horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ha evet. boneci unuttuk ya. neyse deniz baykal rodosa bi yüzsün gelsin, sonra bonec de evlenir, çarşambada bi terzi dükkanı açar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 denız baykal artık ıstıfa etmezse bılemıyorum yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 icimde ki führer i uyandiriyor su secim sonuclari. cumhuriyet, demokrasi felan luks bu millete. cumhuriyet mitingleri, o kadar sivil toplum hareketleri bir an dusundum belki bisiyler yapar bu halk diye de. akp nin neler yaptigi neler yapacagi ortada, elimize sans gecti ama resmen gecit verdiler. eskisinden de beter olacak simdi. sicili seriatci, ataturk dusmani bi lavugu koyarlar bi de cumhurbaskani olarak sonra kendin pisir kendin ye. su hizipcinin de bir an once bi gidip cay koymasi felan lazim. adam chp i batirmakla kalmiyor ulke demokrasisini baltaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 söz sende Büyükanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 senko'cum bu sözleri 5 yıl önce de duyduk. bayatladı artık, lütfen. birazcık olsun gerçekçi olalım. ülke batı'ya her zamankinden daha çok yaklaştı şu son 5 yılda. mağarada filan yaşamayan herkesin farkında olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Neymiş; demokrasi iyi bir yönetim biçimi değilmiş. Alın size demokrat şeçim ve onun getirdiği devlet, tepe tepe kullanın - ben giderim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: BlaCk üye [şikayet et] § 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:18 [ özel msj ] alın ıstedıgını yapsın akp bu saatten sonra şeriatsa şeriat ne ıstıyolarsa bırakın halk ıstıyo Bi AB ülkesine, Kanada ya da USA'ye kapağı atabilirsem. Gerçi Kürt olsam AB ye kapağı atmak daha kolay ya. Bak Avustralya'da güzel memleket. Orayı da düşünmek lazım. Şeriatta yaşayamam ben kimse kusura bakmasın plz. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:23 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Aziz Nesin %60 demişti, %10 la kaçırmış. Bu arada, eger bir 5 yıl boyunca daha varlıgı sürdürürse, bu seçimler cumhuriyet tarihindeki kepazeliklerin en büyüklerinden biri, kocaman bir kara leke olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evet demokrasi oy verdiğiniz parti seçilemeyince darbe çağrısı yapmamanızı gerektiriyor doğal olarak, hüngür hüngür ağlamakla yetinebilirsiniz yasalara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Guns and Roses-Don't cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gidin gidin. Bu adamlar tek başına iktidar kaç zamandır, hani şeriat gelemedi bir türlü. Gidin de kurtulalım saçma hezeyanlarınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ya da çekip gideriz Sam. İki seçeneğimiz var. Bu arada Werewolf. Onun da zamanı var, rahat ol sen. Bu Cumhuriyet Mitingleri de çok kolpa çıktı yahu. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:26 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Milletimizin 50 sinden, Samden, horcagoeskiingden, Razienden, Jadelith ten anladıgımız kadarıyla durum şu; Eşşege altın semerde vursan gene eşşektir. Bu millete her şey müstahak. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evet demekki bu millet istiyor dışa bağımlılığı , koyun gibi güdülmeyi , yobazlığı , bağnazlığı...Diyecek birşey yok halk istiyorsa durum budur kimsenin ne yapıcak ne söyliyecek bişiyi var.Ülkeden kaçarım diyenlerede laf atmaya kalkmayın , 5 yılda nelerin başarıldığını gören her "objektif" kafa sahibi insan dayanma sınırına çoktan gelmiştir kanımca...Ama dediğim gibi ne yapıcak ne söyliyecek bişi var şu dakikadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Açık ve net, kafam girsin akp'ede. Tayyibede.. 5 sene daha ülkemiz kepaze olacak.. Ona oy atanlarda.. Neyse birşey demiyorum. Helal olsun ona oy atanlara falan. En iyisi sittir olup gitmek gerek bu ülkeden baska care yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yahu bari alakalı atasözü kullanın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Geçen seçimden sonrada Ülkeye şeriat gelcek herkese zorla türban taktıracaklar herkes sarıkla gezecek deniyordu. Bakıyorumda türk gençliği bıraktıgım yerde. Hala şeriat gelecekmiş yok türban taktıracaklarmış peh.... Acaba 5 yıl sonra ne diyeceksiniz çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ayrıca ekşide çk güzel bi yorum gördüm onuda paylaşmak isterim; "Aziz Nesinin tahmininde %10-15'lik bir sapma olmuş ne yazıkki... " [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:28 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 5 yıl sonra Allah bana o günleri görmeyi nasip kısmet ederse iyi ki bu ülkeden kaçmışım diyeceğim. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:29 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ampulle 100 yil geri gidecegime orduyla 10 yil geri giderim diye bişi gördüm nette az önce hehehe komik. neyse her halk hakedilgi gibi yönetilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: denız baykal artık ıstıfa etmezse bılemıyorum yanı aman ALLAH KORUSUN.tü tü tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Artık cumhurbaşkanımız da Abdullah Gül olmaz. Daha beteri gelsin Bülent Arınç olsun. Anayasanın ilk 3 maddesi de değişir ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 praw'cım o da yasalara uygun, sizin paşa gönlünüz bilir. :) ayrıca diğer bir mesaja hitaben: semer vurulan eşekler var ama ben onlardan biri olmadığımın farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 MHP, CHP'yi geçecek gibi görünüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 %46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar