Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oy vermenin dayanılmaz hafifliği ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonuç ne olursa olsun vatana ve hepimize hayırlı olsun, buradaki herkesin oyunu geçerli şekilde kullanacağını umuyorum.

8'den 17'ye kadar.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 07:41 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

başka bir çok alanda olduğu gibi bunda da ülkeyi ikiye böldüler ;)

ülkenin batısı 08:00-17:00, bizim gibi doğusundakiler de (Ordu mesela) 07:00-16:00 ^_-

bu arada yaz diye mi bana çok erken bitiyor gibi geldi? yani saat 4te bitiyor burda ne bileyim milletin bundan haberi olmayabilir ve öylece kalabilirler ortada, hoş ben 07:01'de kullandım oyumu, ya da çaktım diyelim bir başka deyişle ama... :D

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 08:52 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
seçmen kağıdı gelmediği için 10 saniyelik işi 10 dakikaya çıkardılar.uykusuz uykusuz sıra nosunu da 3. defa bakışımda gördüm ztn.neyse verdik,geldik.hayırlısı.
Mesaj tarihi:
eline mürekkep şişesi boşalan tek benimdir heralde.allahın gerizekalısı kapakla oynamış , kapak komple yerinden çıktı elime boşaldı ya böhühü. nese çözümü var gerçi
Mesaj tarihi:
alkol, cif ne gelirse artık biraz uğraşınca çıkar d:
ben votkayla çıkardım hehe

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 10:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
8'de oy veriliyor diye 7.45'te kalktık, 8'de vardık. ama bilkent'te herkes bizim gibi 8'de kalkıp gitmiş.
hiç de genç görmedim. hep yaşlılar gelmiş.
demek ki gençler uyuyor, pazar günü kalkmamışlar :P
  • Yeni Oluştur...