zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oyunu özledim resmen.giremiyorum.çaresizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben aşadaki mumu villageda eltie olmayanları farmlarken düşürmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 zipzip said: oyunu özledim resmen.giremiyorum.çaresizim ben bıraktım valla zaten guild ten de çıkarmışlar girmiyorum diye:) vakit harcıyor yav ! çalışan adamın harcı degil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bende fena bayma egilimine dogru yokus asagi ilerledigimi hissediyorum. Elyosmu olsam ne? De ne fark edecek ayni teraneler.. Fantasy beni artik bayiyor herhalde degisen bi sey yok .. Kanat haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bu akşam sonkez girdim gaiona ,oyundan cıktım makineden de sildim rahatladım>:D< sonra wow u açtım bi toc hc çevirdim , sonra attan inip eşşege binmiş gibi hissettim kendimi:D şimdi age of conanı yukluyorum tekrar, ferrari gibi olmasada bir sure oyalar beni atmosferi grafikleri yeter , en azından "mumu" lar gibi mob yok aoc de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Frostmane Lestinde %10da wipe yedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bence bırakılacak bir oyun değil.Levl kasmak çok zevkli.Ben oyunları sırf zevk almak için oynuyorum ve bu oyundan gayet de zevk alıyorum.Sizin amacınız sadece bir an önce 50 olmaksa zaten bu oyun size göre değil demektir ve siz oyun oynamaktan değil oyunu bir an önce bitirip tüketmekten hoşlanıyorsunuz.lvl 50 ye çok yolum var daha ve hemen 50 olmak istemiyorum. ne güzel bir şey ki bu oyun bana bunu hissettiriyor.Aion rpg sevenler için mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Görüşürüz 35 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 buda herkesin agzina sakiz olmus yahu. 50 ye rushliyorsun ondan. degil anacim degil iste ben baymisim ayni seyleri oynamaktan olayim o gerisini bilemem. sen zevk aliyorsan ne mutlu sana. tek dogru kendi dusunduklerimiz degilki boyle kesin yargi ile aciklama getiriyorsun. sen sevdin bende sevdim ama ben sonu ortasi kici basi ayni oldugu icin tekrar cekemiyorum ayni teraneleri. genel sorunum o. levelliycez, quest yapcaz, raid yapcaz, itemlencez, skiller gelecek, son level olacak kale alcaz vercez zart zurt. sorunum o , yoksa aion guzel oyun. cirkin diyen yok... ama ben dedigim gibi su yenilik hissini bir turlu alamadigim icin sanirim birakmaya dogru hizla freni kopmus kamyon gibi ilerliyorum hatta sanirim ben biraktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 çok klasik olucak ama kanuni kaç yaşındasın anacım? ben seni bildim bileli bi online oyun cemiyetindesin , birebir tanışmışlıımız hic yoktur ama ciddi olarak kanuni nickini coook uzun süredir (7 yıl~) görüyorum sanırım forumlarda vs? bilmiyorum ben bi 13-14 yıldır fln multiplayer oyun oynarım ama ciddi bir şekilde ilgimin azaldığını farkediyorum ve problemin oyunlardan ziyade benim yaşla birlikte ilgi alanlarımın değişmesi ile olduğunun farkındayım ne demek istediimi anlamışsındır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kesinlikle haklisin :) 37 yasindayim ve diyorum ya fantasyden baydim ondan diye. startrek SWTOR belki cozum olur, olmazsa da demekki benden gecmis geciyor bu isler :) single playera donerim belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çocuğunu koçluk yaparsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben kızımı hazırlıyorum kanuni gibi cleric (ya da her ne olursa artık healer tarzı) açtırcam her oyunda, backup olarak yanımda taşıyacam bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 super oluyor kizi bosver esini ayart tamamdir... biraz stress yapiyorlar gruplarda falan ama super bir sey. kocasisin zaten sen olmeden seni oldurmiyim diye nerdeyse single boss keseceksin ama manasi yetmiyor , benden once kacmaz, benden once olur, yeterki ben olmiyim :) super healer sevgiliden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kanuni said: levelliycez, quest yapcaz, raid yapcaz, itemlencez, skiller gelecek, son level olacak kale alcaz vercez zart zurt. sorunum o , yoksa aion guzel oyun. cirkin diyen yok... ama ben dedigim gibi su yenilik hissini bir turlu alamadigim icin sanirim birakmaya dogru hizla freni kopmus kamyon gibi ilerliyorum hatta sanirim ben biraktim :) Yenilik yok hepsi aynı :) SWTOR ayrı bir olay ve fanatiklik benim için.Düzgün bir oyun olursa abonesiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 clericlerinize iyi davranain :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 geran said: Bence bırakılacak bir oyun değil.Levl kasmak çok zevkli.Ben oyunları sırf zevk almak için oynuyorum ve bu oyundan gayet de zevk alıyorum.Sizin amacınız sadece bir an önce 50 olmaksa