Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Anubisath said:
grind değil,gayet questlerle kasıyosun.pek gerekmiyo grind lineage'deki kadar

merak ediyorum char ının lvl i kaç?

özellikle lvl 25 den sonra sadece quest ile lvl atlayamıyorsun ne yazık ki, kaldı ki bazı questler çok kastırıyor (en azından çin serverında kare kare yazanlara laf anlatlak zor)

ayrıca örnek vermek gerekirse lvl 30 bir mob 11k xp veriyor, o lvl deki pvp zone da olmayan, 30 bundan öldür getir diyen quest 60k~ xp veriyor, missionlar var onlar ise chain quest ve kalite ödüllü q lar gibi düşünülebilir, görev aralarında hiç xp vermezken lvl 30 mission ı tamamlayınca 450k xp verebiliyor

Kuzey çin kısmı Azrial serverı, aionsource guild i, nick Carmila. lvl 25 den sonra bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
evet uçuluyor, ancak lvl 30dan önce cok kısa süreli uçuluyor. lvl 30da ve sonra 40ta binek alır gibi uçuş süreni çok çok uzatan kanat modifiyeleri geliyor.

lvl 10 da kanat questini yapıyorsunuz ve kanatlarla 1dk havada kalabiliyorsunuz, lvl 30 da 1m ye kanat upgrade i alıyorunuz o da uçuş sürenize 30 sn daha ekliyor ve kanadınızın şekli değişiyor. lvl 40 da 11m ye başka bir kanat alıyorsunuz o da uçma hızınızı etkiliyor sanıyorum 1:50 ye çıkarıyordu tam emin degilim ama öyle görüldüğü üzere "çok çok" bir fark yok ve fiyatlar ateş pahası.
Sosyal ağlarda paylaş

19 levelda bırakmıştım kasmayı QoS,25 sonrasını bilmiorm o yüzden.ileri levellarda grind gerekebilir tabi ama sonuç olarak arkadaş "lineage tarzı" grind mi diye sormuş.lineage'de doğru düzgün quest bile yoktu daha lvl 1'den mob farmlamaya başlıyoduk.sadece questle level atlayamasan bile yine de questler olcaktır her level için elbet,questlerden geri kalan bi kısmını grindleyerek kasarsın,hatta o da olmadı repeatable questleri yaparsın böölece hem bi amaç doğrultusunda grind yapmış olursun hem de rewardlar alırsın filan.

demek istedigim,oyun kesinlikle "lineage tarzı grind" değil.
Sosyal ağlarda paylaş

orası kesin, eu versiyonu nasıl olur bilemem ama lore u tamamen değiştireceğiz diyorlardı, questing olayını yada en azından ortalama kestiğin mob kadar xp veren questler olsa daha güzel olur, gerçi grind yapan daha zengin orası kesin hiç quest yapmayan adamın üstünde full mavi set var broker dan almış, o setin toplamı benim şimdiki paramın 10 katı gibi bir rakam, quest sana 4k gold veriyor mobdan düşen beyaz kalitede bir eldiven 5k ya vendora satılıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bildiğiniz wow ui side bildiğimiz everquest ui si :D

oyun güzel mekanlar güzel classlar güzel itemlar sanat harikası, 15 günlük süreçde açıkcası eğlendim.

pvpsi belki yeni olmasından kaynaklanıyor beni heyecanlandırdı hop kaçtı hopladı zıpladı yakala derken atraksiyon oluyor

oyun net bug free,son derece derli toplu 10 dakika oynayınca adamlar yapmış diyorsunuz.lineage tarzı grind yok ama hiç yokta değil daily quest yapıyormuş yoğunluğunda.

mühendislik harikası bir oyun motorları var ben ortalama bir makina ile 110 fps ile oynadım (oyunun standart ayarları ile) bir başka mevzu var bütün ayarları oyuna bırakıyorsun boş bir arazide kendi kendine takılırken herşeyi açıyor kalabalık bir yere keldimi kendisi farkedip kapatıyor böylece sürekli aynı fpsde kalıyorsun.

craft çok başarılı hiç resource kasmadan skill i capliyorsun sana malzeme veriyorlar şehir için çalışıyorsun skill alıyorsun karşılığında craft malzemesi recipie filan ödül veriyorlar buna karşılık oturup harbi item yapıcam diyorsan açıkcası biraz uğraşıyorsun ama yaptığın item işe yarıyor aynı itemdan bin tane yapayım yok yaptığını giyiyorsun ilerisi için birşey söyleyemem ama ilk 3 tierde droplardan daha iyi craftlar.Craft da critleme hadisesi var çok nadir oluyor ama oldumu kamyonla para ediyor ama dahada önemlisi statları okadar iyi oluyor ki kıyamıyorsun satmaya

ah var ama onun yanında kişisel shop da var karakteriniz ile istediğiniz her hangi bir yere gidip dükkan açabiliyorsunuz.

combat sistemi chainler üzerine kurulu gerçekten anlatması zor oynayınca anlaşlıyor talent vs yok ama bu chain hadisesi birçok seçeneğin birleşmesi ile yapılıyor her combonun sonucu farklı kimi knock back atıyor kimi sheild açıyor kimi boost dmg vuruyor vs bunların hepsini üst üste yapma şansınız yok dolayısıyla kendinize bir combat planı hazırlıyorsunuz a chaini ile açarım b ile davam eder c ile bitiririm gibi aynı classdaki bir adam g ile açıp p ile devam edip a ile bitirebiliyor seçenekler hatırı sayılır sayıda ve tatminkar.

aklıma gelenleri yazdım merak konusu olan birşey olursa sorun biliyorsam yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi adam önce chain ekranını açıyor lvl 7 olduğu için temel şeyler var combat esnasında adamın sağında yanıp sönen birşey çıkıyor o chainin bir haraketini yaptın ikinci haraketi bu demek ona basıyor ikinci haraketi yapıyor ileride 3-4 (benim gördüğüm) parçalı chainler oluyor her parçası içinde 3-4 seçenek çıkıyor.ve bu sadece 1 chain starter için karakter ilerledikçe başka starterlarda geliyor

Sosyal ağlarda paylaş

oyun bozan gibi olmak istemiyorum ama, level 20'e kadar bu "chain" sistemi beni hic mi hic etkilemedi. talent, feat veya benzer bir sistemin eksikligi bu oyunda kesinlikle giderilmeli, chain'le falan olucak is degil bence, ama release oldugunu dusunursek asla boyle bir sey olmiycak.. beni hayal kirikligina ugratan en buyuk sey bu oldu... lineage 2 deki problem, herkes birbiriyle ayni, herkes ayni skilleri kullaniyor, herkes ayni rotationlari (chain)leri spamliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

chain hadisesinin öyle fantastik bir şey olmadığına katılıyorum. Ama bence yeteri kadar çeşitlilik sağlıyor.shadowbane gibi her karakterin birbirinden 100% farklı olduğu bir oyun tabiki değil ama anladığm kadarıyla mantık şu ör: sende de 10 silah var bende de 10 silah var günün sonunda önemli olan onları nasıl kullandığımız

talent sistemi kağıt üzerinde çeşitlilik sağlar ancak dengelemesi çok zordur her daim bir tree nin kaçınılmaz üstünlüğü olacaktır ve ister istemez herkes orada toplanacaktır.eq2 de bütün druidler melee kasar çünkü ortalama bir dmg ile birlikte resmen ölümsüzsündür.warhammerde bütün engineerlar aoe gidiyor çünkü en hızlı renown xp öyle alınıyor.Wowda bir ara bütün mageler firedı sonra frost oldu bir ara sadece hemo roguelar vardı bm hunterlar.Aslında elinde bir seçenek var ama mahalle baskısı ile o dönem ne imba ise onunla oynamak zorunda kalıyorsun

oyunu aslında çok basit bir şekilde özetlemek mümkün blizaard ın mantığıyla yapılmış bir oyun , yeni bir şey beklemeyin ama mevcudun en iyisini yaptık.
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bi durum var ama, ne kadar butun feat veya talent dallari ayni kuvvet veya etkiye sahip olmasada yine de oyuncuya 1'den fazla secenek, bunun yaninda "farkli" olma firsati sunuyor. diyelim ki druid, mesela wow'dan ornek verirsek, tamamen atiyorum, melee talent 900 dps yapiyor ve caster form 500 yapiyorsa, oyuncu "buyucu" oyun tarzini melee'ye oranla daha cok seviyorsa caster form'u tercih etme sansina sahip olucaktir.

daha iyi degildir, veya cogunluk en iyi olani secer ama yine de buyuk bir cogunluga sevdikleri "gameplay" tarzina gore secenek sunar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
grafik wow gibi , pvp sistemide süper değilse , çekik göz oyunlarını hiç cekemem

grafikleri wow'dan cok daha iyi ve detayli.. inanilmaz goruntuler cikiyor yuksek ayarlarda ve diger oyunlarin aksine, bu performans(cok) dusmuyor.

pvp'si lineage 2 gibi, 15 saniye olup bitmiyor, kombatlar baya uzun suruyor..

cekik goz konsepti ne yazik ki yine var..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...