Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

penguen'de istifalar. (yiğit özgür, umut sarıkaya..)

Lethious

Öne çıkan mesajlar

fena olmuş şimdi penguene de kemikten eleman kaydırırlar iyice cılkı çıkar derginin. lombaka yaptılar aynısını nitekim iğrenç bişi oldu. şimdi kimbilir ne çıkar ortaya. adam gibi yapacaklarsa yapsınlar artık şu işi be! ederim onların rantına da bilmemnesine de! herkes cebini doldurmaya bakıyor ya alla alla.
Sosyal ağlarda paylaş

allah askına 3. bi dergi için haftada 1.5 ytl ayıramıyosan suanda bilgisayar basında da oturup internete girmiyo olman lazım, kim vericek 2 ytl fln sacma cumleler yani, ciddiydiyse eger

ayrılanların hepsi cok sevdigim insanlardı ama 5 kişi de dergi çıkmaz, bakalım gerisine kimleri alıcaklar, kesinlikle alıcam yeni dergiyi de, geride kalanların hatrına onları da almak lazım

merakla bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

selcuk erdem , erdil yasaroğlu karikatüre cizim olarak bakarsan iyi hos(tu) da. ilkokul esprilerinden baska bi yaptıkları yok cidden, benim gözümde 3 kurusluk değerleri yok.anlamsız bi karikatur cizeceğine hiç cizmesin.penguen alınmıyor artık anlasıldı.zaten yiğit özgür için alıyordum dergiyi ,iyi olmus arınmaları

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:49 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

öyledir. gençler, yuvayı terkeder, kendi yuvasını kurar. yaşlılar bunu istemez tabi, ama yapcak bişi yok.

oğuz aral'ı da öyle terketmişlerdi şindinin eskileri. iğrenç mehmet çağçağı da. öyle..

benim çok üzüldüğüm insan olarak, bi kemal aratan var. asla hakettiği yere gelemeyen, belki de bunun için uğraşmayan bi adam.

öle işte. normal bunnar.
Sosyal ağlarda paylaş

bence o 2 grup hala birleşik, şimdi böyle iki taraftanda sevdiği karikatüristler olanlara çifte dergi kakalayıp parayı katlıcaklar ikiye... bakın bi görün sadece isimde ayrı onlar... paraya para demicekler eğer benim dediğim gibiyse tabi =P

edit: tüm postları okumadan mesaj atarsam böyle olur 2 mesaj önce benzeri bişey denmiş =(

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 02:58 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü oldu bu eğer doğruysa... Umut Sarıkaya Yiğit Özgür kalsaydı diğerlerine gerek yok. Oky Memo felan umrumda değil. Uğur Gürsoy zaten 2-3 karikatür veriyodu haftada o da pek bir basitti. Fatih solmaz falan gitsin ya... Ya da adamlar giderken Selçuk Erdem, Ersin Karabulut ve Serkan Altuniğne'yi de götürsünler beraberlerinde. Gerisi önemli değil zaten benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...