paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Birazdan oyumu kullanmak üzere yollara düşeceğim. Umarım oy kullanma oranı yüksek olur ve milletin iradesi sandığa yansır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 en erken kaçta oy verebiliorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 sonuç ne olursa olsun vatana ve hepimize hayırlı olsun, buradaki herkesin oyunu geçerli şekilde kullanacağını umuyorum. 8'den 17'ye kadar. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 07:41 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Umarım geçen sefer ki gibi çok kişi oy vermemezlik yapmaz. Hangisi olursa olsun bir partiye oy kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evet çıktım oy vermeye şimdi, haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bora surucu kursunda 2. olarak oyumu verdım 1. annemdı hehe :) sabah sabah bı allahın kulu yoktu, en guzelı erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben gittim İkbaliye İlköğretim Okulu'nda yarım saat sıra bekledim ya 08:10'da gitmeme rağmen. Millet oy atmaya hasta olmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 başka bir çok alanda olduğu gibi bunda da ülkeyi ikiye böldüler ;) ülkenin batısı 08:00-17:00, bizim gibi doğusundakiler de (Ordu mesela) 07:00-16:00 ^_- bu arada yaz diye mi bana çok erken bitiyor gibi geldi? yani saat 4te bitiyor burda ne bileyim milletin bundan haberi olmayabilir ve öylece kalabilirler ortada, hoş ben 07:01'de kullandım oyumu, ya da çaktım diyelim bir başka deyişle ama... :D[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 08:52 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 seçmen kağıdı gelmediği için 10 saniyelik işi 10 dakikaya çıkardılar.uykusuz uykusuz sıra nosunu da 3. defa bakışımda gördüm ztn.neyse verdik,geldik.hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yalnız benim bastığım mühür çok soluk basıyordu adamlar farketmez dedi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Oh... Verdim geldim oyumu, sıra da yoktu. İyi ki erken kalkmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben de verdim geldim mahvetti parmağımı adam mürekkepi resmen boşalttı. Dövecektim ! off nasıl geçicek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 verdim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben de verdim kendimi yorgan katlar gibi hisettim lan o ne biçim oy pusulası helm belanı versin dtp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Origami yaptım lan resmen kağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 zarfları enine biraz daha uzun yapmayı akıl edememişler mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oyumu verdim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Murekkepi yaydira yaydira doktuler anasini satayim. Muhurde murekkep yok elime bir ton boya dokuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yeni kalktım nası zor geliyor yaa gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 cif le ovaladım cıktı vallaha dırekt, bu seferkılerı turkler uretmıs ( boyaları) cok kolay cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eline mürekkep şişesi boşalan tek benimdir heralde.allahın gerizekalısı kapakla oynamış , kapak komple yerinden çıktı elime boşaldı ya böhühü. nese çözümü var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 benim gitardan dolayı tırnağım da uzundu boya döndü dolaştı altına doldu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 alkol, cif ne gelirse artık biraz uğraşınca çıkar d: ben votkayla çıkardım hehe [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 10:39 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 8'de oy veriliyor diye 7.45'te kalktık, 8'de vardık. ama bilkent'te herkes bizim gibi 8'de kalkıp gitmiş. hiç de genç görmedim. hep yaşlılar gelmiş. demek ki gençler uyuyor, pazar günü kalkmamışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hayvan gibi boya damlattı kına yakmış gibi oturuyorum. GAranti bi yöntemi olan var mı çıkarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar