Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sürekli bölünüyorlar. toplanıp düzgün bir dergi çıkartamadılar bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 emrah ablak için sadece fermuar alıyodum şimdi 3 mü edecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hayırlısı işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 fena olmuş şimdi penguene de kemikten eleman kaydırırlar iyice cılkı çıkar derginin. lombaka yaptılar aynısını nitekim iğrenç bişi oldu. şimdi kimbilir ne çıkar ortaya. adam gibi yapacaklarsa yapsınlar artık şu işi be! ederim onların rantına da bilmemnesine de! herkes cebini doldurmaya bakıyor ya alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 allah askına 3. bi dergi için haftada 1.5 ytl ayıramıyosan suanda bilgisayar basında da oturup internete girmiyo olman lazım, kim vericek 2 ytl fln sacma cumleler yani, ciddiydiyse eger ayrılanların hepsi cok sevdigim insanlardı ama 5 kişi de dergi çıkmaz, bakalım gerisine kimleri alıcaklar, kesinlikle alıcam yeni dergiyi de, geride kalanların hatrına onları da almak lazım merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Gelenek gibi bişey oldu bu,bi derginin en doruk noktasında mutlaka kalite yazarlarından bikaçı ayrılıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim teşhisim birbirlerini çekemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 selcuk erdem , erdil yasaroğlu karikatüre cizim olarak bakarsan iyi hos(tu) da. ilkokul esprilerinden baska bi yaptıkları yok cidden, benim gözümde 3 kurusluk değerleri yok.anlamsız bi karikatur cizeceğine hiç cizmesin.penguen alınmıyor artık anlasıldı.zaten yiğit özgür için alıyordum dergiyi ,iyi olmus arınmaları [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:49 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yuh selçuk erdem'e bunlar söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Selçuk Erdem'e kalkan eller kırılsın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kendini tekrar eden bi insan o, sevmiyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 biri şuraya 1 karikatür koysun da ortam değişsin haydi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yiit özgür, selçuk erdem , ersin karabulut, fatih solmaz ve serkan altuniğne olmayan dergiyi almam ben ... yiit özgür gidiyosa 2 dergi almak zorunda kalcam demektir =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 öyledir. gençler, yuvayı terkeder, kendi yuvasını kurar. yaşlılar bunu istemez tabi, ama yapcak bişi yok. oğuz aral'ı da öyle terketmişlerdi şindinin eskileri. iğrenç mehmet çağçağı da. öyle.. benim çok üzüldüğüm insan olarak, bi kemal aratan var. asla hakettiği yere gelemeyen, belki de bunun için uğraşmayan bi adam. öle işte. normal bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 e guzel yenı ısımlerede yer acılır hem, zamanında penguende lemandan ayrıllınca laf etmişti insanlar, e ayrıldı bi sürü yenı ısımle, veya eski bi türlü köşeis olmıyan isimlerin köşeleriyle karşılaştık gırgır zamanındada aynısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yigit ozgur ve oky tekbasina dergi zaten...Memo nunda nekadar berserk bi eleman oldugunu goz onune alirsak yeni bi proje guzel olabilr yada yine L-Manyak ticari olark ayrilmasi ve yine ayni dergi olmalari gibi yine ticari olarak bi cikar saglamak icin yapilmista olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 l manyaktan ayrılmaları tümüyle başka bi hikayedir baruter ve diğerlerinin, istiyosan anlatalım ama ticari micari değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence o 2 grup hala birleşik, şimdi böyle iki taraftanda sevdiği karikatüristler olanlara çifte dergi kakalayıp parayı katlıcaklar ikiye... bakın bi görün sadece isimde ayrı onlar... paraya para demicekler eğer benim dediğim gibiyse tabi =P edit: tüm postları okumadan mesaj atarsam böyle olur 2 mesaj önce benzeri bişey denmiş =( [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 02:58 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ama sunu unutmamak gerek eskiden ben gidin derginizi alinlan adamlar para kaznasin mantigindayken artik direk otlanicam bi bok kazanmasinnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 penguen kemik fermuar lombak alıyorum yarısını okumadan atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 .. oha.. ? nedenini öğrenmek lazım. Tabiki 2 dergiyide alırız fakat benim düşüncem umarım kavga etmeden arkadaşça ayrılmışlardır. dostlukları devam etsin. bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 çift msg [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 10:00 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Çok kötü oldu bu eğer doğruysa... Umut Sarıkaya Yiğit Özgür kalsaydı diğerlerine gerek yok. Oky Memo felan umrumda değil. Uğur Gürsoy zaten 2-3 karikatür veriyodu haftada o da pek bir basitti. Fatih solmaz falan gitsin ya... Ya da adamlar giderken Selçuk Erdem, Ersin Karabulut ve Serkan Altuniğne'yi de götürsünler beraberlerinde. Gerisi önemli değil zaten benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2. dergiyi alırım. umut sarıkaya rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar