bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Eger cok yavas olduruyorsan ve paran bol ise shard kullan tabii.. Ama kullanmadan gayet rahat olduruyorum* diyosan, bence kullanma direk para emiyor.. 2h silah kullanirken 2 slot'a birden shard koymanin bir anlami yok, sadece 1 main-hand'e koyman yeterlidir. Bu hangi slot'a shard koymam gerek sorunsalinin cok basitte bir cozumu var aklina karisanlar icin, 2 slot'a da 100'er shard koyun, b'e basip 1 tane mob dovun, eger iki slotta da shard azaldiysa 2 slot'a da koymaniz gerek demektir, birinden gitmis digerinden hic gitmemisse sadece giden slot'a koymaniz gerekiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 walla benden her iki slotdanda shard gidiyor yandık desene , shard kullancaksak eğer masrafımız 2 katına çıktı şimdi , peki grind yapmak için hangisni almak lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 _hione_ grind yapmanin amaci para kazanamaktir bir bakima, grind yaparken shard kullanmani hic tavsiye etmiyorum.. Buyuk ihtimal geliri giderini karsilasamaz shard kullanirsan. Ama amacim hizli level kasmak diyorsan, soyle bir taktik uygulayabilirsin. En ucuz shardlardan 1000 tane al, 500 tanesini bir slota, 500 tanesini bir slota koy. Sonra grinde basla, bak bakalim bu kadar shard sana ne kadar sure grind yaptiyor. Bunu hesapladiktan sonra shardlarin bitince, yine ayni level moblarda, deminki shardlarin seni goturdugu sure kadar shardsiz grind yap, ve bak bakalim bu zaman sureci icinde ortalama o kadar ne kadar gelir elde edebiliyorsun. (atalim 100k olsun) Ornek vericek olursak, diyelim 1000 shard bir saat diyor, ve shardsiz bir saatte 100k yapabiliyorsun, o zaman 80-90k degerinde -1000 tane- alabildigin en iyi shard'i satin al ve kullan. Boylece maddi olarak kayba ugramadigin gibi, hizli da level kasmis olursun. ps. bu fikri 30+ oldugunu dusunerek soyledim, bu sistem buyuk ihtimal 30-'de seni husrana ugratir gibime geliyor.. denemesi bedava tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Dün Idun's Lake'in ortasında duran Gigantic Box'u kestim, yaklaşık 2 saat falan sürdü, dizi mizi izledim ona vurarken, 2 kişi daha gelmiş vurmaya başlamış falan, baştan başladığım için loot tabi bana düştü, 4 tane mavi itemım oldu, level 16 hepsi. 2 tanesini sattım, 2 tanesini taktım. AFK bırakmanız falan gerekirse bırakın, kârlı oluyor ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abbyse geçtim az önce acayip zevkliymiş.başlangıçta tanıtma questleri falan çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu arada ilginç bi şekilde sıra mıra kalmadı oyunda :) ne zaman denesem direk giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Pazar akşamı, saat 8. Gorgos'da 6 dakika sıra, halletmişler demek ki. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yalnız eşek lagi var, bende mi böyle bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 herkeste var galiba bende yf ile denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok lag var evet, 500lerde idi benim pingim, çıktım erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Gün boyu bütün oyunlarda acı loss vardı. Şu anda temiz oyun 150ms yf sız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 arkadaşlar son 2 gündür telekom genel altyapılard sorun var. herkesin herrrkesin netinde sıkıntı var. oyunla alakası olmayabilir yani.. milelt çok şikayetçi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oyun fena baglıyor valla, ben satıyorum accountu beyler. ilgilenen olursa pazar alana actım, saglamdır baya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Your Freedom 80 ping, 0 lagspike oynadim butun gun ^__^ AION icin ayarlari sticky'de detayli olarak anlattim, ugrasirim diyorsaniz lagli donemde isinize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 beyler yine süper bir sorunsalımla karşınızdayım :) kahrun servarında 18 lvl gladımla tam gaz kasıyorum ama şöyle bir cıkmaza girdim.Şimdi bu exract aether skili var ya small vortexlerden hammadde cıkarıyoruz benim o skilim 2 :S weapon smith olaylarına gireceğim için ileride lazım olacak ama gel gelelim en düşüğü 25p istiyo toplamak için benim 2 nerden nasıl başlıcaz bi türlü bulamadım google da aradım biraz smallvortex le kasın fln demişte arkadaş 25 istiyo bende 2 var nasıl olcak o iş :D bi yerden paraylamı alıcaz yada öğrenicezmi ne edicez :) Çözdüm hepsi 25 istemiyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 NTC çok zevkliymiş be ahah Çatıdan eşşek kadar lizardman çakmaları atlıyor AMBUSSHHH nidalarıyla parti paniklerde ÇATI ÇATIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 OYUNDA CC VAR YA nostaljik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 olm biriniz ekant verin de, oyunu dl edip deniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi çatıdan atladı hayvan oglu hayvan , kafana elite mob dusunce bagırıon dogal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Kaede said: NTC çok zevkliymiş be ahah Çatıdan eşşek kadar lizardman çakmaları atlıyor AMBUSSHHH nidalarıyla parti paniklerde ÇATI ÇATIIII cidden super o, baktım geliyo Pat yumusak yumusak, adamın kosu yoluna (surun etrafından dolanacagını dusunerek) hareket ettim gelirken verecem root u bi baktım eleman bizim sorc u genkliyo atlamıs uzerine oha oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: olm biriniz ekant verin de, oyunu dl edip deniim. Tüm gün ofisdeyim aksamlari online olabiliyorum, dl yap istersen gün icerisinde oynarsin eger uyuyorsa saatlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bu arada farkındaysanız forumda bie aion a post etmeme durumu var, kimse birsey yazmıyo, Muhtemelen herkes deli gibi oynuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 restlerde bi refresh aion sayfasına hemen kısa bi bakış sonra grinde devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Uzun süredir böyle yusufyusuf instance yapmamıştım, süpermiş NTC. Parti de iyiydi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 NTC dediginiz level 25 olan degil mi? Ben ilk seferini 4 kisiyle yaptim, rest bile yapmadik butun mekanda.. Neyi kasti da heycan oldugunuz bu kadar? 2 mobdan fazla hic gelmiyor? Bosslar tank and spank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar