Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 gelmeyin lan bone un üstüne artık. yeter yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Fikre karşı çıkın, bel altı oynayıp bone a sataşmayın. Topik sapmış olabilir, siz de bokunu çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bende bi ukranya yapıp gelsem mi aceba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ocalana "sayin" diyen adama laf sokulmuyorda, topici acan adama yukleniliyor iste budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Muhalefet tekrar atağa geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 akp gördü ki onun iktidara geçmesinin iki sebebi var; birincisi tam takır işleyen demokrasi, ikincisi de yüzeysel, analiz yeteneği olmayan ve hiçbir gerçeğin farkına varamayacak denli uykuda olan bir kitle. kısacası eğitimsiz kitle (hakaret algılamayın.) siz böyle bi hükümet olsanız ve iktidara gelseniz, yeni hükümet döneminde eğitim için kılınızı kıpırdatır mısınız? eğitime yönelik hizmetler verir misiniz? vermezsiniz, akıllı biriyseniz vermezsiniz. ben de sırada bunun olacağını düşünüp rahatsız oluyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İsveç gittiğinde sosyalist rejimle bugünlere gelmiş ve halkına tanıdığı özgürlük yasalarıyla nasıl bu noktaya geldiğini bize gözlemlerin ile sunarsın bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu kadar ciddi bir konu içersinde bile cıvıyacak yüzü bulabiliyorsunuz kendinizde bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ya saçmalama nereye gidiyon. Pes etmek var mı öle hemen. Daha buradayız. O saydığın şeyleri yapabileceğine gerçekten inanıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 pati halkının yüksek ısrarına dayanamadım, gitmiyorum buradayım dicek adam :) da dediim gibi gitmeye gerek yok. burda durun. daha kafanızı kesicez. hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kafa kesmek o kadar kolay değil. Ne zaman %70 o zaman kafalar gider. 4 sene daha yırttık diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Akp kazandı diye ülke terkedilir mi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abso en zor senin durum valla.Çoluk çocuk nasıl kaçacaksınız 5 yıl sora ülkeden?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Of TNR dağıtmış gene topici, +rep agalar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 horas abi ne kafa kesmesi daha isvec iran modeli yapacaktik her eve 4 isvecli hatunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o daa güzel olur tabii sevgili hellhound. ayrıca zaten hazır ben akpnin şeriat düzenine ayak uydurmuşken, bonec ilen de bir izdivaç düşünüyorum. gitmesin. pls bonec. gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben 3+1 yapabiliyorum o da hanım izin verirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o değilde kuyumcu arkadaş varsa tavsiye ampul şeklinde gümüş altın kolyeler yapması baksana her 2 kişiden biri ampulcu... Kapış kapış gider şerefsizim. Neyse canım 3+1 olcak artık yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben daha birini idare edemiyorum üçünü nasıl idare edicem evde öldürür bunlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 rofl horace yani akp'yi devirmek için türkiye'nin yegane değeri olan bone'a sataşmayı da hiçe saydınız ya, yazıklar olsun. :p dikkat edilirse sataşma olayını başlatanlar akp karşıtlarıydı ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 güle güle hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 güle gülee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 oy verenler üni mezunu ve üzeri olsaydı akp %10 bile alamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar