asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hayırlı olsun, mutlu mesut olursun umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Tebrik ederiz :) evlilik zor bir is ve karar, omur boyu mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mutlu olursunu inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 vay be. mutlu olun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 isveç vatandışlığın hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 mutluluklar dilerim.. iyi bi evlilik hayatı dilerim. isveç çok temiz ülkeymiş..orda sevdiğin işi yapıcak olman güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mutlu ve mesut olmanız dileğiyle ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gururlandim be onur:) kendine iyi bak kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Breedan said: gJ hahahhaha tebrik eerim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Freyja said: isveç vatandışlığın hayırlı olsun ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evlilikmi korax sen o kadar büyükmüsün ya : )) hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Vay be =) Mutluluklar diliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 laaaahn geç kalmışım evlenmeyin siz kardeşiniz diyecektim ama artık geçmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Herkese tekrar teşekkür ederekten söze başlıyorum :) Öncelikle isveç'i çok sevdim.Herşeyin yerli yerinde ve hemen hemen herşeyin(herşeyin olmasada) kurallara göre yürümesini de pek bi sevdim.Yapılan biçok şey insanlara daha da bi kolaylık olsun diye yapılmış.Sandığımdan çok daha fazla türk var(neredeyse her adım başı bitane) burada ve diğer ülkelerden de elbette.Ençok hoşuma giden şey ise,100mbit bağlantının 45 ytl gibi bişey olması oldu :D Bütün şehrin heryeri trenle metroyla döşeli desek yeridir heralde.Heryere gidiş çok basit,burda araba almak baya gereksiz bi olay. Eşimle aramız gayet iyi,herşey yolunda maşallah :) Aklıma da pek bişey gelmiyo şimdi yahu,baya bi yoruldum bugun ehuh :) olursa sorularınız siz sorun burdan bana.Buarada bidaha ekleyim,vatandaşlık için evlenmedik,saçma sapan yorumlar yapmanın lüzumu yok. Hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 müzik işleri nasıl gidio peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mutluluklar diliyorum ben de...21 tem.- 4 ağs. arası Sundsvall, Timra' da olacağım bu arada, nerede yaşadığını bilmiyorum ama yakınsanız görüşebiliriz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sundsvall biraz uzak galiba.Stockholm'deyiz biz,merkeze baya yakınız sundbyberg'te.Ama dediğim gibi heryere tren,hızlı tren falan var zaten.Yolun düşerse beklerim :) Şuan için müzik işleriyle ilgili bişey yok.Bağlantıda olduğum kişilere ulaşamadım henüz.En kötü ihtimalle bisüre dil öğrenip sonra okula yazılıcam,daha sonrası allah kerim zaten müzikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 olmadi in metroda cal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yok benim alet metroda çalıncak bi alet değil ehuh :) yapanlar var sokakta metroda falan genelde çoğu bulgarlar,romanyalılar falan fistan.Acaipte para kazanıyolar ama kimse iyi gözle bakmıyo onlara,hatta genel olarak bu adamların nefreti isveçli olmayanlara değil ama,"vergi ödüyoruz okadar,bunlar bizim vergilerimizle işsizlik maaşı alıp hemde metroda çalıp para kazanıyolar" diye sevmiyolar o insanları.Herhangi bi ırkçılık muhabbeti gibi bişeye rastlamadım henüz ama,rastlarsam da garip olur heralde.Ülkenin %20'si zaten isveçli değil,heryerde yabancı ülkelerden insanlar var.Hele bi metro hattı var,son 3 durağı isveç değil zaten :D türkler,iranlılar falan ortadoğulu asyalı falan herkes orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 evlilik fotolarını koy görelim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 var zaten fotolari onceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 heaeah mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 of of : ) olm gitmeden bi goremedik ya seni :( Nese. Kendine cook iyi bak oralarda. Emi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 DOğan sen geri gelmicenmi yav belçikaya?Sen gelince belçikada görüşürüz :D Tekrar teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 siz kardeşiniz... skandal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar