silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 daha iyisi : BONEC İLE TÜRBANLI KIZ EKÖNÖMİSİ tey tey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kuluvallahu'yu ezberledim hayirlisiyla. Interneti icat edenden allah razi olsun, din kitaplarini atmisiz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 fark ettiniz mi bilmiyorum, 1 aydır gerek ekşi'de gerekse burada yılmaz özdil'i taklit ediyor. yılmaz özdil toplam beş cümleyle köşe yazısı yazabilen biri. bonec bunu özetin özeti şeklinde kopyalayınca acayip eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dela işte orada da yorum farkı var, ben herhalde çok egsantrik olduğumdan ille farklı yaklaşımdayım orda bile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sen kacirdin ben tutorialini bile yazdim aciklamali bonec olmaya giden yol olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hahaha süperdi o tutorial evet. bir de aklıma yaşamla ölüm arasında gidip geldiği "dolu yağarken alışveriş merkezinde kapalı kalmak" deneyimi geldi, bulup çıkarmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 MİLLİYEATÇİ HAREGEATİİİ TÖVMET ALTINDAAA BIRAHGAMAZSİNİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 mavi ışıklı şeyler arıyor (bonec) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bonecrusherın konusu süpermiş heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 asıl ebay'i keşfretmiş bir kaç sene önce "sanırım auction sistemiyle çalışıyor" diyor. eşermobil sistemiyle çalışıyor hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ultimaya samuraylar gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ölümü ensenizde Hissettiğiniz An Directed by Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ahaha bulmuş valla. Helal Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 edit notu düşmüş said: edit: bir iki typo felan işte felan işte yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Rüyamda bir tekir kedi gördüm. Evde huzursuz dolaşıyor. Geliyor beni tırmıklıyor. Annem ordan bağırıyor, kedinin çisi gelmiştir dışarıya çıkar dolaştır. Ben içimden sövüyorum (zaten bizdeki kedi başka nasıl olur ki - köpek gibi). Tasmayı takıyorum kediye. Dışarıya çıkarıyorum. Villa gibi bir yer. Yan villada bir köpek var bize bağırıyor. Birden yanımızda bitiyor. Diğer villaya bağlı olduğundan biraz uzakta kalıyor bize. Ama kedi korkuyor eve kaçıyor. Ben de hışımla köpeğin yanına gidiyorum köpek korkup kaçıyor. köpek bize bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Onu geç de, bana "pıtı pıtı"yla "tıpı tıpı" arasındaki farkı anlatacak babayiğit var mı burda? said: Bone üye [şikayet et] § 06 Haziran 2004, Pazar - 23:57 [ özel msj ] "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Sam üye [şikayet et] § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:37 [ özel msj ] Ölümü ensenizde Hissettiğiniz An Directed by Bonecrusherharbiden felaaan işte yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 peki bonec neden böyle? bu başlık yeterince açıklayıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: insanın canı sıkılıyor bir yerden sonra değişik şeyler yapmak istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben ararken dela bulmuş, bir zeytin dalı gibi uzattı, ben de memnuniyetle kabul ettim :p said: "oh be" derken bir anda tekrar başlıyor, gittikçe artıyor "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses. annem "aa evet bir gürültü var" derken çok şiddetleniyor, kulakları sağır edermiş gibi bir ses. filmde heyecan doruk noktaya ulaşırken......... said: yemek yedikten sonra kalktık giderken çatıya baktım, bizim üst kat teras gibi, alış veriş merkezinin ortasındaki çatıda cam (plastik artık neyse) kaplama yapmışlar. yani çatı yok, yağmur cama vurunca da ses çıkartıyor. aslında katilin garson olduğu anlaşılıyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Yarın topice kilit vurulur ama ölümü ensenizde hissetiğiniz an bombaymış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bonec dehası. müthiş bir thriller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 gb yapmayın arkadaşlar ayıp :p [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:49 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183998 [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:05 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar