Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişman insanlar minibüse binmesin

Sensible

Öne çıkan mesajlar

şişmanları ellerinden bağlayıp minibüslerin arkasına zincirleyelim, minibüs ilerledikçe sürüklensinler,yuvarlansınlar,koştursunlar

hem kilo da verirler

*evil kahkahası atar*

:P<-bakınız, dil çıkaran smiley var yani şaka yapıyorum ciddiye almayın plz. no offence yani...

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 00:49 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu magirus mudur nedir, 40 yıldır tasarımlarında dam gibi bi yenilik yok. Boyları biraz yükseldi o kadar. Minibüse bile benzemiyolar be, bütün minibüs tasarımcıları benzer tasarımlara giderken, bu bizmkiler tersine gidiyolar. Adam gib i ypın şunları, bi takla atsak bin tane demir parçası sağa soal saplancak, ölüm saçıyo yolcu bölümü, nereye çarpsan ölürsün o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
DynamicK, 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:48 tarihinde demis ki:
sadece otobüs olacak, avrupadaki gibi yollarda 1 şerit hep otobüs şeridi olacak, her otobüs dakikasında gelicek her yere otobüs seferi olacak ve sayıları en az 3-4 kat artırılacak..

her sorunu çözer valla mis gibi de olur..

Valla ben Almanya'da buluduğum şehirlerde otobüslere özel şerit diye bir şey görmedim. Ama ona rağmen iki dakikadan fazla geciken otobüs de görmedim. Belki büyük şehirlerde vardır.

Otobüslerin sayıları ve kapasitesi de hattına göre ayarlanıyor. Ağzına kadar dolan otobüs nerdeyse hiç olmuyor. Genelde herkes oturabiliyor, şanssız gündeyseniz rahatça ayakta durabiliyorsunuz.

Mesela bizim üniversitenin önünden geçen otobüs şu ortasında akordiyon gibi eklem olan uzun otobüslerden. Rahat yetiyor genelde. Derslerin bittiği gün aynı durağa gidin, geçen otobüsün bi boy küçülmüş olduğunu görüyorsunuz. Her şey hesaplı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker
üye § 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:23 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bende bi insanın kilosu boyunu 20kg geçiosa (180cm > 100 kg) şeklinde ona para cezası kesilsin... her geçen 5 kg içinde katlanarak ceza artsın.. onların sağlığı için...

(yabanci bi ülkede böyle bişi vardı ailenin çocuğunu ellerinden alıp yurta vermişler...)

imzan mesajı özetlemiş galiba :)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:44 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...