DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyla ilgili aiontr.com başlığı: http://www.aiontr.com/index.php?topic=1242.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 cok saol, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Oyundan cok bir sey beklemeyin zaten. Onceden defalarca soyledim, hicbir "buyuk" yenilik getirmiyor oyun. Lineage 2'nin son yillarda cikan mmorpglere pvp agirlikli modifiye edilmis versiyonu. Piyasada WoW'dan baymis (ve casual olan diyelim birazda), yeter 4 yil gina geldi ayni seylerden diyenlere bir alternatif. Oyunda level kasmak ilk baslarda cok basit. Ben nerdeyse 20 oldum, ve abanmadan oynuyorum 1.5 gundur. Sanirim 25'de zaten full pvp zone'a giriyorsunuz, pvp yani player etkini olunca her turlu "git 50 tane abidik kes, gubidiklerini topla getir" modundan cikar oyun. Daha eglenceli bir hal alir. Benim sahsi gorusuyim, devrimsel olmasa bile, son yillarda cikan en "iyi" -duzgun- mmorpg. Oynayani bol olur, pvpsi bol olur, NCsoft'da cok iyi sirkettir oyuncusunu yari yolda birakmaz, kisaca AION iyi vakit gecirtir her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bingildak said: Benim sahsi gorusuyim, devrimsel olmasa bile, son yillarda cikan en "iyi" -duzgun- mmorpg. Oynayani bol olur, pvpsi bol olur, NCsoft'da cok iyi sirkettir oyuncusunu yari yolda birakmaz, kisaca AION iyi vakit gecirtir her turlu. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 wow dan skıldığm için buda çok sarmadı..farklı bişi arıodum ve ilk 15 levelda sadece quest al yaratık kes muabbeti beni sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Yahu ben accountu collectors a yukselttim. Ama hala standart edition olarak gozukuyor. Yukseltme paketini aldiktan sonra apply code falan yaptim. Simdi boyle gozukuyor. Serial Codes Used on this Account Type Date Used Serial Code Standard Sep 2, 2009 XXXX-XXXX-XXXX-XXXX- Perk Sep 8, 2009 XXXX-XXXX-XXXX-XXXX- Acaba uygulanmis midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Standart yaziyor zaten collector'dada. Asyagida yaziyor "Collector" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Tamam o zaman. Tesekkur ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sdeceokuyangenç said: wow dan skıldığm için buda çok sarmadı..farklı bişi arıodum ve ilk 15 levelda sadece quest al yaratık kes muabbeti beni sarmadı Ne bekleyerek başladın oyuna bilmiyorum ama emin ol önümüzdeki 2-3 sene bütün oyunlar bunun üzerine dayalı olacak.3 senelik periyotta hiçbir devrim yaratacak proje yok.3 sene sonunda olurmu ? bence olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yau bşi bekleyerek başlamadım ama böl genel bi fark yaratır belki die düşündüm ama oyunmuş =( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Shadowbane, DFO, Mortal Online bu turden farkli olan oyunlar, ama bu tur oyunlar hicbir zaman bir AION veya WoW gibi buyuk kitlelere hitap etmiyor. 1) Zorlar (sizin dediginiz gibi, git sunu oldur bunu oldur turu, size yol gosteren bir sey yok) 2) Oynamak "skill" istiyor. Her yigidin harci degil. DFO'da adami okla vurmak bile bir olay. Yillarca tab'la targetlayip, 1 basarak adam oldurmus kisilere hitap eden seyler degil bunlar. AION'da regional chat'i okuyorum komigime gidiyor, insanlar farkli bir sey istiyor, farkli sey sunuyosun, ya cok zor yada cok hardcore deyip, eski tur seylere (wow, aion turu) donuyolar, o zamanda bu artik eskidi diyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 açıkcası mortal online bekliyorum =) belkide böle çok büyülü alemlere karşı şeyim vardır =) böle kılıç at balta avrat fln lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 bunlar open betadaki karakterleri illa ki silerler değil mi? boşuna girip aynı şeyleri yapmak istemiyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Kesinlikle silinicek. OB'da tavsiyem class denemenizdir. Ama retail'de oyniycaginiz irki degil, digerini secin, boylece oyun ciktiginda gercek karakterinizi kasarken ayni "SIKICI" questleri tekrar etmek zorunda kalmazsiniz, ama hangi classi oynamak istediginizle ilgili bir kaniya varmis olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 şimdilik 16 lvl oynadım ama bi yorum yazayım. hiç beklemediğim bi şekilde oyunu çoook beğendim. torrentden indirdim yükledim. hiç bi sorun çıkmadı. grafikler süper zaten cryengine. gerçi öyle herşey açık falan deil gayet düşük ayarlarda bile iyi gözüküyo. karakter yaratma ekranı mübarek singleplayer rpg oyunlarına takacak cinsten. herbişeyini ayarlayabiliyoruz karakterin. yani o kadar ki oyunda görmediğim tip kalmadı. afro