Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sahibi kızıncada gelip burda haklı cıkmaya calısmayın

ohoo sen böyle dersen, ben de senin bu lafla günün kahramanı olmaya çalıştığını söylerim konu uçar gider. Boşver işte... Yaptık öyle bi şebeklik baktık sora topic başlatan haklı şekilde (yanlış şeyler yazsa da) sinirlendi, uzatmadık sonrasında. Bone'un aradığı kişiler yazar bundan sonra. Benim alakam yok, yazmıycam...
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol günlük kahramanlıklar yaşayacak yaşı uzun süre önce geride bıraktım ve ewt onun direktiflerine göre yazı yazılır burası konu dışı garbage bölümü değil hiçbir kullanıcının başkasının topicine tecavüz etme hakkı yok.
neyse daha birşey yazmıyacam konu zaten bok oldu olacagı kadar

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:02 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben siyah kuşak taekwondocuyum...

not: 2 metre zıplayabiliyorum bi de.

not 2: phantasmagorian'ı 10 sene önce filan bitirmiştim galiba hala orjinal kabında durur kanlı fontlar vardı. kadın sonunda baltalı bi cihaza bağlanıodu kocasına bi bebek veriyodu ona bakarken kolu çekiyordu kocasına balta saplanıyordu daha sonra adamın içinden şeytan ın ruhu çıkıyordu bi odaya giriyodu bileğini kesiyodu büyü kitabına kan akıtıyordu vs vs. sonu böyleydi. hatırlayan var mı ?

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
zarek
üye [şikayet et]
§ 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:02 [ özel msj ]
ben siyah kuşak taekwondocuyum...
bende çok iyi osmanlı tokatı atarım ve çok iyi şekilde beyzbol sopası kullanırım yardıma geleyim mi?
Mesaj tarihi:
çok çaçaron ve konuşkan biri dahi olsam bu kadar konuşmaya çenem yenik düşerdi.lüzumsuzluk yaratmayın.adam güzelce sormuş ayarlar verilmiş.sora ayar üstüne ayar verilince ayar internet cafe(antalya güllük caddesi)açılmış.komik değildi tamam =(.ne biliyim.soru lüzumsuz(veya beni ilgilendirmediği için öyle geliyo) yorumlar 10 kat lüzumsuz =P

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
AHAHAHEUHAUEHAUEHA

ahehahahahaha

of öldüm

ahahahaha

duramıyorum lan!

ahah, off!

allahtan ev boş yoksa abim kalkıp dövdüydü sdgdsfhsdf

ahahahahahaha!

AEHUAHEUHAUEHAUEHAUHEA OF DAYANAMIYORUM

AHAHAHAHAHAH

='D

OHOİ ÖLCEM!

of gidip yatmam lazım çok güldüm ahahahahaaha

buarada oha 2007ymiş ben bu topiğe öylesine bi girip baktıydım boneu görünce beni aramıyodur nasılsa diye çıktıydım hiç okumadıydım niye okumadıydım :(
ps: negüzel bi ektir şu -dıydım eki ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...