Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akp gördü ki onun iktidara geçmesinin iki sebebi var; birincisi tam takır işleyen demokrasi, ikincisi de yüzeysel, analiz yeteneği olmayan ve hiçbir gerçeğin farkına varamayacak denli uykuda olan bir kitle. kısacası eğitimsiz kitle (hakaret algılamayın.)

siz böyle bi hükümet olsanız ve iktidara gelseniz, yeni hükümet döneminde eğitim için kılınızı kıpırdatır mısınız? eğitime yönelik hizmetler verir misiniz? vermezsiniz, akıllı biriyseniz vermezsiniz.

ben de sırada bunun olacağını düşünüp rahatsız oluyorum işte.
Mesaj tarihi:
İsveç gittiğinde sosyalist rejimle bugünlere gelmiş ve halkına tanıdığı özgürlük yasalarıyla nasıl bu noktaya geldiğini bize gözlemlerin ile sunarsın bone :)
Mesaj tarihi:
Ya saçmalama nereye gidiyon. Pes etmek var mı öle hemen. Daha buradayız. O saydığın şeyleri yapabileceğine gerçekten inanıyormusun?
Mesaj tarihi:
o değilde kuyumcu arkadaş varsa tavsiye
ampul şeklinde gümüş altın kolyeler yapması baksana her 2 kişiden biri ampulcu... Kapış kapış gider şerefsizim. Neyse canım 3+1 olcak artık yaşasın
Mesaj tarihi:
rofl horace

yani akp'yi devirmek için türkiye'nin yegane değeri olan bone'a sataşmayı da hiçe saydınız ya, yazıklar olsun. :p

dikkat edilirse sataşma olayını başlatanlar akp karşıtlarıydı ehu
  • Yeni Oluştur...