Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Voice chat geldi bizim servera proxy ile voice olmuyor ne alakaysa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 haaaaaaaaa. ben de diyorum, neden olmuyor voice chat. proxy yüzünden miymiş? :/ kötü oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Zaten kullanışsız aptalca birşey merak etmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 vala ben repair dosyasını çalıştırıp cache i felan temizledim bi ehe düzedi birden gayet iyi :) nie lan voice chat geyik bişi ehe isveçten konuştuğun bi kız varsa hele :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 selamlar, eski konuyu hortlatmış bulundum. ancak bulunduğum üniversitenin net bağlantısı beni deli etmekte. YF yerine http tunnel diye bi program buldum bu da low bandwidth ancak yf gibi 6 saat olayı yok. sockscap bulamadım ama bütün linkler bozuk. bi de işe yarıyo mu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 YF işe yarıyor, ama su son 3-4 gündür ne zaman AV'de kalabalık arasına girsem inanılmaz lag oluyor. Böyle 20 sn'lik falan, az buz değil yani. Herkese oluyor mu merak ettim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Xhunarion said: YF işe yarıyor, ama su son 3-4 gündür ne zaman AV'de kalabalık arasına girsem inanılmaz lag oluyor. Böyle 20 sn'lik falan, az buz değil yani. Herkese oluyor mu merak ettim ayrıca. basic package kullanıyorum, dediğin sorun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 helal olsun ben de deniycme artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Allah allah, neden olabilir böyle birşey peki? Yani uzaklaştıgım an ms 100lere geri düşüyor, kalabalıkta uçuyor yine. Son günlerdew var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 herkesin pingleri düzelmedimi yaw.bayadır loss yok bende eski laglı ama stabil haline döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 data boyutundan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sparkcaster said: herkesin pingleri düzelmedimi yaw.bayadır loss yok bende eski laglı ama stabil haline döndü baglantin ne? adsl misin kablonet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gprs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FreeCap kullanin, Sockscap'le ayni isi gorur, hem x64 Vista'da bile calisiyor. Bende kabloyla da ADSL ile de 400-500'ten asagi ping yok, ustune ara sira loss var. YF ile 70-200 arasi oynuyorum guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bende x23.dll hatasi verdi o program, nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FreeCap mi? Ben kullaniyorum ne zamandir, oyle bi hata vermedi, simdi arattim oyle bi dosya da bulamadim, upload edicektim yoksa. En yenisini cek bi, calismayan en yenisiyse 2-3 versiyon eskisini cek. En yenisi benim laptopta da calismadi mesela, gocuyodu acilirken, 2-3 versiyon eskisini cektim install da istemedi, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Driver çakışmasından olabiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bir daha yukleyeyim en kotu format atcas =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 pwnbot said: Sparkcaster said: herkesin pingleri düzelmedimi yaw.bayadır loss yok bende eski laglı ama stabil haline döndü baglantin ne? adsl misin kablonet mi? 56k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 250 Latency'den 2500 e çıktı. Son patch geldiğinden beri oyun fln oynayamıyorum. Kime küfür ediceğimi şaşırdım. Telekom grewdeyken de ben çok rahat oynardım. Allah kahretsin böyle işi. Korktuğum şey başıma geldi.. Artık saat 16:00 dan sonra wow a giremiyorum. Bankayı açarken bile DC oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Çok feci laglardayım. Ankarada oturuyorum. Aynı dertten muzdarip olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 20 dakkadir dagildi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Wispy said: Çok feci laglardayım. Ankarada oturuyorum. Aynı dertten muzdarip olan ? seym :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Şuan net çok kötü , özellikle grev bitti biteli daha da berbat oldu. (ANKARA) Telekom GREVE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ankara berbat şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar