unac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Üsküdar İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi buraya nasıl gidebiliri mya. yarın buradaymış sınava gireceğim okul. ben küçükyalıda oturuyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 valla arkadaşların dedikleri doğru ama adam gibi çalış 100 er çek hepsinden hediye fln veriyolar , yada kurs parasının iadesi (resmini de asarlar duvara söyliyim:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 motor kötü geçti sanki.. şimdi 70 almam lazım...40 soru var... her soru 2,5 puan olur en fazla 12 soruyu yanlış yapabilme hakkım var... yok ya en fazla 6-7 yanlış çıkar motorda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben de girdim beklediğimden iyi geçti ama özellikle motor bölümünden olmak üzere baya bi salladım 15 tane sallasam yarısı tutsa okey dasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bende üsküdar imam hatipte girdim sınava gayet kolay geldi bana 30 dakika falan sürdü 15 dakka bekledim çıkmak için heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya trafik ve ilkyardım çok kolaydı zaten. motoruda fazla çalışmamıştım belki o yüzden zor gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben girdim cıktım kolay dı ama sınavı bi anlatsam size bir torba makara oldu karikatur gibiydi uzun hikaye içerken anlatırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: derse hiç gitmedim. bir saat direksiyon dersi aldım. kitabı sınav günü sabah 6'da kalkıp bir kere okudum (9da filandı sınav). ilk girişte aldım ehliyeti. tek farkım emalethden ,kitabın arkasındaki bütün soruları çözüp doğru yanlışına bakmıştım akşama doğru ,o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yaptık bişiler bakalım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 25 dk flnda benim sürdü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok kek bi sınav ya, dert etmeye hiç değmez bi kere :) ben de girceğim zaman millet böyle diyodu, sonra ben nolur nolmaz diye biraz bakıyım dedim. çıkmış sorulara bakarken 5. soruda vaz geçip bıraktım alakalı herşeyle uğraşmayı. ilk sınavda aldım sonuç olarak. bi kere sınavın içeriği çok yalnış bence ehliyet sınavı olarak. hatta sınav yerine farklı bi sistem olsa yeridir. pratiğinin hayati önem taşıdığı bir şeyi neden teorik olarak test edersin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Motor en zoru bence. Bi kere oku gir. Tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ohey MOTOR 90 TRAFİK 94 İLKYARDIM 93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Motor 95 Trafik 76 İlkyardım 100 Direksiyon 85 yaptığım şey: Derslerin %80 ini takip ettim. Son 2 gün sadece kitabın arkasındaki soruları çözdüm. Direksiyon sınavında rahat davrandım. Temsilcilerle muhabbet ettim. Onlara gizliden babamın arabasını kaçıracağımı söylediğim için 100 yerine 85 verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 peeh, ben iki kere ehliyet aldim. 3'uncuyu de alacaz bu gidişle, o da Amerika'dan olacak sanirim : ). Nasil oldu demeyin uzun hikaye ;) Ama alinir ya, zor degil o kadar, hele tr'deki, hiç de abartilacak bir durum degil. Belcika'da 1000 avrom gitmişti o işe. Teey teey. : ) Ha bir de ekliim, yurtdişina cikacak olursaniz ve orada ne bilem master felan takilirsaniz, 1-2 seneligine, ilk alti ay içinde ehliyetinizi o bolgenin ehliyetine cevirttirin benim gibi 2 kez ehliyet almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yav şimdi bişi sorucam.. arabada acemiliği ne kadar zamanda atabiliriz. bir-bir buçuk ayda atabilir miyim sizce adam gibi yaklaşık hergün kullanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 motor 95 diğerleri yüz. hiç bi sorusunu bile çözmemiştim kitabın son akşam saat 2 gibi postal ın başından kalktımsabaha kadar okudum. ne ezber var bende bi bilseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Valla bi gün boş yollarda, ertesi gün de trafikte sürerek öğrenebilirsin öyle aylar gerektiren bişey değil. İstanbul trafiğine çıkmadan önce özellikle bi yerlerde sür pratik yap ama direksiyon sınavı için diyorsan zaten çok kolay geçiliyor. edit : niye yanlış yere yazasınki sınav topiği bu. Uyumak lazım [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 01:53 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yav benimle birlikte sınava giripte ehliyeti almış olan varmı...bana persembe gel al dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aldım lan en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 3 senedir almıyorum ben ehliyet , güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 konu dışı soru: sürücü kursu zımbırtısı ne kadar sürmekte yaw? sınavdan ne kadar önce gidip kaydolmak lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar