Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidden .html olarak gelen dosyalar

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

flashget ile indiriyorsan dosyayı flashget'e atınca bir pencere açılır dosya ayarlarını yapmak için. orada dosya adı boşluğu var (kayıt edilecek dosya adı, dosya url'si değil). oradaki dosya adında xxx.avi.html (pr0n gibi oldu örnek :D) gibi birşey yazar. onun .html kısmını silip xxx.avi olarak tamamlarsan .html olmadan kayıt olur güzelce
Sosyal ağlarda paylaş

bende de aynı şey oluyordu.. dosya inmeye başlamadan açılan pencerede rename gibi bişe var orda yazan yerde sonda html var onu silmen lazım.. yukarıda da söylenilmiş zaten. bir de benim başıma bu olay rapidde üyelik aldığımda gelmişti. o da şöyle oldu, bi tane server seçtim hep ordan indrsin dedim. işte o zaman bi yerde rapid linkine tıklayınca (onların uzantısı da html biliyosun), html olarak iniyodu bu yüzden. sonra kaldırdım o ayarı. her seferinde server seçiyodum.. sorun hallolmuştu o şekilde.. muhtemelen sende de böyle bişe olmuştur...
Sosyal ağlarda paylaş

buldugun link .html ile bitiyorsa öyle indiriyor, yalniz sakin linkin sonundaki .html'i silmeyin indirmez adres degisiyor cünkü.
.html'siz indirmek istiyorsaniz linke tiklayip acilan rapid sayfasindan premiuma tiklayinca acilan sayfada .html olmayan adres yaziyor tepede fakat böyle oluncada 40 50 part birden eklerken öldürüyor insani, o yüzden indirdikten sonra sonunda ki .html i silmek daha kolay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...