zaten bu oyun size göre değil demektir ve siz oyun oynamaktan değil oyunu bir an önce bitirip tüketmekten hoşlanıyorsunuz.lvl 50 ye çok yolum var daha ve hemen 50 olmak istemiyorum. ne güzel bir şey ki bu oyun bana bunu hissettiriyor.Aion rpg sevenler için mükemmel... nasıl bırakılacak oyun deil yav:) vazgecilmiycek bırakılmıycak oyun yoktur:) ben aionu bırakıyorsam bir an once 50 olma hevesimden degilki! gaion casual dostu oyun degil ondan bırakıyorum . ben 15 ken millet 25 olup abyss pvp ye başlıyor ben 25 olanakadar kim öle kim kala soyle bir baktım gunde 3 saat işten gelince oynuyorum 3 gun sonunda anca 1 lvl alıyorum, 3 gun sonunda hala aynı mekandayım.25 oluyorum abyss e giriyorum ki bu lvl larda lvl up yapmak xp oranında daha zor oluyor 30 dan sonra soylenenlerde goz korkutucu! ayriyetten oyunda bir yenilik olmamasıda cabası "yahu ben bunun aynısını eq2 de yapıyorum " hissinden kurtulamadım dolayısı ile oyunu bıraktım,birde aiona zaten kotu diyende yok guzel oyun ama yenilik yok sarmadı işte:) bir an once 50 olayım ile alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kendinle celismissin lvl kasamiyorum ondan baydim millet benden hizli kasti vaktim yok baydi diyorsun donra lvl ile alakasi yok oyunda yenilik yok ondan baydi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oyle yazdıysam hepsinden baymışım demekki:D ya sonuc olrak baymışım işte ,bir an once 50 olayımdan deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 benimde sevidigim tarafı bu aslında ... her oyunda no liferlar olacak onları ayrı tut, ha hem casual oynayacam hemde onlarla aynı durumda olaack istegi varsa o iş yaş ... bu tarz yavas lvl atlama ve instancelaradn patır patır item dusmemesi ekonomiyide canlı tutuyor, crafting ki ben sevdim bayaa canlı tutuyor ... yoksa herkes 50 olana kadar diple item a bakma nasıl olsa 50 de hızlıca gear up edecem modunda oluyo, Bunda oyle degil her item onemli, hatta 3-5 stat icin bile degistiriyosun eskisinin gemleri kotu oldugu icin yada lvl atlama hızını cuzzide olsa arttıracagı icin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dün akşam oynadım biraz kapattım demin gireyim dedim not installed diyor launcherda hani asagıda coh felan varya onun yanına atmış oyunu baktım yüklü ama c: de ilginc varmı bu sorunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tamam hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Şimdi arkadaşlar halen diretiyorum oyunla ilgili pek birşey okumayayım öğrenmiyeyim, oynyarak göreyim diye ancak merak ediyorum 50 olanınız yok büyük ihtimalle fakat bilirsiniz, lvl 50de endgame content tamamen abbys fort savaşlarımı yoksa WoW gibi raid vs yapılıcak dungeonlar olucakmı? Kısaca endgame i Aion'un nedir bildiğiniz kadarıyla açıklayabilirmisiniz? :P Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 var 2 tane raid vardi sanirim dark poeta var instance l33t dredigion var belli saatlerde oynanabilen pvpve isnatcne, asmolarla ayni instancedasin son bossu ilk kesen kazaniyor filan endgame dolu yani, lvl50 de casual oynamasida rahat baya, gunde 2-3 saat girip istedigin hedefe yonelebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bugun Mistmane yaptik bizim toplulukla. Butun grup 40'di. Son boss'a gelmemiz yaklasik 4-5 saat surdu. Ve bu sadece zorunda kaldigimiz packleri kestigimiz halde boyle. Yaklasik 6 tane questle girdik, sadece 1 tanesini tamamlaya bildik (campaign), digerleri 100'er item istiyor, ben bu kadar saatte 20 tane cikartabildim. Bunun disinda 3 tane boss kestik. 0 yesil. 0 mavi. Ve 0 sari item dustu. Gri item bile dusmedi bosslardan. EXP ne kadar iyi olsada (mob basina 50-52k), moblardaki sacma sapan hp, ve abilityler (interrupt edilemeyen 40% healleyen healler vs.) insani zivanadan cikariyor. Spirit Erosion ile bile drop olmamasi bosslardan, ve questlerin sacma sapan oranda item istemeleri insanlari gercekten cileden cikardi. Hic sorunsuz ve wipesiz bir run yapmamiza ragmen insanlar son boss'a geldigimizde oyuna lanet eder hale gelmisti. Son boss'un onunde yaklasik 40 tane mob var. Hepsini kesmeniz gerekiyormus. Boss'da zaten 2-3 grupla kesiliyormus. Grup questlerinin ortasina Raid Boss zihniyete de lanet okuyup ordan ayrildik. Level ilerledikce, bence oyun kotulesiyor. NCSOFT'un PvE konusunda yetersizligi ortaya cikmaya basliyor. Hele bu random ve bosslardan drop alamama olayi insani cileden cikariyor. Bir tane questi yapmak icin ayni yere 5 kere gitmenin istenmesi, ve orda bir quest mobuna ulasmak icin 3 saat trash kesmek gercekten inanilmaz bir sey. Ne kadar "ozlemisim lan instance disinda grup olarak grind yapip, level kasmayi" diyerek basladiysak da "Arkadas boyle oyun olmaz olsun" diyerek bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar