Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig başlıyor, yorumlar


zydar

Öne çıkan mesajlar

cuma günü 2007-2008 sezonu son şampiyon Fenerbahçe'nin maçıyla açılıyor. Yorumları alalım neler görücez bu sene. Hangi takımı neler bekliyor?


İşte bu haftanın programı:

10/08/2007 Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe
11/08/2007 Ankaraspor - Ankaragücü
11/08/2007 Beşiktaş - Konyaspor
12/08/2007 Trabzonspor - Sivasspor
12/08/2007 Denizlispor - Bursaspor
12/08/2007 Gaziantepspor - Kasımpaşa
12/08/2007 Gençlerbirliği - Gençlerbirliği Oftaş
12/08/2007 Kayserispor - Vestel Manisa
12/08/2007 Galatasaray - Çaykur Rizespor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe = 2
Ankaraspor - Ankaragücü = 0
Beşiktaş - Konyaspor = 1
Trabzonspor - Sivasspor = 1
Denizlispor - Bursaspor = 0
Gaziantepspor - Kasımpaşa = 1
Gençlerbirliği - Gençlerbirliği Oftaş = 1
Kayserispor - Vestel Manisa = 1
Galatasaray - Çaykur Rizespor = 1


Fenerbahçe şampiyon olur.

Kasımpaşa,Denizli,İst.Büy.Bld. düşer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ligde bu sene güzel bir çekişme yaşanıcak 3 büyükler + Trabzonspor'un güzel kadroları var .Ancak en iyi oynayan kazanıcak. Kupa maçında Beşiktaş ne kadar yenilmişte olsa kadrosundaki eksiklere rağmen oynadığı hırslı ve atak futbolu ile önce çıktı bence ama şampiyon olur mu bilinmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde gençlerin ve ankaranın maçlarının ilk hafta olması çok çirkin geldi bana.

@khalad: fenerde de appiah, tümer, lugano yoktu. alex sakatlıktan yeni çıkmıştı. pek bi fark yoktu. tam kadro deildi iki takımda

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:41 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hala Galatasaray yeni bir transfer yapacak umuduyla bekliyoruz ama gol yollarında geçen seneki sorunlar aşılabilir mi kesin değil. Bence Galatasaray için ligin ilk 5 haftası çok kritik geçecek; çok puan kaybı bekliyorum. İlk yarıyı 10 puandan az kayıpla atlatırsak şampiyon oluruz ama özellikle Fenerbahçe'nin performansı kötü olursa daha fazla kayba da tahammül edilebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıştığında takımı gazlayacak Tuncay gibi bir adamı kaybetti FB. O yüzden, küçük takımlara karşı geçen seneden daha fazla zorlanacağını tahmin ediyorum. Bu sene duran toplar FB'nin çok maçını kurtaracak. Zorlandığı maçlarda da güzide hakemlerimiz çalar nasılsa ceza alanı çevresinden bir frikik.

GS'yi daha doğru dürüst izlemedim. Tahminim, geçen seneden daha iyi olacağı. Umarım Lincoln para yiyip yatanlardan çıkmaz.

BJK'yı vezir edecek de rezil edecek de Sağlam hocadır, kimseyi işine karıştırmaması 1 nolu şart. Başarılı olacağını düşünüyorum, ligi yine ilk ikide bitirebilir, hatta şampiyon da olabilir, kimse şaşırmasın.

Kasımpaşa ve OFTAŞ düşme adayım, 3. hiç belli olmaz.

4. ayakta da Nurbatur'u tek geçerim, kumu sever, geçen yarışta burun farkıyla Babaoğlan'ın gerisinde kalmıştı, ama tecrübe kazandı, bugün affetmez (Ne diyorum lan ben :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

varmış cnm işte bi sürü eksik :p neyse gg oldu o maç. bence şampiyonluğun en büyük adayı beşiktaş la fenerbahçe. ki bu sene çok zorlu olabilir lig.

neden?

çünkü; fener sırf bu ay 7 maç yapıcak. beşiktaş la fenerbahçe şamp.lge kalırlarsa üstüne bide türkiye kupası. öf tadından yinmez. ama ligi alamayabilir bu 2 takım. aradan kaçan alır herhalde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşa bir forvet lazım. Nobre iyileşse bile lazım sakatlık olur birşey olur. Onun dışında diattanın nasıl bir oyuncu çıkacağı çok önemli.

Fb nin kalitesi ortada ama orada bir zico gerçeği birde formsuz alex var. Alex ne kadar geç form tutarsa okadar iyi.

cimbom ilk 10 hafta da kopmazsa yarışı sonuna kadar götürebilir. Ama sakatlanma riski çok yüksek hakan şüküre bel bağlarlarsa zor olabilir.

Derbilerde en şansız gsyi görüyorum. Özellikle ilk derbisinde taraftar desteğinden yoksun olacak olması. Fb nin gs ye karşı elde ettiği psikolojik üstünlük vs. vs.

sonuç olarak tahminim:
Bjk / fb 1 ve 2 yi paylaşır.
gs /ts 3ve 4 lugu paylaşır. ( ts den bı cacıkda olmama ihtimali var.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence kayserispor kesinlikle trabzonspor'un önünde bitirir ligi de, şampiyon kim olur, kim ikinci olur bilemem. süper kupa maçını adam gibi izleyen herkes, fb'nin de bjk'nin de ne denli iyi top oynadığını gördü bence. gerçekten özellikle geçen sezonun çirkinliğine ilaç gibi geldi oynanan top. deivid bile ilk defa iyi oynadı açık futbol oynatınca iki teknik adamda. bu sezon bjk-fb derbisi cok zevkli geçicek orası kesin. inşallah kupa finalini de yine fb ile oynarız da güzel maç izleriz. ilk 3 hafta geçtikten sonra lig tv yi açtırırım belki. skorlara ve oynanan oyuna bakmak lazım. güzel olursa izlenir gayet güzel kışın iyi gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ilk yarının başındaki gibi hızlı, presli ve bol paslı oyun oynarsa alır bence şampiyonluğu. Ama ben yine de pek bi şey söylemiyim, ne yapacağı pek belli olmuyo FB'nin.

Benim tahminlerim de şöyle:

Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe: 2
Ankaraspor - Ankaragücü: 0
Beşiktaş - Konyaspor: 1
Trabzonspor - Sivasspor: 2 (0 da olabilir ama 1'e pek ihtimal vermiyorum çok isteksiz oynuyolar çünkü uzun süredir)
Denizlispor - Bursaspor: 2
Gaziantepspor - Kasımpaşa: 1
Gençlerbirliği - Gençlerbirliği Oftaş: 1
Kayserispor - Vestel Manisa: 1
Galatasaray - Çaykur Rizespor: 1
Şampiyonluk mücadelesi yine BJK-FB olur, GS 3. bitirir, 4. Kayseri, 5. Trabzon olur diye tahmin ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar 12 milyon euro luk toplamda transfer yaptılar bildiğim. harcamalarla birlikte toplam yani. ve başkan açıklama yaptı. kayserili vatandaşlar tkaıma önem vermiyor diye. 150 ytl açık tribün. 500 ytl de kapalı tribün kombine toplamda 5 satılmış. numaralıda 1.200 müş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahcenin sampiyonluguna kesin gozuyle bakiyorum yine ne olursa olsun en oturmus kadro fenerbahcede yinede ..

Galatasarayin ilk 10 haftada yasayacagi handikapta ortada.. Gecen sezon genel bir kalitesizlik wardi buyuk kluplerde anadolu kulupleri buyk kuluplere daha cok kafa tutar durumdaydi bu sezon 3 buyuklerin kopup gidecegini dusunuyorum. ha eger gecen seneki gibi anadolu kulupleri kafa tutar konuma gelirse bu galatasarayin buyuk olcude dezavantajidir cunku 5 mac tarafsiz sahada oynanacak.

sonuc olarak sezon sonu (tamamiyle kendi dusuncemdir ki..) Fenerbahce ligin bitimine yine 3 yada 2 hafta kala sampiyonlugunu ilan eder. ha 2. lik kismina gelelim.

Besiktas kadro yapisini buyuk kapsamda degistirdi hoca degisikligi yapti ve ligin ilk haftalari uyum sorunuyla gececek. ha tutarmi tutmazmi bilinemez ama Rustu transferinin cok cok faydali olacagini dusunmuyorum ki Bunu disardan izleyenlerden cok Fenerbahceli arkadaslar da destekleyecektir.. son sezonlardaki dusen form grafigi vs Ha Yozgatli besiktas icin muhtesm bir transfer nedeni Yozgatli fenerbahcenin kadro yapisinda yer alabilecek bir futbolcu degildi ama besiktasta forma giyebilir. yabanci transferler ise Diatta yi hic birimiz cok iyi tanimiyoruz izleyip gorecegiz Tellonun kalitesi tartisilir. ve tekrarliyorum hoca degisimide ortada.. besiktas in uyumu ve galatasarayin transferlerinin uyumu lig 2. sini belirler diye dusunuyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray güzel transferler yaptı bi kere saglam kadro var ellerinde, Beşiktaş'da yeni bi oluşumda teknik direktor performansı belli eder kaderlerini,kadrosunda gidenler gelenler olmasına ragmen en oturmuş takım Fenerbahçe biraz daha şanslı digerlerine göre, gene derbilerden çok, kim deplasmanda daha fazla puan alırsa o şampiyon olur bence.Her sene beklenen Trabzon'dan bi atak bu senede gelmiycek gibi. İlk 4e girebilecek Kayseri ve Gençlerbirliği dışında bi takımda yok gibi. Düşme hattıda gene biraz şaibeli ,biraz kavgalı son haftalara kadar kalır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...