newdonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 herkez biriyle t.sak gecme meraklisi dasagi gerçek hayatta yapın en azından adam tsak gecilcek bir konu acmamıs
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: sahibi kızıncada gelip burda haklı cıkmaya calısmayın ohoo sen böyle dersen, ben de senin bu lafla günün kahramanı olmaya çalıştığını söylerim konu uçar gider. Boşver işte... Yaptık öyle bi şebeklik baktık sora topic başlatan haklı şekilde (yanlış şeyler yazsa da) sinirlendi, uzatmadık sonrasında. Bone'un aradığı kişiler yazar bundan sonra. Benim alakam yok, yazmıycam...
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lol günlük kahramanlıklar yaşayacak yaşı uzun süre önce geride bıraktım ve ewt onun direktiflerine göre yazı yazılır burası konu dışı garbage bölümü değil hiçbir kullanıcının başkasının topicine tecavüz etme hakkı yok. neyse daha birşey yazmıyacam konu zaten bok oldu olacagı kadar [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:02 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ben siyah kuşak taekwondocuyum... not: 2 metre zıplayabiliyorum bi de. not 2: phantasmagorian'ı 10 sene önce filan bitirmiştim galiba hala orjinal kabında durur kanlı fontlar vardı. kadın sonunda baltalı bi cihaza bağlanıodu kocasına bi bebek veriyodu ona bakarken kolu çekiyordu kocasına balta saplanıyordu daha sonra adamın içinden şeytan ın ruhu çıkıyordu bi odaya giriyodu bileğini kesiyodu büyü kitabına kan akıtıyordu vs vs. sonu böyleydi. hatırlayan var mı ? [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lol adam resim arşivi yapıyomuş :D
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bizsiziararizin şansı zor ama sivilceye critlerse alır.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bokunu çıkarmada hakkaten üstünüze yok AFERİN.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bone ilk round'da nakavt eder. üstüne sivilce bile sıkar bizsiziararız'ın. [spo]alıntıdır [/spo]
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:02 [ özel msj ] ben siyah kuşak taekwondocuyum...bende çok iyi osmanlı tokatı atarım ve çok iyi şekilde beyzbol sopası kullanırım yardıma geleyim mi?
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 çok çaçaron ve konuşkan biri dahi olsam bu kadar konuşmaya çenem yenik düşerdi.lüzumsuzluk yaratmayın.adam güzelce sormuş ayarlar verilmiş.sora ayar üstüne ayar verilince ayar internet cafe(antalya güllük caddesi)açılmış.komik değildi tamam =(.ne biliyim.soru lüzumsuz(veya beni ilgilendirmediği için öyle geliyo) yorumlar 10 kat lüzumsuz =P [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bi insanın tipiyle dalga gecilcek kadar düstümü buranın ortamı? alakam yok ama okurken gercekten cok sinirlendim. yazık.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 fazla dövüşlü oyun oynamışın bone :) hani bence topic gayet eglenceliydi.niye karate can moduna girdin anlamadım
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tam bir sene olmuş. bulabildin mi merak ettim gerçekten.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cons said: HAHASDHASHHAHAH cons ölürüm saa
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 AHAHAHEUHAUEHAUEHA ahehahahahaha of öldüm ahahahaha duramıyorum lan! ahah, off! allahtan ev boş yoksa abim kalkıp dövdüydü sdgdsfhsdf ahahahahahaha! AEHUAHEUHAUEHAUEHAUHEA OF DAYANAMIYORUM AHAHAHAHAHAH ='D OHOİ ÖLCEM! of gidip yatmam lazım çok güldüm ahahahahaaha buarada oha 2007ymiş ben bu topiğe öylesine bi girip baktıydım boneu görünce beni aramıyodur nasılsa diye çıktıydım hiç okumadıydım niye okumadıydım :( ps: negüzel bi ektir şu -dıydım eki ya
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Oh 4 tanesine de uymuyorum. Çok korktum bi an valla.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Aaa tam aradığı adam benmişim ._. Eöö o değilde cons'un her mesajı ayrı güzel olmuş ya. Bu adamın altyapısına hastayım :/ Bende cons gibi adam arıyorum :S
Öne çıkan mesajlar