Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 mavishop ta var tr'de. $ubesi varmıdır bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 anladım saol bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 cdkey gönderiyolar kutu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bingildak said: 2 gun gecsin artik =( Kotu olan hic heveste yapmiyorum, aman aman AION oyniycam diye, baska hicbir alternatif kalmadi.. ahh mmo dunyasi sen bu hallere dusecek miydin! *blizzardi derinden sover..* Çok fena her kelimesine katılıyorum aynen bende başka düzgün oyun yok diye oynuyorum wowu bozmiycakti blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 1.5.0.6 gelmiş 5.2 mb kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 serverlar acilmis gozukuo ama baglanamiorum. varmi baglanabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bende bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bağlanırken "you have been disconnected from the server" şeklinde oluyor benim failım.. sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 açılıyor oyun, acc pass giriyorum ondan sonra dedigin i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 acc., server ve oyun versiyonlari ayri m i eu/us diye? simdi ben bunu US diye alsam eu serverlarina girebilicek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bende cannot connect to authorization server gibi bir sey diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aquila said: acc., server ve oyun versiyonlari ayri m i eu/us diye? simdi ben bunu US diye alsam eu serverlarina girebilicek miyim? Oyun tam olarak ayri degil, ufak bir ayarla degistirebiliyorsun. Account tamamen ayri, serverda ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o zmaan faydasi olmaz. swg gibi ayni oyun/accla hem us hem euya girilse iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Serverlar up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ohh aldım nickleri Raistlin/gorgos asmo.Gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dominus/Absolution ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oyunumu alsam, nelf rogue'u undead mi yapsam veremedim karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Cok bilgelik etmeden soyle bir fikir verebilirim, yillarca WoW oynamis oyuncular icin aion cok devrimsel seyler onermiyor. Ama, eger benim gibi WoW'dan gecen yillarda bunalmis (oyunun iyi veya kotu oldugundan degil, hergun dunyanin en lezzeti yemegini bile yesen, belli bir sure sonra gina gelir) ve ayni seylerden SIKILDIYSAN cok daha iyi bir alternatif. Hatta tek alternatif denebilir. Oyun cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 çok ilginçtir evden çıkarken yüzde 74te olan download eve geldiğimde 0dan başlayıp 6gblık bişeyler indirmeye başladı.gel de delirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Aynısı bana oldu demin. 3gb indirmişti tekrar sıfıra döndü. Ben şimdi bunu ofiste indiriyorum acaba dosya olarak evdeki pcye atsam çalışırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Patchlenmiş aion klasörünü başka pc de install edilmiş ama patchlenmemiş klasöre kopyala-yapıştır yapınca çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 simdi bilenlere bir soru once 10gb liki kuruyoruz ustune 3gblik bir patch indirdim onu kuruyorum sonra yapmam gereken baska bisey varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Eğer relese ob ile aynıysa başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Oynıycaz oyunu da bu sara krizi geçirtir ya sürekli bişeyler parlıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar