vekarını? hem de kırarsın liderlerin itibarını? şaşkınlığın bu kadarına doğrusu ya pes, bindiğin dalı kesiyorsun adnan menderes. senin bindiğin dallar ve bindiğimiz dallar, unutma bu dallardan başka asıl ağaç var, öfkeyle homurdanan yarı çıplak, yarı aç, bizi silkip atmaya fırsat kollıyan ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim yavaş geçsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 "Evrensel" diye buna derim ben. Yamyamların da "evrensel" olması ayrı bi olay tabii... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sen şiiri anladığına emin misin? edit: Warwas'a dedim, araya mesaj girmiş [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:16 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Türkiyenin yüzde kaçı bu şiiri gerçekten anlıyor merak ediyorum... %50 den az olduğu kesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Recep Tayyip Erdoğan'ı bombalıyor sanırım hoşuma gitti koyim dedim ilgililenlere.. Neyzen 50 yıl önce öldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Şurada anlayan belli, anlamayanda belli.. Önceden biliyordum bunu çok güzel yazmış adam. Son kıta favorim bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Aket-Atum, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:43 tarihinde demis ki: Recep Tayyip Erdoğan'ı bombalıyor sanırım hoşuma gitti koyim dedim ilgililenlere.. Neyzen 50 yıl önce öldü :) üstad öğrendimde. Ona özel yazmış değil okuduğumda ilk aklıma gelen oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 duygularimi acikliyor bu adamalr yuzunden artik kendimi musluman diyemiyorum cok muhafazakar bir semtte buyudum ben, eyupte gecti cocuklugum anneannemelrin yaninda anneannem ve dedem dindar insanlardi 4 yasimda hatim indiricek kivama getiriyorlardi nerdeyse her cuma dedem eyup sultan camii ne giderdi bende heveslenirdim filan ne zaman kilicam diye yas geldi il kdefa kilicaz namazi allahin yobazi geldi secde ederken yerle 23 derece aci yapican yoksa kabul olmaz cinsel organin yere secdeye dik bakarsa kabul olmaz gunaha girersin kilmadan once 5 defa yikanip bilmemkac dua edicen kilarken gozlerini 3 saniyeden fazla kaparsan gunaha girersin selam verirken ellerin vucuduna 45 derecelik aci yapiyormsu gibi durmassa carpilirsin vesaire vesaire al ulan senin olsun namazin diyip cikip gitmistim bidahada camii mami takmadim kafaya asiri yobaz cevreler bu sekilde kendi ufuruklerini resmen fasizan bir sekilde millete dikte ederek islami yaymayi gectim insanlari uzakalstiriyorlar cekirdek kadar beyinleri algilamiyor bunu turban meselesi misal kiz olsam dinimi degistirirdim valla kafani ortmuosun o yuzden musluman degilsin kuranda sart bu diyor kendi kafasindan sanami sorduk? kuran var ortada bir tane tanri ne demis kitabiniz bu sizin bundan baska yok e ne diye gider mizraklidir bilmemnedir abudik gubidik kitapalri okuyup islam budur dersin be adam senin yaptigin allahla celismiyormu? gecen burda bi tip gorduk adam diyorki arapca kursuna gidiyorum aa ne guzel arap kulturu mu okuyorsun yoksa turizm filanmi? dedik yok arapca ogreniyorum cunki ben oldugumde allah benle arapca konusucak ahirette dedi buyur burdan yak koskoca yaratici yahu allah din ne olursa olsun kendi yarattigi kulla konusucaksa istedigi dili bilemiycekmi? konusamiycakmi turkce? peki madem arapca konusucak allah neden bu kadar zilyon tane dil yaratti istese hepsi arapca olurdu kuranda araplar diger muslumanalr ustunde kayitsiz sartsiz hakimiyet sahibidir diyorda bizmi pas egctik? egitim sart ama egitimden once mantik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar