Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy vermenin dayanılmaz hafifliği ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

icimde ki führer i uyandiriyor su secim sonuclari. cumhuriyet, demokrasi felan luks bu millete. cumhuriyet mitingleri, o kadar sivil toplum hareketleri bir an dusundum belki bisiyler yapar bu halk diye de. akp nin neler yaptigi neler yapacagi ortada, elimize sans gecti ama resmen gecit verdiler. eskisinden de beter olacak simdi. sicili seriatci, ataturk dusmani bi lavugu koyarlar bi de cumhurbaskani olarak sonra kendin pisir kendin ye.

su hizipcinin de bir an once bi gidip cay koymasi felan lazim. adam chp i batirmakla kalmiyor ulke demokrasisini baltaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk
üye [şikayet et]
§ 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:18 [ özel msj ]
alın ıstedıgını yapsın akp bu saatten sonra şeriatsa şeriat
ne ıstıyolarsa
bırakın

halk ıstıyo

Bi AB ülkesine, Kanada ya da USA'ye kapağı atabilirsem.
Gerçi Kürt olsam AB ye kapağı atmak daha kolay ya.

Bak Avustralya'da güzel memleket.
Orayı da düşünmek lazım.
Şeriatta yaşayamam ben kimse kusura bakmasın plz.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet demekki bu millet istiyor dışa bağımlılığı , koyun gibi güdülmeyi , yobazlığı , bağnazlığı...Diyecek birşey yok halk istiyorsa durum budur kimsenin ne yapıcak ne söyliyecek bişiyi var.Ülkeden kaçarım diyenlerede laf atmaya kalkmayın , 5 yılda nelerin başarıldığını gören her "objektif" kafa sahibi insan dayanma sınırına çoktan gelmiştir kanımca...Ama dediğim gibi ne yapıcak ne söyliyecek bişi var şu dakikadan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seçimden sonrada Ülkeye şeriat gelcek herkese zorla türban taktıracaklar herkes sarıkla gezecek deniyordu. Bakıyorumda türk gençliği bıraktıgım yerde. Hala şeriat gelecekmiş yok türban taktıracaklarmış peh....

Acaba 5 yıl sonra ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...