Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

Herkese tekrar teşekkür ederekten söze başlıyorum :)

Öncelikle isveç'i çok sevdim.Herşeyin yerli yerinde ve hemen hemen herşeyin(herşeyin olmasada) kurallara göre yürümesini de pek bi sevdim.Yapılan biçok şey insanlara daha da bi kolaylık olsun diye yapılmış.Sandığımdan çok daha fazla türk var(neredeyse her adım başı bitane) burada ve diğer ülkelerden de elbette.Ençok hoşuma giden şey ise,100mbit bağlantının 45 ytl gibi bişey olması oldu :D Bütün şehrin heryeri trenle metroyla döşeli desek yeridir heralde.Heryere gidiş çok basit,burda araba almak baya gereksiz bi olay.

Eşimle aramız gayet iyi,herşey yolunda maşallah :) Aklıma da pek bişey gelmiyo şimdi yahu,baya bi yoruldum bugun ehuh :) olursa sorularınız siz sorun burdan bana.Buarada bidaha ekleyim,vatandaşlık için evlenmedik,saçma sapan yorumlar yapmanın lüzumu yok.

Hadi kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

sundsvall biraz uzak galiba.Stockholm'deyiz biz,merkeze baya yakınız sundbyberg'te.Ama dediğim gibi heryere tren,hızlı tren falan var zaten.Yolun düşerse beklerim :)

Şuan için müzik işleriyle ilgili bişey yok.Bağlantıda olduğum kişilere ulaşamadım henüz.En kötü ihtimalle bisüre dil öğrenip sonra okula yazılıcam,daha sonrası allah kerim zaten müzikle.
Sosyal ağlarda paylaş

yok benim alet metroda çalıncak bi alet değil ehuh :) yapanlar var sokakta metroda falan genelde çoğu bulgarlar,romanyalılar falan fistan.Acaipte para kazanıyolar ama kimse iyi gözle bakmıyo onlara,hatta genel olarak bu adamların nefreti isveçli olmayanlara değil ama,"vergi ödüyoruz okadar,bunlar bizim vergilerimizle işsizlik maaşı alıp hemde metroda çalıp para kazanıyolar" diye sevmiyolar o insanları.Herhangi bi ırkçılık muhabbeti gibi bişeye rastlamadım henüz ama,rastlarsam da garip olur heralde.Ülkenin %20'si zaten isveçli değil,heryerde yabancı ülkelerden insanlar var.Hele bi metro hattı var,son 3 durağı isveç değil zaten :D türkler,iranlılar falan ortadoğulu asyalı falan herkes orda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...