Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vala ben repair dosyasını çalıştırıp cache i felan temizledim bi ehe düzedi birden gayet iyi :)

nie lan voice chat geyik bişi ehe isveçten konuştuğun bi kız varsa hele :p
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
selamlar,
eski konuyu hortlatmış bulundum. ancak bulunduğum üniversitenin net bağlantısı beni deli etmekte. YF yerine http tunnel diye bi program buldum bu da low bandwidth ancak yf gibi 6 saat olayı yok. sockscap bulamadım ama bütün linkler bozuk. bi de işe yarıyo mu gerçekten?
Mesaj tarihi:
YF işe yarıyor, ama su son 3-4 gündür ne zaman AV'de kalabalık arasına girsem inanılmaz lag oluyor. Böyle 20 sn'lik falan, az buz değil yani. Herkese oluyor mu merak ettim ayrıca.
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
YF işe yarıyor, ama su son 3-4 gündür ne zaman AV'de kalabalık arasına girsem inanılmaz lag oluyor. Böyle 20 sn'lik falan, az buz değil yani. Herkese oluyor mu merak ettim ayrıca.

basic package kullanıyorum, dediğin sorun yok bende.
Mesaj tarihi:
FreeCap kullanin, Sockscap'le ayni isi gorur, hem x64 Vista'da bile calisiyor.

Bende kabloyla da ADSL ile de 400-500'ten asagi ping yok, ustune ara sira loss var. YF ile 70-200 arasi oynuyorum guzel guzel.
Mesaj tarihi:
FreeCap mi? Ben kullaniyorum ne zamandir, oyle bi hata vermedi, simdi arattim oyle bi dosya da bulamadim, upload edicektim yoksa. En yenisini cek bi, calismayan en yenisiyse 2-3 versiyon eskisini cek.

En yenisi benim laptopta da calismadi mesela, gocuyodu acilirken, 2-3 versiyon eskisini cektim install da istemedi, mis gibi.
Mesaj tarihi:
250 Latency'den 2500 e çıktı. Son patch geldiğinden beri oyun fln oynayamıyorum. Kime küfür ediceğimi şaşırdım. Telekom grewdeyken de ben çok rahat oynardım. Allah kahretsin böyle işi.

Korktuğum şey başıma geldi.. Artık saat 16:00 dan sonra wow a giremiyorum. Bankayı açarken bile DC oluyorum.
  • Yeni Oluştur...