Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Bunneh said:

İki ayrı üyeliği bir tanesi altında birleştiremiyoruz malesef değil mi?

İki hesabım var. Bunları birleştirmem mümkün mü?
Facebook hesapları birleştirmenize izin vermez. Profil içeriğinizi (fotoğraflar, notlar, vb.) kopyalamanız ve daha aktif olan hesabınıza manuel olarak eklemeniz gerekir. Ne yazık ki, Arkadaşlar ve Duvar yazıları gibi bazı öğeleri aktaramazsınız. Tüm bilgileri tek bir hesaba taşıdıktan sonra, lütfen Hesap sayfasının 'Ayarlar' sekmesinden eski hesabınızı dondurun. Daha sonra Hesap sayfasından yeni hesabınıza e-posta adresleri ve ağlar ekleyebilirsiniz. Birden fazla hesaba sahip olmanın, Facebook'un Kullanım Koşulları'nı ihlal edeceğini lütfen unutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
FromTheHell said:

acoount> edit friends kısmından.
kabul etmeyen ama davet gönderilmiş insanlarda awaiting proposal/reply gibi bişey yazıyo. direk sağdaki çarpıdan kaldırıyosun.

abi bunu keske onceden yazsaydı biri.

bosuna ekledigim ama kabul edilmeyen yada bekleten kkisiyi once engelledim, sonra engeli actim ki gitsin ekleme talebi diye
Sosyal ağlarda paylaş

109 sayfa olmuş, kesin sormuşlardır ama acıyın bana tek tek baktırmayın. Aratınca bişi çıkmadı istediğim. Şimdi 11-12 ortak arkadaşım olan insanlar sürekli suggestion olarak geliyor ama hiç muhabbetimin olmadığı patiden insanlar çoğu yani eklemek garip kaçar diye düşünüyorum ve de sürekli çıkması sinirimi bozuyor. Acaba suggestion olarak çıkmamasını sağlamak için bişiler yapabiliyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...