Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Proof

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Az önce sinemadan geldim.
Söyleyebileceğim tek şey gidecek başka bir film yoksa gitmeyin.
Quentin Tarantino falan diye de aldanmayın. Quentin Tarantino sevdiğim bir yönetmen ama bu olmamış.
Tamam aksiyon sahneleri muhteşemdi ama toplamda 10-15 dakika sürüyor. 127 dakikanın 112 dakikası saçma sapan ve hiçbiryere varmayan gereksiz konuşmalarla geçiyor.Sizin arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbeti alıp 2 saatlik film yaptıklarını düşünün,aynen öyle olmuş.
Çok sıkıcıydı. Imdb'den de bu kadar yüksek bir puanı (8.1) nasıl almış anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Grindhouse topiği altında tartışılıyordu zaten film.

Tarantino'nun tarzı zaten bu. Uzun dialoglarla filmi doyurmak.
O yüzden uzun dialoglar olduğu için "Tarantino'ya olmamış" demek biraz tuhaf.

Tarantino, klasik Hollywood filmlerinden farklı birşeyler yapan bir yönetmen.
Klasik macera veya klasik gerilim filminden olmadığı için suçlayamayız.

Asıl ayrıntılara bakacaksın. İlk yarıda yer yer sahte sync hatalarıyla eski filmlere gönderme yapıyor. İkinci yarıda ise Zoe Bell denilen hatun (aslen kendisini oynuyor), Kill Bill'de Uma Thurman'ın, Xena'da Xena'nın dublörlüğünü yapmış birisi.

Dikkat edersen, Pulp Fiction veya Kill Bill'den daha farklı bir film. Bu filmde direk eski araba filmleri seyircisine hitap edilmiş. Bir yandan dublörler, bir yandan araba sahneleri.

Bence oldukça doyurucu bir filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben beyendim - Tarantino'nun olayı bu zaten: B sınıfı, adi filmlere övgü. Beklediğim gibi çıktı ama içinde anlam aramak anlamsız; filmin varoluşsal niteliği anlamsızlık - bir şaka sadece.

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 23:23 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim filmden. tek kelimeyle mükemmeldi. bir tarantino filminden ne beklersen hepsi vardı. özellikle kadınların dakikalarca süren kesintisiz diyalogları "işte bu be" dedirtti bana. kovalamaca sahnesi ve de özellikle sonu hem kahkahalar attırdı hem de tarantino'ya hayran bıraktırdı. olmuş bu film olmuş!.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer filmlerdeki diyaloglar iyiydi bence bu filmdeki diyaloglar bana manasız geldi, ama yine de eğlenmedim diyemem. Ama bunda kurt russelın çok güzel oynamasının etkisi büyüktü. O olmasa herhalde çok sıkılırdım.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...