niggalar mı dersiniz, anime karakterlerine benzetenler mi dersiniz. baya çeşitli işte. gerçi herkes yanında aynı classtan hulk hogan gibi bi tip görmekten hoşlanır mı bilemem. deneme amaçlı random tipli bi elyoz cleric açtım girdim oyuna. girdiğim gibi ilk bi "vay amk" dedim, çünkü yağmur yağıyodu benim char "anaa yağmur yağıyo ne güzel" adını taktığım bi animasyon yapıp şemsiye çıkardı bi tane :DD sonra oyunda böyle bi çok anim. olduğunu gördüm; su kenarında sularla oynama, sıcak yerlerde yelpazeyle serinleme vs. zonelar ufak ve güzel dizayn edilmiş, çok geniş bölgeler görmedim daha; ne bilim bi barrens gibi git git git, sonra gel gel gel yok. bu yüzden quest yapmak da sıkmadı beni hiç. questgiver nerdeyse quest de genelde yakınında oluyor. öyle 20 quest stacklediğim de olmadı bü yüzden. gerçi oyunun başı olduğu için de olabilir. çok güzel bi olay var, bazen questlerin içinde videolar çıkıyo single player oyunlardaki gibi, öldüreceğimiz tipi gösteriyo falan, ya da quest bitince atraksiyonlar vs. oyunda location link verme olayı var, mesela takıldım bi questte yazıyorum chate "bu domuz nerde ağalar" diye, hemen locationun linkin atıyolar chatten, tıklıyon mapte çıkıyo mark. skiller konusunda çok bişey söyleyemiyorum zira cleric oynuyorum ve başka class açmadım daha ve oyunun daha başı, doğru dürüst skilleri yok hiç bi classın. ama combo skill olayı var. sadece o combonun ilk skillini kullandığınızda açılan skiller. ilerde 3lü kombolar da geliyomuş. görücez. son olarak ki oyunun en güzel yönü müzikleri. yani bu kadar güzel olur. combat başlayınca bişeyler çalıyodu, onu daha level 1'ken kapadım direk :D sadece mekan müziklerini dinliyorum. hepsi mekanlara, factiona uygun on numara. daha bişeyeler yazardım ama level kasmam lazım :D sonra da asmodian açıp onları görücem daha. uzuuun lafın kısası, eğer oynadığınız bi mmo yoksa ya da farmcraft'tan baydıysanız, kesin bi göz atın. benim gibi çok beğenebilirsiniz. tabi yine şimdilik diye ekliyorum daha oyunun başındayım ama ilerde de böyle giderse direk collectors alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ss koyayım bi kaç oyunun başında bi yer http://img30.imageshack.us/img30/1601/aion0001re.jpg /dance http://img3.imageshack.us/img3/7831/aion0002oh.jpg geçmişimizde kralmışız http://img12.imageshack.us/img12/5968/aion0004zx.jpg orgrimmar http://img40.imageshack.us/img40/9899/aion0005fa.jpg böyle bi sorc açabilirim -//- http://img16.imageshack.us/img16/1402/aion0006yg.jpg emo seraphim mi olur laa, ama armor güzel http://img200.imageshack.us/img200/6527/aion0007vx.jpg sabah http://img22.imageshack.us/img22/5366/aion0008nm.jpg öğle http://img17.imageshack.us/img17/5434/aion0010nf.jpg gece http://img12.imageshack.us/img12/8631/aion0011lj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 1-25 leveling ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bana 1.5 gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oyun benimde cok hosuma gitti fakat asiri zor geldi nedense gerci pek fazla oynayacak vaktim olmadi ve hep yalniz takildim tanidigim kimse olmadigindan simdilik lvl15 takiliyorum gladiator olarak oynuyorum diger charlarida denemek istemiyorum acikcasi eger oyun ciktiginda oynayacak olursam kesinlikle gladiator oynarim diye düsünüyorum oynadigim sunucu perento sanirim böyle birseydi hatirlamiyorum :9 eger ayni yerde oynayanlar varsa görüselim takilalim beraber oyunda gercekten yalniz tadi cikmiyor oyunun elimde bir tane ss var bende paylasmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 offical release ne zamandı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 23 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 18 Eylul Pre-selection 20 Eylul Head Start 25 Eylul Game Release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Argoel said: Ne bekleyerek başladın oyuna bilmiyorum ama emin ol önümüzdeki 2-3 sene bütün oyunlar bunun üzerine dayalı olacak.3 senelik periyotta hiçbir devrim yaratacak proje yok.3 sene sonunda olurmu ? bence olmaz :D valla ben şahsen sırf pvp ile lvl alma beklerdim 2009'da artık. hatta hiç lvl almama mümkünse. bu vakitten sonra cidden "1 milyon kedi/köpek kes oyundan zevk almaya başlamak için" tarzı mmo oynayabileceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sırf pvp ile lvl alınan bir oyun piyasada mevcut. Kendisi nezaman kepenkleri indireceği konusunda çok popüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 temcit pilavını severek yiyene afiyet olsun, ben kendi damak tadımı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar