BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yok artık illegal şeylere karşıyız :p yardım babında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hala mı maintenance yoksa bende mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1 de girdi bakıma server 3 te biticek dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Olacak iş değil arkadaş evden çıkmadan bir kağıt sıkıştırayım dedim ona da müsade yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lvl 22 oldum ama görev kalmadı 2 leveldır grind yapıyorum morheimdeyim bir dahaki questler lvl 25 :( acaba başka bir yeremi gitmem lazım questler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hahahah in lor macrosu mu yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yok lan w'ya sıkıştırıp duvara koşuyorum, düşmüyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Haha bence ghost mouse kullanin.. Window mode'a alin oyunu, 5 dakikda bir kere ghost mouse stop - start'a bassin private store icin ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 In lor mu yapıcan sorusuna ciddi cevap verdiğime de inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 uhehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Asgard said: lvl 22 oldum ama görev kalmadı 2 leveldır grind yapıyorum morheimdeyim bir dahaki questler lvl 25 :( acaba başka bir yeremi gitmem lazım questler için morheim yolunu aşşağı doğru takip et. ufak bi camp var quest veren. ordan da aşşağı in elim'ler var quest veren. onları da bitirnce yolu devam et. yine ufak bi camp var. ayrıca brusthonin miydi oraya git. orda da 21-25 arası questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 download %3 daha dayanamadım yine çekiyorum yine fail yaşarsam nasıl bir duygu içinde olurum acaba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 başlarım böle server doluluğuna arkadaşla 1 tane boş server bulduk ona da ikimizde farklı açmışız ben elyos o asmodian level 10 oldu diye ben simdi charları silip baştan başlamam lazim.... rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bende aynı bos serverdayım sanırım elyos cleric olarak nick canveren, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 BeIlow said: download %3 daha dayanamadım yine çekiyorum yine fail yaşarsam nasıl bir duygu içinde olurum acaba hmm Verlim dedik, tınlamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ascraeus said: Asgard said: lvl 22 oldum ama görev kalmadı 2 leveldır grind yapıyorum morheimdeyim bir dahaki questler lvl 25 :( acaba başka bir yeremi gitmem lazım questler için morheim yolunu aşşağı doğru takip et. ufak bi camp var quest veren. ordan da aşşağı in elim'ler var quest veren. onları da bitirnce yolu devam et. yine ufak bi camp var. ayrıca brusthonin miydi oraya git. orda da 21-25 arası questler var. şimdi ben yazıcaktım brusthonin diye :) orası iyi ya görevlerini ben daha tam yapmadım da repetable questler... Bir de morheim da coin veren quest var, 3 ila 6 coine item alabiliyosun onla da leveling yapabilirsin ortalama 150k xp kazanıyosun 1 seferinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ah tamam çok saolun girer girmez yol alıcam questlere doğru 2 gündür grindden baymıştım valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Açılmış serverlar, kağıdımı takıp çıkıyorum evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Maratoncu title ı verecakler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dreagloth said: BeIlow said: download %3 daha dayanamadım yine çekiyorum yine fail yaşarsam nasıl bir duygu içinde olurum acaba hmm Verlim dedik, tınlamadın. ben bunu görmedim ki hiç xD nasıl alcam ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oyunu hangi ara oynuyorsunuz acaba her akşam 2500-3000 arası sıra oluyor, ilk günler olur yoğunlukdan denildi headstart başlayalı 10 gün oldu bi değişiklik yok akşam 7:30 da evde oluyorum oyuna giremeden çıkmak zorunda kalıyorum sıradan çoğu zaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 işe giderken sokuyorlar, sonra w tuşuna bişi sıkıştırıp dc olmasın diye işlerini hallediyorlar ve eve gelince sorun olmamışsa oynuyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bir laptop ile gelirsen yanıma, atıveririz içine. Ya da evin gayrettepe yakınsa, hd gelir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben downloada devam edeyim en iyisi xD iki gün sonra girerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu sıra olayı saçmaladı bence. Bjk maçından 15 dk. önce girdim sıraya 49 min., ilk yarı bitiyor 39 min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar