LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şimdi rast geldim bu diziye. Bir kısmını izledim ve forum açma isteği doğurdu bende. Hayatımda bu kadar SALAK bir diziye, bu kadar moron bir fikre ve senaryoya rastlamadım heralde. Yok yok burası Türkiye, rastlamışımdır ama benliğim bile hatırlamayı kabullenmiyordur. Yani size dizinin neden rezil olduğunu açıklamak isterim ama izlemeniz lazım. Felaket ötesi resmen. Yani nasıl bir prodüktör böyle bir senaryoya yeşil ışık yakabiliyor, nasıl bir yönetmen bunu çekmeyi kabul edebiliyor? Nasıl bu işin tutacağını düşünüyorlar? Ne kadar salak bu insanlar, çıldırasım geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Yani izleyen varsa yorum getirsin. İzledikçe şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 atv de yeni dizi çıkarıyor. başrolde ismail yk. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 reklamlarını izlerken gülmekten yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 esas kızı oynayan karamel tenli kız çok güzellll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 karamel ten nedir yaf :D sütlü çikolata üstüne az kakao'da o ton oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu kadar rezalet olan ne yaw :) merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 aynen. bu ne lan dedim, evet hem de 3 kere arka arkaya. salaklik ötesi, oynayan hatunlar falan güzel de gerisi kocaman bir YALAN. senaryo 5 dolar etmez, seslendirme cemcük, oyunculuk cemcük. tikky kesim ve varos gencleri arasindaki fark ortaya konulmaya calisilmis. pes. bi de cekim yapilan yer hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 genco diye dizi ismi mi olur ? ayrıca bu alaturca reklamlarında oynayan tarkan kopyası da oynuyormuş şimdi baktım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 reklaminda kelebek sallayan bir genc var, bu mu genco?? eyvah! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: senaryo 5 dolar etmez pes ama yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Evet o Genco Hem zengin piçlerine karşı hemde varoş piçlerine :D . Universitede hademelik yapıyo bi kıza yamuk yapan olursa gece feşine takılıyo fln... Kızlara öküzün trene baktığı gibi bakıyo . müthiş birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bir kadir inanır geliyor arkadaşlar haberiniz yok o bakışlar ne yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yeşil yada mavi gözlü kızlardan başka kız yok meydanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dizinin son sahnelerini izledim. o da piyano sahnesiydi. heralde dizinin en güzel bölümüydü. dinlerken ben gittim başka alemlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yalnız bilgi üniv gençliğini anlatıyor dolapdere de sosyeteler hesabı =) kız dio ya eğitim öğretim için çektiğimiz rezalete bak kıçımın kenarı seni! Genco süperman gibi bişey galiba bombayı falan durduruo yakın dövüşler falan hepsi genco b@bsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben çekimlerini izledim kadıköyde çekimlerini izlediğim için ilk bölümü de izledim=)) beyoğlu rock dedikleri mekan,kadıköy barlar sokağı,bahane'nin hemen karşı tarafı hehe adam çekim sırasında da fena kesiyodu kızı zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 metalci bi kız vardı, onçin izledim bi 10sn. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 istanbul universitesi yazıyordu dizinin bi yerinde gözüküyordu reklam bariz, normalde bilgi üniversitesinde mi okuyorlar bunlar haha : ) genco babs harbi sağlam ama adamda her halt var, parçanın başka alemlere götürmesini de beethoven amcamıza bağlıyorum zira moonlight sonata eşşek bir eserdir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çekim yapılan yer istanbul bilgi üniversitesi cidden çok salak bi dizi yaa =) O değil şu olay beni benden aldı; (nasılsa izleyen olmadığı için spoiler vermiyorum) daş gibi güzel olan hanım kızımız fakir mahallelerden birinde yürümektedir. Aniden 3 tane abazan genç kızın önüne çıkar var olaylar gelişir ; - aaa üniversiteli bir kız hadi sarkalım (LöL üniversteli olduğunu nası anladınız hemen) -Yavruumm senin gibi üniiversiteli kızlar için burası tehlikeli, yolunu mu kaybettin geç mi kaldn okuluna? + aslına bakarsanız evet biraz geç kaldım (öeghh be güzelim yaa kaçsana ortamdan...bi de açıklama yapıosun okula geç kaldım die hay allaaam ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 of yeni bi karate kid figuru kazanmis turk dizi camiasi. hayirli olsun, kocum benim bi cevirse kelebegi ucunu de alicak adamlari ama bagisliyor, cunku affetmek gucluye mahsustur. kocum genco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 e karemel renkli kızın resmi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 fragmanda cikiyo hatunlar, hepsi fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kızlar iyiyse izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bir yerinde Rachmaninov'dan şu an adını hatırlayamadığım bir şey çaldılar ama yanlış çaldılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar