Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Daha önce yapıldı mı böyle birşey bilmiyorum ama birden aklıma geldi hemen forumlara açayım dedim. Pati insanları dizi olarak neleri beğenmiş yada neleri beğeniyor. Anket gibi bişey yapalım isterseniz. Seçelim favori dizilerimi. Herkes 3 oy kullansın. 3 dizi ismi. Eski yeni farketmez. İsteyenler açıklamada yazsınlar karşısına. Belli bir yerden sonra toplarız,hesaplar görürüz pati içinde hangi diziler önemli yer edinmiş. Hadi hayırlı uğurlu olsun. 1-Bizimkiler (Nostajidir, klasiktir ayrıca bizimkilerle büyüdük biz) 2-Asmalı Konak (Belki benim memleketimi anlattığı için sempatik geliyordu, belkide görmeye alışık olmadığımız türde olduğu için ama hoşuma gidiyordu.) 3-Çocuklar Duymasın (İlk çıktığı zaman Tgrt de harbi kaliteliydi. Sonradan cıvıttı ama Çocuklar duymasının ilk başları iyidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Sevgili abimiz, can kardeşimiz, Can Polat, Kurtlar Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1- Çemberimde Gül Oya 2- Karanlıkta Koşanlar (isimden emin değilim) 3- En Son Babalar Duyar (kadirin daha ön planda olduğu kısımları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şimdi salonda kız kardeşimle bir 10 dakika Kavak Yelleri diye bir şeye baktım sonra kaçıp buraya geldim. Yok, çıkmaz bu ülkeden güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1. ikinci bahar 2. süper baba 3. band of brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bahar super baba ekmek teknesi kurtlar vadisi avrupa yakasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İkinci bahar Süper Baba Kasırga İnsanları Hatırla Sevgilim Deliyürek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Avrupa Yakası Enson Babalar Duyar Sağır Oda Ekmek Teknesi Memoli :P Zerda Deli Yürek Kurtlar Vadisi izlemesemde en çok para saçılıp özenilen ve izlenen dizi bence. Show da askeriyede geçen bi dizi vardı adını unuttum. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 21:46 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kaygısızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 süper baba ikinci bahar avrupa yakası [spo]Mahallenin muhtarları[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bahar çemberimde gül oya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 çemberimde gül oya ikinci bahar biz size aşık olduk bizimkiler kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 3 tane dedik :). Bozmayın kuralları. En beğendiğiniz 3 dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bahar kurtlar vadisi süper baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 biz size asik olduk.. yaa bunun dvd sini bulun bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bende arıyorum bayadır. hayret tekrarını falanda vermiyolar dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kaygısızlar hatta bir de çarli [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:30 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ikinci bahar super baba bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çemberimde Gül Oya Tatlı Hayat Mavi Dosyalar (tam adından emin değilim, yerli x-files idi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Avrupa Yakası Hayat Bilgisi Çocuklar Duymasın Bu üçüde başlarda güzel olan, sonralarda ise olayın içine etmiş diziler:) Sonlara doğru baydı bunların hepsi ama son birkaç sezonlarını filan hesaba katmazsak bunları sevmiştim ben, ama hepsi de sona doğru gereksiz bi uzatma çabası, saçmalamalarla filan cıvıdı, bıraktırdı. 2 si bitti zaten biri devam ediyo, ama artık onu da takip etmiyorum. ///Edit: Tatlı Hayat ı nasıl unutmuşum yaa... O baymamıştı mesela:) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ferhunde hanımlar Avrupa Yakası Kurtlar vadisi Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Çemberimde gül oya ikinci bahar bizimkiler (klasiktir bu, ne de olsa cidden ''ne o öyle efendim cıvık cıvık '' diyerek büyüdük =) ) bunların dışında avrupa yakası eskiden çok güzeldi. Ciddi olarakk gülmekten yerlere yattığım tek diziydi bir zamanlar. Bi de süper baba ve çiçek taksi klasikleşmiş dizilerdendir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bizimkiler süper baba kaygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Tatlı Hayat Kurtlar Vadisi Avrupa Yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 1 süper baba 2 esir şehrin insanları 3 çemberimde gül oya 4 ekmek teknesi 5 hatırla sevgili 6 kavak yellerinin ilk bölümü falan iyidi biraz s.çmaya başladı ama genede çıtır çerez gibi bişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar