Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim Sonucu Tahminleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bol keseden atiyorlarki suru psikolojisi oy versin bazi kararsizlar. Herkes onlara verecekmis bari bizde verelim gibisinden :)

yillardir yaptiklarindan sonra gecen secimdekinden yuksek oy mu alacaklarmis ? amma gelismis bazilarinin hayal gucu
Mesaj tarihi:
AKP yuzde 30
CHP yuzde 26
MHP yuzde 17
DP yuzde 10
GP yuzde 5
SP yuzde 3
Bagimsiz ve Diger yuzde 5

Bilen bilir ulusalci falan degilim (hatta amerikanci genclikmisim oyle diyor buradaki bazi arkadaslar) ama akp yuzde 48 50 alirsa seneye almanya ya gidiyorum ben donmem oradan kalirim.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 22:35 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Benim düşündüğüm üç aşşağı beş yukarı şöyle birşey.

CHP %30
AKP %20
GP %12
MHP %15
DP %6
Bağımsız %6
SP %8

AKP tek başına iktidara gelemez. Bu hep AKP'nin uydurduğu masal. Hani bebeklere uyusun diye masal anlatırlar ya, bu da aynen öyle bişi. Halkı kandıralım da belki keriz olanlar kanar diye.

Valla onu bunu bilmem, AKP yardakçısı Ertuğrul Özkök bile "AKP'ye oyumu vermiyeceğim" demiş. Kesin Amerika'dan felan tiyo almıştır.

Yazıyorum buraya.
AKP tek başına iktidara gelsin, gidip saçı sakalı aynen şu dinciler gibi yapıcam. Çember sakal vaziyette dolaşıcam.
Bazı komiklerin iddia ettiği gibi en az %40 oy alırsa ise, gidip fetullahçılara katılacağım. Türbanlı bir kızla evlenicem ve dini imanım para olcak. AKP'ye karşı tek bir olumsuz şey söylemiyeceğim.
Mesaj tarihi:
Lutfen biri bana desinki::

--Hayir yanlis okuyorsun o arkadas once Cem uzan icin iyi siyasetci sonrada akp icin ekonomiyi duzeltti dememis olsun heleki 4 sene ekonomi okuduktan sonra..

Cem uzanin ailesi dolandiricida kendisi cokmu namuslu.. Adam motorolayi dolandirdi telefonunuzu gazete ile vericem diye bankasini batirdi herifin babasi abisi dunya capinda kacak burda siyaset yapiyor..
Mesaj tarihi:
said:
gellidus
üye [şikayet et]
§ 20 Temmuz 2007, Cuma - 02:26 [ özel msj ]
Lutfen biri bana desinki::

--Hayir yanlis okuyorsun o arkadas once Cem uzan icin iyi siyasetci sonrada akp icin ekonomiyi duzeltti dememis olsun heleki 4 sene ekonomi okuduktan sonra..
hayır doğru okudun aynen öle dedi.
Mesaj tarihi:
CHP %30 alamaz. Ertuğrul Özkök'ü sevmem, ama belirli bir dostumuzun yanında Locke gibi kalır. : ) (Haha, Lost karakteri değil)

Yine aynı şekilde, belirli bir dostumuzun evlenme vaadini de bir takım sebeplerden ötürü inandırıcı bulamıyorum. (Hint: Youtube videosu)
Mesaj tarihi:
Bone
üye § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:06 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Benim düşündüğüm üç aşşağı beş yukarı şöyle birşey.

CHP %30
AKP %20
GP %12
MHP %15
DP %6
Bağımsız %6
SP %8

AKP tek başına iktidara gelemez. Bu hep AKP'nin uydurduğu masal. Hani bebeklere uyusun diye masal anlatırlar ya, bu da aynen öyle bişi. Halkı kandıralım da belki keriz olanlar kanar diye.

Valla onu bunu bilmem, AKP yardakçısı Ertuğrul Özkök bile "AKP'ye oyumu vermiyeceğim" demiş. Kesin Amerika'dan felan tiyo almıştır.

Yazıyorum buraya.
AKP tek başına iktidara gelsin, gidip saçı sakalı aynen şu dinciler gibi yapıcam. Çember sakal vaziyette dolaşıcam.
Bazı komiklerin iddia ettiği gibi en az %40 oy alırsa ise, gidip fetullahçılara katılacağım. Türbanlı bir kızla evlenicem ve dini imanım para olcak. AKP'ye karşı tek bir olumsuz şey söylemiyeceğim.

Bone gönül isterdi ki akp %20 alsın. Ama malesef en az 30 alırlar derim. Tahminim 35-40 arası ama en kötü ihtimal 30 alacaklar.
(%40 ın üstünde alırlarsa hatırlatırım :P)
Mesaj tarihi:
axedice
üye § 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:58 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Arma çember sakallı resimlerini bekliyoruz hehe. Çok kapak bi topik olmuş bu.

Ben Akp %35-40
Chp %15-20
Mhp %15-20
demiştim. Yanlışın var. :]. Tahminlerim çok uzak çıkmadı.
Bone nin alıntısını yaptığım için öyle sandın sanırım. Çember sakal olayı benle alakalı değil. Yinede istersen çember sakal bırakıp resmimi çeker koyarım buraya :]
  • Yeni Oluştur...