Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Markete gidince gördüm. Pek bi hoşuma gitti 5 6 paket aldım cin severlere tavsiye ederim aha link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben çok yedim bunlardan 2 gün önce eti cin manyağı olarak olay kusmamla son buldu. Normal eti cin gibi elde tutulamıyor o kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben de alıcam bugun çok canım cekti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 düşünebilmişler sonunda güzelim şeyi bisküvi boyutuna sokmayı. iyi olmuş :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ne zamandır varda bunlar çok tüketildiginde (2 kutu +) kusmak %1200 olasılıkta o yüzden dikkatli olmakta fayda var. bi eti Cin bide Eti pofumdurak şeyler çok seviorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Of, efsane birşey bu. Ama evet, iki paket yiyince cidden kötü yan etkileri oluyor =(888sekis. Olsun, biskrem ftw zaten gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ee bu bayağı vardı zaten 1.5-2 ay kadar önce kardeşim getirmişti eve yemişti. Hiç sevmem gerçi kendisini,çileklisi vardı bir aralar sanırım onun gibi bir tat yerdim onu gerçi :( nereye gitsem hep portakallı.Almıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 2.5 paket yedim sabah kahvaltimi aynen haliya iade etmis oldum bisi diil simdi yikatmak zorudna aklicaz pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lop lop gidiyor böyle valal bende hasta kaldım ilk gördüm çoklandım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 İşin boq yanı o zaten. 1 paketle kalmıyorsun. Sigaradan beter. Kusturtana kadar yiyosun çerez gibi şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eti puf'unda böyle paketlerini yapsınlar. tek tek almak zor oluyo, bi de paket belki daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Zaten 25 kuruş daha ne ucuza gelicek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 puf un var paketide ufak diil bnole 9 dane cikiyor icinden 2-3 kutu alip kasinana kadar yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahahahahaahahah. hakikatten ben de sadece beni kaşındırıyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 iyi olmuş iyi mantıklı bir buluş puflarıda yapsalar ya böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Viktor üye [şikayet et] § 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:10 [ özel msj ] puf un var paketide ufak diil bnole 9 dane cikiyor icinden 2-3 kutu alip kasinana kadar yiyorsun Abi aklıma takıldı, sen Ülker ürünleri yiyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahahh prawler lol (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 abi ben yemiyorum ki herhalde viktor da yemiyordur yani. dimi bap? yemiyordur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Onu bilememde ben yemiyorum, yiyenide ya prensipsiz, yada kör cahil varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Of canım çekti şimdi. Biri Almanya'ya gönderebilir mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Eti Cin den hiç hazzetmiyorum ben. Garip bir jölesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Viktor şu ülker olayına bir açıklık getirsen? Öyle asker resimleri koymakla olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ülker çok gsrip bi firma ya. pınarın meyve suyu süt gibi ürünlerinin paketlerinin danimarkada yapıldıgı üzerine pınar ürünleri kullanmayın diye bi haber çıkarmışlardı. ama ülkerin kutularıda aynı marka. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 2.5 paket yiyince kusturtuyor mu ya? yemiyim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 mesel aminik cokoprens super bi olaydı, cokoprensın dezavantajı olan cok kıtır zor yenılebilir olması dağılması sorunun cozuyodu rirek tek lokmalık super şeylerdi bakalım bunlar nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar