Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 beyler karamsar bi tahminci gördüm nette (prof.) 40bin ölü 150 bin yaralı olur diyordu... o zmn bizim ölme ihtimalimiz % 0.000026 çok düşük bi ihtimal deilmi artık pek korkmuyorum... heleki zeminin felaket olmadığını biliyorsak( n kdr iyi onuda bilmioz ya :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu topic bence hiç şık durmuyo, altılı ganyan tahmini gibi , burda bi sürü marmara depreminde çevresinden insanı kaybeden insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 turkiyenin %46.6 si olurse rahat ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 rakam makul bence, 40 bin mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 deprem tüm türkiyede aynı anda olmayacağı için o oran kafadan iptal bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 istanbul nüfusundan hesapladım... 15 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hadi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @Viktor O dediğin için FOX DIE benzeri birşey lazım.Ama olsa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 istanbul un her yeri ayni siddette hissetmeyecek depremi. ee binanin da saglami var saglam olmayani var. ne salak profesormus bu ayrica nasil kurmus mantigini cozemedim vallahi. sen de niye boyle seylere merak salarsin onu hic cozemedim. verdigin oran da yanlis, bence korkmuyorum diyecegine onlemini al rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 40/15000*100 aç calc'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tellos a katılıyorum, topic çok tepki alabilir, çok sakat olmuş çünkü. böyle şeyleri de konuşmasak olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ama benim bulunduğum ortamda olduğun zaman ölme olasılığın %98 e çıkıcak onu napıcaz joker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 40 bin cok az kacmış bence 100 binlerde raht raht bahsetmiyiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 akumacim diyorum hocam gel yapalim bi shuttle cikalim yorungeye elbet astreoid filan bisey bulur indirirz asagiya olmadi bissuru uydu var hepsini biribirine baglayip sallasak asagi en azindan operation british kadar olmasada sole kucuk capli bi katliam olur foxdie da guzel cozumde cok ugrasman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 komple gidecek semtler var, deniz kenarında avcılar k.çekmece gibi. 40 bin çok az kaldı ki en az 7 bekleniyor bu da demek ki istanbula bir restart gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @Viktor Recep amca son anda Hi Nu Gundam'la gelir Astreoid'i ite ite yavaşlatmayı dener , doğan yerçekim farkı Astreoid'i parçalar.Olmaz bence. FOX DIE daha iyi , en azından niyazi olmaz boş yere bazı iyi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 fox die daha temızde herkezi fşleme kısmı bana ters geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya manyak mısınız? kaos olsa ne olur, deprem olsa ne olur filan? uğursuz uğursuz şeylerden bahsediyorsunuz habire, içim kıyıldı be. çağırmayın üstümüze musibetleri bahsede bahsede, hayret bişey yahu. daaalın bakiym, kışt! aaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 terlik strike lazım buraya abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu deprem muhabbetini 2 gün önce yerel bir televizyon kanalında da duydum.Tekrar neden hortladı bu muhabbet? Aslı astarı nedir açabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tekrar hortladı çünkü cumhurbaşkanlığını geçirştirmeleri lazım. gündem yaratmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bi yerde deprem oldu 7.9 mu ne ordan bi kaç kişi istanbul için yorum yapmış... onu okudum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hadi tedbirli olmak iyidirde bu tedbir değil ki nabayım ben ölecek insan sayısını bize ne yararı var. Endonezyalıyım olası bir tsunamide kaç kişinin ölebileceğini yazıyormuyum ben. cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 40bin makul bi sayı falan derken ciddimisiniz ya? insan o 40bin kişi sonuçta, yüzde kaç olursa olsun! ayıp yahu! o 40binin içinde aileniz yakınlarınız falan olsa(allah korusun) acaba 40bin makul yada yüzde şukadar bu makul diyebilicekmisiniz? hakikaten ayıp yakıştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar