Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim kirliliği...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ülkemizde yıllardır süregelen siyasi kirlilik vardı zaten şimdi bu fiziksel olarakta doruğa çıktı.

Üsküdar a uzun zamandır gitmemiştim.Dün motordan bir indim. allahım her tarafta türküler davullar zurnalar binlerce flamalar bayraklar her partinin flaması birbirine karışmış.Ak parti flamasıyla MHP flamasını aynı ipte görebiliyorsunuz.
Her parti çoşmuş.Böyle giderse oyumu en az çevreyi kirletene vericem.

Gürültü kirliliği desen tavan yapmış durumda.Hangi şarkı çalıyor belli değil hepsi birbirine karışmış.
Herkesin eline zoraki tutuşturulmaya çalışılan bir broşür.
Ve milletimzide buruşturup atıyor.Boğaz ın kenarlarında bir sürü flama bayrak broşür afişler.
Buruşturan yere atıyor ordan hoop denize...

İstanbul un hertarafı böyle.Üsküdar dan harem e kadar (daha ilerilerini görmedim) yol ak parti flmalarıyla dolu.

Yok mu bunun bir yasağı yasası falan.Müthiş paralar harcanıyor müthiş bir kirlilik yaratılıyor.

Merak ediyorum çevresine bu kadar duyarsız olan insanlar nasıl olurda halkına duyarlı davranacakları sözü verebiliyor? Ulan daha halkının yaşadığı çevreye zarar veriyorsunuz.Niye milletim devletim herşeyim diyerek göz boyuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende biktim ya bu durumdan. Sabahin köründe dan dan dan seçim arabaları geçiyor sokaktan. hava sıcak olduğundan cam da açık.1. katta evim zati.camı kapatıp zar zor 1-2 saat uyudum.sonra saolsun kapıya broşür dağıtmaya gelen teyze uyandırdı.ondan sonra uyuyamadım zati.

Deniz kenarına kafa dinlemeye gideyim dedim yol boyunca seçim arabaları beynimi yedi.sehir meydanında ise Tayyip in miting i son darbeyi vurdu zati. ayın 15 inde sınavım var. yeter artık be huzur verin gari
Sosyal ağlarda paylaş

@Adiemus:
Milleti hıyar yerine koymaya gerek yok, zaten yeterince hıyarız bence millet olarak.

Nerde dolandırıcı, nerde ihaleci hortumcu baştacı yapıyoruz.
Siyasetçilerin hiçbiri samimi değil bana göre.
Kimin ne mal olduğunu gören görüyor.

4 S kuralına çok güzel uyuyoruz açıkçası.
Çevre kimin umurundaki ya.
Yap kirliliğini si..tr et.
Nası olsa toplanır atılır şehir dışındaki çöplüğe.

Bodrumda ormanları yak, otel olsun turist gelsin para kazanalım.
Bizim tatilcilerimiz de Türkbükü'nde belediyenin 2 el atın yangına anonslarını ziklemesinler, güneşlerini kapatıyor diye dumana sinirlensinler. Aşağılık insanlar.

Kuş cennetlerini sit alanlarından çıkar, kuşlar ölsün gebersin.
İnsandan başka canlının yaşamaya hakkı mı varmış ulan.
Pehhh....

Gene sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...