fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hmm messor yazınca aklıma ege cansen in yazısı geldi. ekonomi hakkında "uçağı uçurdular bakalım indirebilcekler mi" diyodu. gerçi beni endişelendiren ekonomi değil. (yazarı yanlış hatırlamıyorum inşallah :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 En geç 1 sene sonra SARIGÜL Chpnin başına geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 böyle ufak çocuklar aralarında oyun oynarken birisi çok kötü kaybeder, ayağa bir hışımla kalkıp fırlar, ağlaya ağlaya uzaklaşır.. bir diğeri de "anneme söylüycem seniiiaağğ" diye ağlayarak uzaklaşır.. demek insanlar neyseler o kalıyorlar sonuçta. :) gidenler gitsin de biz oyunumuza devam edelim bari....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Boğaziçinde Proje ve Araştırma kulübü açıldığında ismini hatırlamadığım bir öğretim görevlisi şöyle demiş "İyi yapmışsınız, boğaziçindeki en kaliteli öğrenciler lisans seviyesinde çünkü okulun en iyilerinin hepsi yurt dışına gidip orda kalıyor, ondan sonra olanlar ise boğaziçinde kalıyor" demişti. Zira bu durum sadece öğrenim için değil (sadece öğrenim olsa sorun değil), hayatlarının gerisi için de böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oynanılan oyun ne çocuk oyunu, nede ayrılanlar ağlıyor. Ayrılanlar geride kalanlara acıyor başka bişey değil. Ayrılanlar daha medeni ortamlarda oynamaya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hehe sam güzel demiş. ardeth sende güzel demişsin de arada fark yok mu biraz? neyse ben yatayım en iyisi.iyi geceler.kalanlardansanız umutsuzluğa kapılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ayrıca şimdi aklıma geldi, bu seçim Atatürk ilkelerinin, Atatürkçülüğün öldüğünün bir kanıtıdır bence. Kurtarmaya çalıştığımız değerleri gömdüler %50 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 adama yazar demişler bi tarafımın yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 'oyunu kuralına göre oynamak' diye bir tabir vardır ve her kavrama uygulanabilir bu, seçimler dahil. yaptığım benzetme birebir örtüşünce "ama bu bir oyun değil"e başvurmak hayli yetersiz oldu. yüzlerce mesajda ağlanıyor bugün, ağlama duvarı gibi oldu forum. "CRY SOME MOAR!" diyen hw guy resmi aradım ama bulamadım maalesef, cuk oturacaktı bu başlıklara. ayrılanlar kendilerine acısın, biz gayet rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kime neye göre bir sevinçtirki konser havasında bir kutlama izledik.. ? Bir ülkeyi yönetme arzusuyla gerçekten bukadar yanıp tutuşuyorlarmı yoksa sadece " YAŞASIN DAHA FAZLA GÖTÜRECEĞİZ " sevincimiydi bu anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ardeth sende güzel demişsin de arada fark yok mu biraz? yok şunu göstermek istedim madem AKP ülkeyi mahvedecek diye konular açılıyor bu olay üzerine de konu açılıp bağrılabilir zira eminim yurt dışına giden bunca kaliteli insanın ülkeye zararı en az bu kadar fazladır. Ama bu cümlemden "insanlar burda kalmalı niye gidiyorsunuz, vatanınızı satıyorsunuz" gibi bir fikre kapılmayın çünkü öyle bir fikrim yok ama bağırıp çığıranlar kendini bilip bağırsın çığırsın. Sadece mitinge gitmekle, forumda ateşli tartışmalar yapmakla olmuyor bu işler. Tabi burdan ülkeyi kurtarmadan, örgütler kuruluşlar kurmadan bağırıp çığıramazsınız da demiyorum. Sadece insanları suçlarken sizin de bazı suçlara ortak olduğunuzu unutmayın (sam de demişti, faşistlere laf ederken faşistlik yapmak, demokratik olmayanlara laf ederken demokratik olmadan kendini fikrini zorla dayatmak, ülkeyi satanlara bağırırken ülkeyi hemen bırakıp gitmek gibi -tabi ülkede şeriat olsa ben de giderim o ayrı ama bir akp seçildi diye milletin böyle durumu trajikleştirmesi cartman'ın deyimi ile "weak"-). Neyse bana kızacaksanız bile bu cümleden dolayı kızmadan önce düşünün biraz gece gece tam açıklayamadım çünkü (fizikle uğraşıyorum d:) [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:05 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben buldum bi resim su %45 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ardeth'cim doğrusunu söylemek gerekirse partisi seçim kaybetti diye ülkeyi terketmekle tehdit edenin zaten bu ülke için bir değeri olmaz.. yolları açık olsun, kaybımız yok... valla viktor onu benim söyleyesim var %20 için. :p [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:00 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 taksici abim akpye oy vercekti, sebebini de soyle acikladi. "ben simdi bir araba alcam, 30 milyar. 10u bende olsa 15ini bir verse gerisini calis da ode." okey abim dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bir hatanı düzeltmek isterim sevgili din kardeşim. partisi seçimi kaybetmedi sanırsam. ülkesi seçimi kaybetti. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tayyip abim fenere ronaldoyu getirsin hem fenerli hem akpli olucam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: partisi seçimi kaybetmedi sanırsam. ülkesi seçimi kaybetti. ne var ki izafiyet teorisi gereği ben de ülkenin seçimi kazandığını görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Birde sadece %50 oy AKP'ye gittiği için yurt dışına kaçmak istediğimizi sananlar var. Oysaki nedenlerimi bir çok kez çeşitli topic'lerde yazmıştım. Hepside %100 gerçekçi ve gitmeye değecek nedenlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya bende akp karşıtıyım ama sizin düşündüğünüzgibi hiçde düşünmüyorum. siz sanki türkiye yi bölecek ortada türkiye diye bişi kalmıycak gibi yorumluyosunuz seçimi kazanmasını. o kadarda değil yani. ordu var türkiyede ordu kardeşim [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:08 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 e iyi yolculuklar o halde lath, bugünü beklemeseydin hiç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben düşünüodum zaten gidebilirsem gitmeyi. bu seçimle sadece pekişmiş oldu, kaçarak uzaklaşıyor değilim ama o kadar da bağlı değilim bu ülkeye. taşına toprağına bağlı olsam halkın %50 siyle farklı düşüncelerde olmam yeter o bağlılığı ezmeye. türk milleti zekidir, takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Demokrasi amac degil aractir diyen bi adamin demokratik basarisini savunma Sam burada da, zaten uzgunuz "Turk Milleti" olarak, yaramiza tuz basma bi de nasil boyle insanlar yetistirdi bu sistem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hah can bizim okuldan biri bunu dese bi sene önce, "boğaziçili" derdin ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sizin okuldan biri dese derdim. ben ne sizin okuldan ım ne de kimseye benzerim. kendi işine baksın herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar