Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 http://www.fotomac.com.tr/ana109.html "Fenerbahçe, İtalyan devi İnter'in Brezilyalısı Adriano ile protokol anlaşması yaptı. Sarı-lacivertliler, federasyonun yabancı kontejanını arttırmasını bekliyor. " Hayırlı Olsun. Cmde bile böle kadro kuramıyodum ben dşaldşa Arada lapintuslar atlayacaktır daha almadınız diye. Söz alınmış imza atılmış. Kontejyan beklenıyor olmazsa. deivide gogogo. adrianoya gel gel gel yapcaklarmış 3-5 güne geliyor yani kısacası. Bi isteğim kaldı aziz amca. Ronaldinho plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 fenerbahçe zaman makinesi yapmış pelenin kral olduğu zamanlara gidip transfer ediceklrmş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 omg gg thnx bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fotomaç'ın dediği hiçbirşeye inanmamak gerekiyor. Ben sadece Fatih Altaylı kandırmayın fenerlileri yazısı yazarsa inanırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya gelirse ? gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gelirse adriano hakket gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tmm işte bende onu dıyorum gelırse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sabahin bu saatinde nerden çıktı yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bu demek oluyorki 5 sene sonra adriano fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 abi faketir o ya ben bile bi fenerli olarak inanmıyorum yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fotomaç kaptırmış kendini CM'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ahahah sorma fotomaçın sahibi sabahlıyo pc başında şimdi hiç keşfeedilmemiş bi adamda söyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: "Fenerbahçe, İtalyan devi İnter'in Brezilyalısı Adriano ile protokol anlaşması yaptı. Sarı-lacivertliler, federasyonun yabancı kontejanını arttırmasını bekliyor. " fener alsa alsa imzalı posterini alır onun ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bi ben gelmedim fenere mn o değilde adrianolu roberta carloslu vedersonlu kazımlı feneri yenmek yine bambaşka bi keyif olcak bu sene =) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 10:50 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İnönüdeki gibi salya sümük ağlamayında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ee kadikoy aglaklarına nolacak? serefsızler hmfs hmfs (burnunu ceker) adiler bizim (göz yaşlarını siler) emeğimizi çaldılar büüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fake olduğu surdan belli said: Kesin gözüyle bakılan yabancı oyuncu attırımı açıklanınca F.Bahçe Adriano'yu getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 3-5 gün içinde görürüz alıyomu almıyomu. adrianonun bi aciklaması vardı bugun. anlayamadm yabancı kanalda ama fenerbahce falan demeye calıstı tahmın edıyorm. gözlerinden okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: anlayamadm yabancı kanalda ama fenerbahce falan demeye calıstı tahmın edıyorm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Artık baydı bu ama yaw. Her saçma sapan dedikodu sıkma palavra haber için bile konu açılmaya başlandı. Zaten bir transfer topicimiz var, bir de üstüne her alınan satılan oyuncu için ayrı ayrı konu açıyor millet. O da yetmezmiş gibi şimdi de balon haberler komik fotomaç karikatürleri (haber denmez buna) fantazileri için bile konu açılmaya başlandı. Uçmayın bu kadar. Adriano da tamamlasın kariyerini, doysun başarıya, oynasın dev kulüplerde yıllarca, o da tüm verebileceğini versin, sonra yaşlansın gözden düşsün, artık kariyer düşünmeyip sadece iyi paraya baksın, o yaştaki oyuncuya da dev kulüpler o kadar para vermesin o da gelir FBye 33 34 yaşında. Ama şu anda zaten imkansız. Abartmayın, uçmayın, yavaş yahu. Buna da konu açılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yahu adriano gs de yada bjk de demiyorki haberde ucmayın diyosun. Fenerbahce bu ne yapacagı belli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Rewendor Fenerbahçe'de!! Paticik Fenerbahçe Taraftar Camiası Rewendor'u renklerine bağladı. İstanbul Taksim meydanında imzalanan ön protokol işi tamamen bitirdi. Rewendor'un bu transfer karşılığı kaç para aldığı henüz açıklanmezken, "hepimiz profesyoneliz, geldiler konuştuk forumda forsa ihtiyaçları olduğunu söylediler biz de kabul ettik artık önümüze bakacağız" dediği öğrenildi. Rewendor transferi için Paticik Galatasaray Camiasına eagle_dnz'in takasla verildiği alınan haberler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bana senede 4.2 milyon dolar versinler koşa koşa giderim FB'ye roberto carlostan da iyi oynarım o paraya be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benim takasla ilgili herhangi bir bağlantım veya bir görüşmem yok paticik gs a.ş. den herhangi bir yönetici veya futbolcuyla görüşmem olmadı rewendor yalan söylüyor yalan haber yapmayın kınıyorum seni kın kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar