Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu iktidarı Çankaya;da görmektense ölmeyi isterim. Hiçbir boka tepki göstermemiş bir millet olarak buna da tepki koymayacağız. Umarım ordu buna izin vermez. Bütün askerî darbelere karşı olmuş bir insan olarak canım darbe istiyor. Yobazlıktan çok sıkıldım. Yarın askerî darbe olsa çok mutlu olurum. Bunlar camilerine gitsinler, beni de askere alacaklarsa alsınlar anasını satayım. Arabistan' mıyız lan biz. Atatürk ilkeleri nerede..! Büyükanıt darbe yapsa sabah erkenden kalkıp davul çalıp kutlarım. Faşist olarak algılanmak istemiyorum ama bulunduğumuz duruma bakınca askerî düzene razıyım. Bunların hepsi hapse... Yarın sabah bile çok geç. Gerçeklerin ne olduğunu biliyorum ama Çankaya'da başı bağlı karısını, bacısını, kızını görmek istemiyorum. Ellerindeki aritmetik böyle olmasını gerektiriyor. Ne yapalım susalım mı?... Eğer bu hükümet Çankaya'ya çarşaflarıyla, türbanlarıyla çıkacaklarsa ben bu Türkiye için boşuna mı sanat yapmışım. Öleyim daha iyi. Nerede bu ülkenin aydınları ?... Ben solcu olarak bunu söylüyorsam bir durun düşünün bakalım ülkede neler oluyor... Ferhan ŞENSOY [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:50 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 darbe olmaz, eğer cumhurbaşkanını halk değil meclis seçerse, büyük hata yaparlar, halk ona inanarak oy verdi. muıhalefet budurumu iyi değerlendirirse, baya olay olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 VER LAN ŞU İPİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Bu iktidarı Çankaya;da görmektense ölmeyi isterim. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:54 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu yazı nereden alıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Öh... AKP yi hiç sevmem ama sen halkının iradesine karşı , o irade demir yumrukla kırılmalı mı diyorsun? Aferin... Ferhan Şensoy saçmalama ötesine gitmiş. Neyse... AKP iyi kötü bunu düzeltmek istiyorsanız, bunun yolu demokrasiden geçer. Silahtan değil. Bu tip düşünceler sizin bu toplumdan ne kadar uzak olduğunuzu gösterir. Bende AKP %50 alınca çok üzüldüm. Dedim ben gidiyorum bu ülkeden, Baskın Oran gibi bağımsızlar yerine Kamer Genç çıkınca dellendim, ama bunun için silahları alıp halk iradesini demir yumrukla kıralım demedim. Sen diyorsan, sana acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Kaynak alabilir miyim? Ferhan Şensoy gibi birinin bile tepesi atabiliyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 [spo] [/spo] darbeli matkap verelim. Kız da promosyon. Darbeleşirsiniz birlikte. Bize dokunmayın da... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:05 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 . [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:06 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ferhan şensoy absürd tiyatronun ülkemizdeki belki de tek temsilcisidir. yalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Dayak istiyor sanırım canı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Haa hadi gidin toplanıp dövün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 YINE DE SAHLANIYOR AMAN KOLBASININ YANDIM DA KIR ATI GORUNUYOR YANDIM AMAN BIZE SERHAD YOLLARI DAVULLAR CALINSIN AMAN AMAN DA CENGI CENGIDE HARBIYI SEFERSIZ OLAMAZ AMAN AMAN ER EVLALARI tey tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 abi apache bu çok eski bir röportaj MART ayında verilmiş bir röportaj... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lol penth hadi darbe yapalım bari, gençlerin canı sıkılmış. - HANIM SILAHIMI GETIR !11oenoene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ordu göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu röportaj Cumhuriyet Mitinglerinden sonra verilmiş alaka kuramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Werewolf resim süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 darbeci gençlik ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ferhan Sensoy'un (ki hastasiyim kendisinin) fazla kafayi cektigi bir ana gelmistir bu yazi... Yoksa bizim falimizda ronesans vardi be ustam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Düzenli spor faliyetlerine katılmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 O değil de darbe ne zaman, pati event kısmında ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bu konuda aslına bakarsanız ferhan şensoyla aynı fikirdeyim. Askerin darbe yapması sonucunda çok mutlu bile olurum. isteyen darbe çığırtkanı diyebilir hakkımda. çünkü Atatürk'ün bıraktığı laik Türkiye'yi (demokrasiyi kullanarak) bozmaya çalışan bir hükümet istemiyorum başımda, çünkü Atatürk'ün koltuğuna eşi türbanlı birinin oturması düşüncesi bile sinir katsayımı artırıyor. fakat asker bugün ne yazık ki siyaset oyunun dışında kaldı. çünkü halk askerdir, askerse halka karşı çıkamaz. bu yüzden iran yolunda ilerlemeye tam gaz devam. bana inanmayan 1950 yılındaki iran hükümetinin bir fotoğrafını bulsun. o fotoğraf herşeyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar