arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ascraeus +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Enyalios üye § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- çok laf yalansız ,çok para haramsız olmazmış =) helal para ise allah bir o kadar daha versin =) tebrik ederim süper bir zihniyet... takvim'e yazar olursun böyle devam edersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 valla bende babama dedim sana hem beach hemde bitch alacam hemde miamiden. rüyası bile süper lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 omg kertenkel elinde ingiliz anahtarı ile kosturup herkese ayar veryor kaçıın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Babası sizide mi evlatlık aldı ki niye bu kadar savunuyorsunuz =) Eleman yazmış işte, "Yaz geldi, canım çok sıkılıyordu, bu böyle geçmez dedim. Baba bana "beach" al dedim, aldı" Bu hayır işinden çok şımarıklıkmış gibi geldi. Bitch'ide var şimdi rahatlamıştır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 açmayin soyle topikler, özenip geliyo sonra cocuk baba bana helikopter al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 baba bana ülke al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 haha supermis [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:30 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Allah akıl versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Kertenkel cidden ayar dagitiyo ha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kertenkel'in son çıkışı boş harbiden. neyse bu arada bu haberi bi kaç hafta önce bir arkadaşım söylemişti. haberde bahsi geçen çocukla okul zamanı arkadaşmışlar. habere çok şaşırdığını söyledi çünkü hiç bu tarzda biri değilmiş. yani medyanın yalanı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 para = huzur ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eh ben de bunu anlatmaya çalışıyorum... adam çıkıp ulusal gazeteye "kızlar burda beach'imde çevremde" falan mı dicek yani? adam da ünlü bir armatör'ün oğlu yani adam oğlunu keser yine de böyle cümle kurdurtmaz oğluna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bu emirhan kertenkel olmasin len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 babası çinli abi para kasmış oğluna beach almış ne var bunda :P bizde kasalım bizde kendi çocumuza alalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Benim buralarda görebildiğim tek beach Menekşedeki, orda da tabela var "BEYAZ DONLA GİRMEK YASAKTIR!" diye. Neyse babama derim 2 kamyon deniz kumu alır döktürür bahçeye asdasfasg. Nasıl olsa küresel ısınmanın sonuçları dolayısıyla 100 seneye bizim yazlık yalı olcak, ben göremesem de torunlarım orta yaşlarında büyük büyük babam bize beachli yalı bırakmış derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hmm basligi "baba bana bleach al" diye okudum. Bende bir sorun var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gunde kelle basi 1 milyar harcayan bebeler oldukca cok garanti yatirim. aradan cekip caktiklari da kar sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 dela +rep kelle başına 1 milyardan hesapla günde 200 kişi gelse ayda 200 milyar. aya vur tamam 4 köşeyi döndün ne köşesi köşegenler dönersin direk. :) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:32 tarihinde, slayer77 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 zenginin parası züğürdün çenesini yorarmş 44 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: hmm basligi "baba bana bleach al" diye okudum. Bende bir sorun var demekki. al benden de okadar. noluoz dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Sınr bu öocuktan vatana millete hayır bekle. Baba bana yeni ülke al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yurt dışında bleach satan dükkanlar vardır =) Bizde hevesimizi ordan alırız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 lan biz daha baba beni okula gönderi aşamadık adam ne diyo. toplumda feci bi sınıflaşma mı oldu biz kaçırdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hani cocuguma bu imkanı verecek 200.000 $ harcasam hemen kazanabilecek olsam cocuguma yaparım. Ama ne diyicek baba kumsal al bana işletiyim vs, cocugum bana beach al dese hasiktirgitordan derim açıkçası. ps: tabi bana bi bitch al derse o durum ayrı, 2 tane alırım bi ona bi bana tabi hanım ne der onu bilemem. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:22 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar