Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Var mı? Ben bulamadım İl bazında arama yapılabilen ve özel mesaj için özel üyelik istemeyen site lazım.Ama bulamıyorum.Yardım lütfen.Bu tarz siteler birden çok varsa tutorial üzerinden karşılaştırması da olabilir.Merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tutorial kelimesinin anlamını karıştırıyorsun sanırım? Bana biraz "bayan arkadaş arıyorum, ama para vermek istemiyorum" gibi geldi nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 huhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 xuqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bonepart sadece xuqa yazınca ve üstteki mesajda ahahahah olunca sanki xuqa da gülme efektiymiş gibi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yonja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 80630 tanıştığım iyi dostların hesabı yok. çok tikky insanlar var ama onları es geçersek süper insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: bonepart sadece xuqa yazınca ve üstteki mesajda ahahahah olunca sanki xuqa da gülme efektiymiş gibi olmuş :D cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 paticikde avrat potansiyeli yok be babaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Arkadaş aramak için umudu internete bağladıysan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 nil'cim sende kıza açılmak için umidi internete bağlamıştın unutmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Sayende elime de almıştım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Off hatırlıyor musunuz bi de yaa? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 www.perfspot.com www.netlog.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 eheh niye hatırlamayalım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 www.perfspot.com 'da il olarak arama yapılmıyor , ingilizce falan da bilmiyoruz diyelim dakka başı mesaj atıp "haaaaaaay grubuma katılmak için tıkla canııım" türü Amerikalı Selin'ler bıktırıyor. Abime istek yaptım bu tarz bir site hazırladı sizi de bekleriz abiler : www.mod34.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 AdultFiendFinder.com/freepass.php [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 17:03 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 fiend finder hmm [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 www.bombabomba.com çıkmıyorum bu siteden. kaldırdığım hatunların da haddi hesabı belli deil burdan sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ooo üye oluyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 perfspot.com'u asla tavsiye etmiyorum artık söleyeyim. yaza yalnız girmeyin kızlarıyla doldu mailim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hi5 ten bizzat çok iyi randıman aldım,oraya takılın.Onun dışında yonjadan hiç ekmek çıkmadı bana.Netlog,myspace güzel ama ilgi çekici bi profil hazırlamak zorundasınız.AdultFriendFinder dan bi şey olmaz,perfspot u da geç.Bi de izmir.net ya da istanbul.net siteleri var ama paralı...Verdiğiniz paranın her kuruşuna değeceğine emin olabilirsiniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar