Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Launcher in aion eu klasörünün içindemi olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Benim oyun D ye kurulu olmasına rağmen "C:Program FilesNCsoftLauncherNCLauncher.exe" /LaunchGame=AionEU şu şekilde launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Başka çare kalmadı.Dvd den kurup patch i çekicem artık.Zaten sorun çıkmasa şaşardım.Peki bişey sorucam patch kısmını alma ihtimali olabilirmi en azından onu indirmekle uğraşmasam.Patchle ilgili bir klasörde bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 İşine yararmı bilmiyorum benim c/programfiles altındaki ncsoft klasörü (6mb) http://rapidshare.com/files/288101326/NCsoft.rar.html klasörü yerine koyup icindeki NClauncheri masaüstüne kısayol gönder kısayolun özelliklerinde hedefi "C:Program FilesNCsoftLauncherNCLauncher.exe" /LaunchGame=AionEU yap oyunu D ye biyere koy önemli degil launcheri aç aiona sag tuş yapip properties den aiondaki aion.bin i göster. Şöyle bişi olcak . http://img21.imageshack.us/img21/7230/aion2f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 SS'de dreagloth cok yakisikli cikmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çektiğim 9 gb aion setup ı hatalı çıktı bu seferde ah ahh yine çekiyorum. başka bir yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ya biz level 22 olduk da instance muhabbeti falan yok mu ya hiç rastlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 var instance ama 25 te en düşügü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sabahtan beri bilgisayarım en az 10 kere çöktü şu oyunu oynayayım derken. İşime yarayacak bir ekran kartı satacak olursa aranızda haber verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 spatalos ta 300+ kisilik pvp donuo diolar. nasi kaldiricak makineler bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deads89 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ekran kartımı güncellediğim halde oyuna girdiğimde göl'ün ortasında yürürken, savaşırken efektler kare halinde ve göz alıcı renklere dönüşüyor ve bagzı bölgelerde alanların bir kısmı bembeyaz bir şekilde duruyor :S çok tuğaf bir sorunla karşı karşıyayım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)ne yapmam gerek bu sorunla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yanlız adamlar nasıl bir optimizasyon yapmışlar. Shadowlar dışında herşeyi kökledim x2 aa ile 1680*1050 cillop gibi oynuyorum benim emektar 7600gt de. Cry engine ama yiyorsa aynısını crysis de yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Benim vitality gathering 37 şimdi. Level 22 olduğuçün buradakileri gatherlayamıyorum. Nereye gideyim gathering için hatırlayan var mı? Asmoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mesela doga git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 @zanin asgard bölgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Herkese sorun: Chain skill in kısayolunu değiştirmek istiyorum, şöyleki; 2 numaralı tuşumda a skill im var. Arkasına açılan 2 chain var b ve c. Şu anda yine 2 ye basarak b yi kullanabiliyorum hızlıca. Tabi ben c yi 2 tuşuna basarak kullanmak istiyorum, nasıl? k -> chains değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 şöyle bişe denedim; /Quickbar 1 2 1 /delay 1 /Quickbar 1 2 3 burda quickbar 1 (birinci satır quickbar demek oluyor) 2 (0-9 arası numaralandırılan quickbarların 2 numaralı olanı demek oluyor) en sağdaki 1 ve 3 de birinci kısayol ve üçüncü kısayol demek oluyor şimdi; ikinci quickbarın birinci slotuna A skillini koydum, ikinci slota normalde chaine girince otomatikman açılan B skillini koydum, üçüncü slota da senin asıl kullanmak istediğin chainin C skillini koydum bu makroyu 1 numaralı quickbarlar seçiliyken istediğin bir slota koyup 2 numaralıda da yukarıdakileri koyarak uygulayabiliyosun delay 2 ile 2 saniye bekletiyosun, aslında çok gelebilir ama ikinci skilli zaten kendi yapacak araya başka bişe sokmazsan sorun olmaz, 1 saniye yapmayı denedim ama combata bu makroyla girince ikinci adımı yapamıyor, yetmiyor sanırım 1 saniye, ama combat ortasında yapacağın bir skill ise 1 saniye oluyor sorunsuz... bundan başka bi çözüm de bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Anladım abi denicem şimdi, oyun içinden konuluruz. Ama adamlar orda gui hazırlamış ne güzel, keşke sürükle bırak şeklinde yapabilseydik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 1.6 ile geliyor dediler onun için dün, region chatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 O zaman 1.6 gelene kadar macro ile halledicez. Black in verdiği macro ya yetemeyince bende farklı yazdım. Yazdım dediğim, macro penceresine skill penceresinde sürükleyip bıraktım istediğim şeyleri, gayet hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ben macro yazmayi denerken bisey yaptim, simdi butun buyuler kendini sirayla atiyo 2 ye bastikca. Baya rahat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ne anlamı kaldı o zaman lem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 en genel başlık burası olduğu için burda sorayım dedim ben şimdi d&r dan collectors edition sipariş ettim ama emin olamadım acaba ön sipariş tarzı birşey mi bu yoska raflarda yerini aldımı oyun,burda oynayan baya bi insan var takip ettiğim kadari ile benzer yollardan temin etmiş olabilirsiniz diye soruyorum en azından d&r dan alan varmı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 25'inde çıktı oyun da d&r'da CE yoktu, ben oradan normal aldım yani. Alıp üstüne CE'ye uprage edebiliyosun sitesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar