Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ana, sheref uzundur gormediydim : ) Belcika iftar vakti : 20.11 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: Llama, 14 Eylül 2007, Cuma - 18:38 tarihinde demis ki:en büyük keyfim benim yürüyerek yolda yemek yemek mutlakada bi göhünümü mutlaka dışarda yerim ben .. Bir aylığına bu zevkten vazgeçilebilir ama bence. Her tarafından oruçlu insanlar geçerken yemek yemekten zevk alabiliyorsan o ayrı mesela tabii. Tip tip baksınlar, bakmasınlar.. benim içim rahat etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 llama yani elbette kimse sana ne yapıp yapamıyacağını söyleyemez ama biraz da duyarlı davranman lazım bence, kimisine göre hoş kaçmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 onlar llama'ya duyarli davraniyorlar mi da llama duyarli davransin ye llamacim afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sorarım sana iftara 1 saat kala 10belkide daha fazla saattir aç olan birinden hele bide bu kişi türkse ve istanbul keşmekeşinde yaşıyorsa nasıl mantık beklersin açım ulaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dayanamıyorsan tutmıycan abicim..sonuçta adam ballandıra ballandıra yemiyor ki..yiyorsa eyvallah da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Açıkcası aç olanlar faki,rlikten değil ramazan olduğu için açlar o yüzden karşılarında yemek yemekten vicdan azabı duymam ama yememeye özen gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ramazan olmasa da sokakta yemek yememeye özen gösteririm, hoş bir şey değil bence. Ama yiyene de birşey diyecek değilim, istediği gibi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Adamın ağzının içine düşüp yemedikten sonra dert yok bence. Elemanın gücü yetmediğinden değil tamamıyla kendi seçiminden yemiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Nolmuş buralara ya eskiden bir saygı vardı,şimdi Ramazanla bile alay ediliyor.. yaş ortalaması mı düştü,zeka düzeyi mi? Neyse, Herkesin Ramazan'ı mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya bu orucun amacı fakierlerin hergün yaşadığı durmu anlayıp halinize şükredip din kardeşlerinin zor durumunu empati ile daha yakından annamak değilmi.. e o adamlar öküzmtrak sofralarda iftar yemei yiyemioyormu otellerde restoranlarda binbir tatlı binbir yemek corbaya abanmıyorlar e o damlar acken yanlarından yemek yiyenler gecio ayrıca bu oruc sizin iradenizi test etmiyormu değil yolda adam yanınızda yağını bacağınıza damlatarak iskender yese koymamalı. ancak o zman size helal olsun derim,adamın imanı sağlam,niyeti sağlam derim böle cıkıp zart zurt şikayet edenlere ise bariz uyuz oluyorum az samimi olun be aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: onlar llama'ya duyarli davraniyorlar mi da llama duyarli davransin ye llamacim afiyet olsun bende böyle düşünüyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ee 2 gündür alkolde içiyorum ben. ayrıca o niyet etmek ne saçma bişedir ya komut gibi. yazıosun sayaç çıkıo tepende falan ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Abartmyacakmışız Voys :P [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 12:56 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çeeeeeeeeeeeek 1.5 yağlı osssun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 oruc varmi oruc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bende de var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 daha ramazan pidesi yiyemedim lan, özlüyor insan valla almıyor da peder illa gidip kendimiz alıcaz O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pide çök güzel ya. Orucu pideyle açtım ilk gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Adama demezler mi madem orucu çok seviyorsun madem. 12 ay tut diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Farinal üye [şikayet et] § 15 Eylül 2007, Cumartesi - 12:56 [ özel msj ] çeeeeeeeeeeeek 1.5 yağlı osssun yogurtlu olmasınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yeni gördüm topici. Herkese hayırlı ramazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar