Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriano Fenerbahçe'de!


Mike

Öne çıkan mesajlar

http://www.fotomac.com.tr/ana109.html

"Fenerbahçe, İtalyan devi İnter'in Brezilyalısı Adriano ile protokol anlaşması yaptı. Sarı-lacivertliler, federasyonun yabancı kontejanını arttırmasını bekliyor. "


Hayırlı Olsun. Cmde bile böle kadro kuramıyodum ben dşaldşa
Arada lapintuslar atlayacaktır daha almadınız diye. Söz alınmış imza atılmış. Kontejyan beklenıyor olmazsa. deivide gogogo. adrianoya gel gel gel yapcaklarmış

3-5 güne geliyor yani kısacası.

Bi isteğim kaldı aziz amca. Ronaldinho plx.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artık baydı bu ama yaw. Her saçma sapan dedikodu sıkma palavra haber için bile konu açılmaya başlandı.

Zaten bir transfer topicimiz var, bir de üstüne her alınan satılan oyuncu için ayrı ayrı konu açıyor millet. O da yetmezmiş gibi şimdi de balon haberler komik fotomaç karikatürleri (haber denmez buna) fantazileri için bile konu açılmaya başlandı.

Uçmayın bu kadar. Adriano da tamamlasın kariyerini, doysun başarıya, oynasın dev kulüplerde yıllarca, o da tüm verebileceğini versin, sonra yaşlansın gözden düşsün, artık kariyer düşünmeyip sadece iyi paraya baksın, o yaştaki oyuncuya da dev kulüpler o kadar para vermesin o da gelir FBye 33 34 yaşında. Ama şu anda zaten imkansız.

Abartmayın, uçmayın, yavaş yahu. Buna da konu açılır mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor Fenerbahçe'de!!

Paticik Fenerbahçe Taraftar Camiası Rewendor'u renklerine bağladı. İstanbul Taksim meydanında imzalanan ön protokol işi tamamen bitirdi. Rewendor'un bu transfer karşılığı kaç para aldığı henüz açıklanmezken, "hepimiz profesyoneliz, geldiler konuştuk forumda forsa ihtiyaçları olduğunu söylediler biz de kabul ettik artık önümüze bakacağız" dediği öğrenildi. Rewendor transferi için Paticik Galatasaray Camiasına eagle_dnz'in takasla verildiği alınan haberler arasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...