Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Skull of Gul'dan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heh Blizzard batırmış yine. Ben oyundaki nadir artifact'lardan olur diyordum bu item için. Purple trinketmiş. gg.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 13:34 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
The skull's destruction has been retconned. Furthermore, it was unclear what exactly was meant by "consumed." He could have literally consumed the skull (i.e. ate it). There is precedent in Warcraft for digestion as a means of gaining magical powers (for example potions, which are of course liquids), so it is possible he drank something from the skull. Regardless, physical skull still exists, and Illidan does drops it as a trinket for casters.

e yani
Mesaj tarihi:
skullı emıp bıtırıyo işte geriye pek bişi kalmıyo,

gönül isterdi quest item olsun sonunda casterlar legandary staff alsın bişi alsın ama olamadı
Mesaj tarihi:
ya bari düşer ama caster kullanamaz sonra Khadgar'a götürür o şunu yap bunu et falna filan bi quest serisi verir de kullanır. Yani direk loot düşüp. Evet beyler DKP leri görelim. Tamam sen aldın GZ GZ GZ olması komik olmuş. hehe
Mesaj tarihi:
Introda elinde tuttuğuda skull of gul'dan değilmi?
Ayrıca şaka gibi olmuş ister emsin ister yesin bence hiç böyle düşürülmemeliydi.
Ayrıca wc da artifact değilmiydi ya bu?Benmi yanlış anımsadım??
Mesaj tarihi:
burdan da anlioruz ki, illidan , guldan , muldan hepsi kunilmiş , cacıkmış 5 e 5 mahalle maçı ayarında savaşıp azeroth u kurtardık ayağı yapıolar
asıl kahramanlar gelince hepsi sündüler

bkz. wow hardcore guild oyuncuları ;p

ben başka bi ey göremiyorum burda yani boşuna yemiş senelerce blizz bizi 2 tokat atsak yeri öpen tiplermiş hepsi.
Mesaj tarihi:
skull of guldan trinket olmamalı en azından bi offhand flm kassalarmıs

hand of guldan yazmısım eki

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:30 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...