Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Tanışalım mı isteklerine çok sinirleniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CthuLhu said: baktım bir iki siteye, eski grup sistemindeyken açılmış olan gruplara herkes katılabiliyorken yeni sistemde açılmış olanlarda böyle bir olay varmış. page'den bir farkı olmasıymış olayı da vs vs. anladığım kadarıyla o notification'ı kaldıramıyorsun. benim grubum da çook eski olduğundan hiç görmemişim o notification'ı. tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 reyou said: [email protected] CryMeARiverfix said: Eger Blocklar isen tum mesajlari gidiyor zaten ama block acarsan tekrar geri gelio maalesef boyle islemiyormus, blocklanan insanin mesajlari ucmuyor. daha da beteri, bloklayip profilinden tum mesajlarinizi ucurmak istediginiz kisi sizi daha once blokladiysa o mesajlari kendiniz de erisip kaldiramiyorsunuz. mail yoluyla customer support da yok, ve direk raporlanabilecek bi yer de yok. ustune facebook noob u olarak problem yasayan arkadasa yardim da edemiyoruz. biseyler yapmali bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. bu ne yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Facebook users jailed for 4 years over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kutulum o arada cikan bir sey. bir sure sonra dene tekrar baglanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 küstürdüler beni tam sevgilimle konuşmanın ortasında. daha da bağlanmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mesajları nasıl siliyoruz? eskiden silmeye yarayana xe tıkladğımda arşive atıyor artık, gidip oradan silmek gerekiyor, yok mu daha kolay yolu? hatta chat logları kaydetmememsini nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 conversation ı açıp sağ üstte actions kısmından delete diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CthuLhu said: 2 aşamada siliyorsunuz. mesajın içine girin sonra http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/1.jpg sonra aşağıda bi bar çıkıyor http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/2.jpg sonra uyarıyor http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/3.jpg hatta isterseniz 1. aşamadan sonra tek tek silinecekleri de seçebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 peki chat history'yi bilgisayara indirebiliomuyuz word dosyası veya txt olarak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bütün yatırımlar Facebook üzerine. Bir tanede İzocam'dan İzocam Profil Durumu Not: Aramada görmedim, Paylaşıldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yine değişmiş yahu bu facebok anasayfa iletiler sağda falan bi garip yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nası sağda? screen shot koysana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 unuttum almayı eskiye döndü bi daha bozarsa koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi yokmu şu gerizekalı facebookun mesajlarını silmenin basit bi yolu.arşiv kısmını bi açtım 100 e yakın mesaj sildim,dahada tonla var.tek tek tıkla,ardından actionstan delete yap,sonra delete all de,ardından ok de geç yapmaktan imanım gevredi. yokmu abi şu mesajları seçip topluca silme yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yok ya bende o yuzden taze iken siliyorum artık eski sistem ne iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi böyle sistemmi olur,rahatsızmı bunlar.bende eskiden hiç dikkat etmiyodum basıyodum çarpıya siliyo diye ellemiyodum araştırmıyodum.bi baktım 1 sene öncesinin mesajları duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şöyle bi soru daha sorayım,bu facebookta en son çıkan chat muhabbetinde Limit Availability diye bi yer vardı,oradan online olacağımız grupları seçiyorduk.ben şimdi herkese online olmak istemiyorum,varda benmi görmüyorum bu ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 var. sağ alttaki chat yerine tıkla, sidebar olacak orası orda çark şeklinde buton var oraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 xaty said: aynısının laciverti.. yeni sistemde arkadaşlık olayı gelsin, kendi profilimizi yapalım, arkadaş ekleyince mama gelsin, mamalarla poker oynayalım, albüm yapıp resim ekleyelim, sonra da onları yorumlara boğalım. gerçek bir vizyoner das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ne zaman demişim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ilk sayfanın sonu =) 27 Jul 2007, 11:31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/211309_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar