ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 1. katta oturuyoruz apartman yokuşta olduğu için bahçenin bir kısmı ister istemez alçakta kalıyo üstü tente ile kapalı falan az önce tv seyrederken tenteye bişey çarptı aynen patlama sesi yani zıpladım yerimden bahçeye bi çıktım yerden kalkan bi herif adgfshaga gülecem gülemedim abi çok pardon köpekten kaçıyodum diyo huadfhuaag yarıldım akşam akşam yukarı bi baktım tentede bi açıklık var yarmış gelmiş adam bahçeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ahahaha iiömiş harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kılıcı ekleyeydin kafaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Belki hırsızdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bi laf var argo yukardan hede hödö yağda bize hödö hödö bile düşmez gibisinden öyle bişey olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 evet, "sucuk patladı" dan sonra gördüğüm en başarılı başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 evet lolipoplu ciks giyinimli hırsız sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Rammstein gibi sonradan sonradan söyledinmi anlamakta güçlük çekilir doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Valla ben köpeklerden kaçarken tellere tırmandığımı hatırlarım ama (Ki teller OYAK lojmanlarınınsa işler ters gidebiliyor) ama bu bombaymış... Elemanada geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 teksas olsa adamı yaralama hakkın var kanunen d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 acıdım ya güldüm falan ama kolu falan kesilmiş abi parasını ödicem diyo bide git alla alla haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ehuehuehuehuehauheau supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ahah : ) Super yaw.. : ) Manyak yawww... Begendim, boyle seyler hiç gelmez benim başima.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 "şimdi benle içeri geleceksin!" deseydin köpekten tırsıp bide üstüne bi yerden düşen adam altına sıçardı heralde orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Allahtan kafana düşmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahah o ne lan "eve adam düştü" azhuahuahua (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Adamın Levitate büyüsü hatalıdır, köpek möpek hikaye. (Bknz. Morrowind) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 levitate sadece morrowind de mi git öğren de gel. çok enteresanmış bu arada ahha. havlasaydın adama asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 AHAHAH sizin tente adiymis, adamın onune cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abi resmen tuzak hazırlayıp üstüne tente örtmüşsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahehaehaehea.. süper ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: levitate sadece morrowind de mi git öğren de gel. @Sly-O ne?; arkadaşım, Morrowind oynadıysan oyunun başında yolda yürürken kafana adam düşüyor. Sonra cesedinde bir günlük ve levitate scrolları buluyorsun. Scrollları kullandığında acı bir deneyimle bozuk olduklarını anlıyorsun. Olay o yani. Yoksa levitasyon diye türkçe bir kelimemiz bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uzazuah eve adam düşmesi ne ya koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ehuehe iyimis.. adamın saskınlıgı mı daha fazladır desem senin saskınlıgın mı. eheh ciddi güldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yuha koptum .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar