Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Az önce sinemadan geldim. Söyleyebileceğim tek şey gidecek başka bir film yoksa gitmeyin. Quentin Tarantino falan diye de aldanmayın. Quentin Tarantino sevdiğim bir yönetmen ama bu olmamış. Tamam aksiyon sahneleri muhteşemdi ama toplamda 10-15 dakika sürüyor. 127 dakikanın 112 dakikası saçma sapan ve hiçbiryere varmayan gereksiz konuşmalarla geçiyor.Sizin arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbeti alıp 2 saatlik film yaptıklarını düşünün,aynen öyle olmuş. Çok sıkıcıydı. Imdb'den de bu kadar yüksek bir puanı (8.1) nasıl almış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Grindhouse topiği altında tartışılıyordu zaten film. Tarantino'nun tarzı zaten bu. Uzun dialoglarla filmi doyurmak. O yüzden uzun dialoglar olduğu için "Tarantino'ya olmamış" demek biraz tuhaf. Tarantino, klasik Hollywood filmlerinden farklı birşeyler yapan bir yönetmen. Klasik macera veya klasik gerilim filminden olmadığı için suçlayamayız. Asıl ayrıntılara bakacaksın. İlk yarıda yer yer sahte sync hatalarıyla eski filmlere gönderme yapıyor. İkinci yarıda ise Zoe Bell denilen hatun (aslen kendisini oynuyor), Kill Bill'de Uma Thurman'ın, Xena'da Xena'nın dublörlüğünü yapmış birisi. Dikkat edersen, Pulp Fiction veya Kill Bill'den daha farklı bir film. Bu filmde direk eski araba filmleri seyircisine hitap edilmiş. Bir yandan dublörler, bir yandan araba sahneleri. Bence oldukça doyurucu bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Tarantino'nun tarzını biliyorum bütün filmlerini izledim. Hiçbirinde film boş konuşmalardan ibaret değildi. 2 saat boyunca paticiğin garbage bölümündekiler gibi sohbetler ve bol bol ayak izlemek hiç zevkli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ben beyendim - Tarantino'nun olayı bu zaten: B sınıfı, adi filmlere övgü. Beklediğim gibi çıktı ama içinde anlam aramak anlamsız; filmin varoluşsal niteliği anlamsızlık - bir şaka sadece. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 23:23 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 valla filmin ilk kısmındaki kaza anını youtubedan filan bulun izleyin. filmin 2. kısmındaki takip dövüş vs oraları da bulabilirseniz ileyin toplamda 15-20dklık kısım süper :) gerisi ise tamamen boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Çarpışma sahnesi: http://uk.youtube.com/watch?v=V_xNYsDYkb0 [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 23:29 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şimdi geldim filmden. tek kelimeyle mükemmeldi. bir tarantino filminden ne beklersen hepsi vardı. özellikle kadınların dakikalarca süren kesintisiz diyalogları "işte bu be" dedirtti bana. kovalamaca sahnesi ve de özellikle sonu hem kahkahalar attırdı hem de tarantino'ya hayran bıraktırdı. olmuş bu film olmuş!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şu çarpışma sahnesi kesinlikle sanat eseri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 film iyi güzel. aynı zamanda kötüydü. bazen kameranın gölgesi flnda görünüyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kovalamaca sahnesini hakkaten nasıl çekmişler ben onu merak ediyorum . Zoe'den beklenir de bu kadarı beklenir mi bilemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tamam biliyoruz tarantino ayak fetişisti de... Bu filmde iyice abartmışlar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Muhteşem effect harici hiç birşeyi olmayan bir diğer film'ide Hero'dur. Hele kılıclarla su damlalarını tenis topu gibi birbirlerine attikları sahneyi unutmama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 gayet güzel bir filmdi bence. sevdim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dialoglar biraz daha iyi ve kısa olabilirmiş ama genel olarak çok sevdim, eski tip "exploitation" filmlerine bir saygı duruşu olmuş adeta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sonu bildiğin cüneyt arkın filmi gibiydi (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ben çok beğendim gayet özgün olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 filmi izlemedim ama yanlış anlamışsam duzeltin. tarantino 70lere ait ucuz araba aksiyonu filmlerini daha iyi efektlerle aynen klonlayıp "saygı duruşu"nda bulunmuş. açıkçası yemedim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yanlış anlamışsın tarantino yetmişleri tekrarlamamış sadece esinlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bence kastedileni anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 diğer filmlerdeki diyaloglar iyiydi bence bu filmdeki diyaloglar bana manasız geldi, ama yine de eğlenmedim diyemem. Ama bunda kurt russelın çok güzel oynamasının etkisi büyüktü. O olmasa herhalde çok sıkılırdım. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 16:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bombos bir film, aa tarantino her filminde bi sahnede gozukur, ayak fetisidir, boyle referanslar verir demek icin oyle bir ortaminiz varsa gidin, yoksa gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yarın Planet Terror çıkıyor Dela hala Death Proof'tamısın :) edit:iki gün sonraymış, neyse [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:59 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bodrumda izledim ben ya gosterimden kalkmadan once, icime oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 böyle komedi sonu olan beni bu kadar bi anda hahahaha diye güldüren film çok nadir bulunur. tarantinoya alkış tutuyorum yardırdı beni helal olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar