nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Düzelttim, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 İki ayrı üyeliği bir tanesi altında birleştiremiyoruz malesef değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Hayır İki ayrı insanı bir tanede birleştirebilir misin? Suya yazı yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 doğuştan kör birine rengi anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Holy said: Hayır İki ayrı insanı bir tanede birleştirebilir misin? Suya yazı yazabilir misin? bana esmeyi anlatabilir msin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kim lan bu bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bunneh said: İki ayrı üyeliği bir tanesi altında birleştiremiyoruz malesef değil mi? İki hesabım var. Bunları birleştirmem mümkün mü? Facebook hesapları birleştirmenize izin vermez. Profil içeriğinizi (fotoğraflar, notlar, vb.) kopyalamanız ve daha aktif olan hesabınıza manuel olarak eklemeniz gerekir. Ne yazık ki, Arkadaşlar ve Duvar yazıları gibi bazı öğeleri aktaramazsınız. Tüm bilgileri tek bir hesaba taşıdıktan sonra, lütfen Hesap sayfasının 'Ayarlar' sekmesinden eski hesabınızı dondurun. Daha sonra Hesap sayfasından yeni hesabınıza e-posta adresleri ve ağlar ekleyebilirsiniz. Birden fazla hesaba sahip olmanın, Facebook'un Kullanım Koşulları'nı ihlal edeceğini lütfen unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nedir bu işin aslı ya, tam da en görmek istediğim fotolarda yapıyo. önbellek falan yok zaten silik herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yeni eklenen fotolarda oluyor genelde. mobil sayfadan falan bir dene bence. telefondan görebiliyorum mesela bu tarz fotoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ctrl+f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gecko feysbuk uzmanı dinle onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 olmuyo gecko more help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 2 gundur sanki birileri profilime girip acaip şeyleri like'lıyor.benim alakam yok ama garip garip linkler hepsi. sizinde başınıza geldi mi bu tarz bi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 son zamanlarda herkeste var o. bi tür bug gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bir arkadaşım sanırım her gün doğum gününü bir sonraki gün olarak yazıyor. Her gün kızın doğum günü bir haftadır, adını görmekten bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 oluyor o, şeydir işte Ali Veli kişisinin doğum günü o haftanın perşembesine geliyor, perşembe yazması yerine yarın yazıyor hep. o yüzden öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya bu arkadaşlık teklifini nası geri çekiyoruz? 10-13 yıllık bi arkadaşıma rastladım geçen ekleyeyim dedim hıyarto hatırlamadı üstüne bi de naz yapıp kabul etmedi mal herif egoma dokunuyor teklifimi geri almam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 acoount> edit friends kısmından. kabul etmeyen ama davet gönderilmiş insanlarda awaiting proposal/reply gibi bişey yazıyo. direk sağdaki çarpıdan kaldırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Buldum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yav said: ya bu arkadaşlık teklifini nası geri çekiyoruz? 10-13 yıllık bi arkadaşıma rastladım geçen ekleyeyim dedim hıyarto hatırlamadı üstüne bi de naz yapıp kabul etmedi mal herif egoma dokunuyor teklifimi geri almam lazım :D ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 FromTheHell said: acoount> edit friends kısmından. kabul etmeyen ama davet gönderilmiş insanlarda awaiting proposal/reply gibi bişey yazıyo. direk sağdaki çarpıdan kaldırıyosun. abi bunu keske onceden yazsaydı biri. bosuna ekledigim ama kabul edilmeyen yada bekleten kkisiyi once engelledim, sonra engeli actim ki gitsin ekleme talebi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ya bu faceteki bildirimleri nasıl silebiliriz? Cok acil lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 önceden http://www.facebook.com/notifications.php adresinden si,lebiliyordun da artık olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 109 sayfa olmuş, kesin sormuşlardır ama acıyın bana tek tek baktırmayın. Aratınca bişi çıkmadı istediğim. Şimdi 11-12 ortak arkadaşım olan insanlar sürekli suggestion olarak geliyor ama hiç muhabbetimin olmadığı patiden insanlar çoğu yani eklemek garip kaçar diye düşünüyorum ve de sürekli çıkması sinirimi bozuyor. Acaba suggestion olarak çıkmamasını sağlamak için bişiler yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar