Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bazen rapidden .html olarak indiriyoruz ya bazi seyleri.Mesela bi avi dosyasi,windows onu otomatik olarak Firefox doc olarak taniyor.Open With diyerek acmak zorunda kaliyorum mecburen.dosya xyz.avi.html olarak okunuyor,onun o html sini atip sadece,.avi olarak gormesini nasil saglicaz bilgisayarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 rapidden dosyalar .html olarak inmiyor ki :S normal uzantısında iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 indi valla,firefox atliyo ahanda ben acicam diye.(dosya gercekten video VLC aciyo cunku open with ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 download manager kullanma eğer kullanıyoesan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya da .html uzantısını sil. zaten dosyanın orjinal hali "xyz.avi" sen html'i herhangi bir video oynatıcısıyla açmaya ayarlarsan, ileride bilgisayarında gerçekten html olan bir dosyayı da video oynatıcın açmaya çalışacaktır ki saçmalık olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 dosya uzantısı ".xxx.html" şeklinde gözükür. oradan .html'yi silersen sorunun hallolur. veya indirmeden önce adres yazarken en sondaki .html'yi kaldır. (dosya adının sonundaki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 eger firefox eklentisi yukluyse (adını unuttum) linklere alt + shifte basarak tıkla normal iner.Repleri göriyim. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 12:19 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 flashget araciligyla indiriyorum... dosya "video.avi"olarak gorunuo, ama aslinda open with falan deyince video.avi.html yi caliyorum dio BSplyr. ii guzel caliyo ama hala turu kisminda Firefox doc yaziyo...rename diyince ztn .html kismi gozukmuyo sadece .avi yaziyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 my compterda view e gir options a gir tools feland aolabilir bilinen dosya adlari icin uzantilari goster tadidna bisi olcak oralarda bole buyuk bi listede onu tikle yada tiki kaldir neyse vistada yok kasamadim aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 flashget ile indiriyorsan dosyayı flashget'e atınca bir pencere açılır dosya ayarlarını yapmak için. orada dosya adı boşluğu var (kayıt edilecek dosya adı, dosya url'si değil). oradaki dosya adında xxx.avi.html (pr0n gibi oldu örnek :D) gibi birşey yazar. onun .html kısmını silip xxx.avi olarak tamamlarsan .html olmadan kayıt olur güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 senin xp orjinal değildi galiba bone..yarı ingilizce yarı türkçe baya bi yalanlardaymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bende de aynı şey oluyordu.. dosya inmeye başlamadan açılan pencerede rename gibi bişe var orda yazan yerde sonda html var onu silmen lazım.. yukarıda da söylenilmiş zaten. bir de benim başıma bu olay rapidde üyelik aldığımda gelmişti. o da şöyle oldu, bi tane server seçtim hep ordan indrsin dedim. işte o zaman bi yerde rapid linkine tıklayınca (onların uzantısı da html biliyosun), html olarak iniyodu bu yüzden. sonra kaldırdım o ayarı. her seferinde server seçiyodum.. sorun hallolmuştu o şekilde.. muhtemelen sende de böyle bişe olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 evet benim de premium,flash get direk indirdi fark edemedim .html yazdigini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 buldugun link .html ile bitiyorsa öyle indiriyor, yalniz sakin linkin sonundaki .html'i silmeyin indirmez adres degisiyor cünkü. .html'siz indirmek istiyorsaniz linke tiklayip acilan rapid sayfasindan premiuma tiklayinca acilan sayfada .html olmayan adres yaziyor tepede fakat böyle oluncada 40 50 part birden eklerken öldürüyor insani, o yüzden indirdikten sonra sonunda ki .html i silmek daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar