Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 werewolflar olsun, vampir ve hunterlara göre çok daha güçlü olsun ve şamanistik atmosferi olsun, benim için top 10 pc games sıralamasına girer direk :D
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 zaten öylelerde agg dmg vurur heralde gene pençeleri vampirlere ben vigil oynamak istiyorum ama oyundaki gibi gücsüz kalacaksa meh
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 of ya, ccp nın yapacak olması çok güzel. Adamlar piyasa da WoW'dan farklı bişiler yapabilen tek ekip. Söylim, balance malans olmayacak. O mantıkla hareket etmez ccp, herkeze bi niche verir sen zevk aldığınla oynarsın. Hikaye tahminen gehenna mehenna olmuş ondan sonrası falan olur, çünkü playerın eline vermeyi sever ccp hikayeyi, sandboxçı adamlar sonuçta :) herhalde vampirlerden başka, insanlar(olayların farkında olanlar) werewolflar falan olur. üff çok helecanlı =)
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hem Dust olsun hem Eve incarnia olsun bence ccpnin suanda kapasitesi 3.cu bi online oyuna yetmez wod un cook zamani olabilir
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Suark, gehenna sonrası olamaz. Gehenna sonrası için olan senaryolar (Antediluvianların cainein yenip ortama akması, lilith in caine i öldürmeye çalışıp Cain in curseünden ölmesi, cain in antediluvianları kesmesi ve supernatral world ün insanlara belli olması vs vs) Birde gehenna deyince sırf gehenna degil, werewolfların apocalypse inden wormun ortın ebesine koyması vs derken hoş olmaz. Zaten Gay Bar koyduk falan demeleri otomatik siliyor o ihtimali, çünkü hiç bir End of Times sonrası senaryoda bırak gayini düz bar olması mümkün değil.
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 gehenna sonrası olmaz. öyle olsa zaten direk requiem yaparlardı.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hııı ben o kadar detaylı bılmıodum bak o zaman bloodlines tarzımı olcak
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bloodlines tarzı da olamaz kıyamet kapıda senaryosu koyarlarsa hikayeyi ilerletemezler
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 beyler hiç düşünmeyin, arkanıza yaslanın ve bekleyin. benim ccp'ye güvenim sonsuz. doğru düzgün bi iş çıkarıcaklarından eminim.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 doğru belki bambaşka bi settin falan gelir, yani sonuçta bloodlines zamanı olacaksa, camarilla falan kurulu yani liderleri belli. ortaçağmı oynıcazki
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Suark said: hııı ben o kadar detaylı bılmıodum bak o zaman bloodlines tarzımı olcak wb m8
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Suark said: yani sonuçta bloodlines zamanı olacaksa, camarilla falan kurulu yani liderleri belli. o.O?
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yahu nolca belli degil, gene kendi kendinize yazip, sonra adamlar ypamis gibi begenmemeye baslamissiniz. bi sakin, aciklaninca bazi seyleri ogrenirsiniz.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Suark said: of ya, ccp nın yapacak olması çok güzel. Adamlar piyasa da WoW'dan farklı bişiler yapabilen tek ekip. Söylim, balance malans olmayacak. O mantıkla hareket etmez ccp, herkeze bi niche verir sen zevk aldığınla oynarsın. Hikaye tahminen gehenna mehenna olmuş ondan sonrası falan olur, çünkü playerın eline vermeyi sever ccp hikayeyi, sandboxçı adamlar sonuçta :) herhalde vampirlerden başka, insanlar(olayların farkında olanlar) werewolflar falan olur. üff çok helecanlı =) gehenna olacak cnn de vampirler televizyona çıkmış olacak ve oyun masquerade hmmm
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Suark said: doğru belki bambaşka bi settin falan gelir, yani sonuçta bloodlines zamanı olacaksa, camarilla falan kurulu yani liderleri belli. ortaçağmı oynıcazki adamlar Gay communityye ulaşmak için gay bar koyucaz diye açıklama yapıyorlar sen ortaçağ diyorsun :) abi birde hani bloodlines settinginde olabililirde, hani atıyorum 2012 de çıktı oyun, oyunun tarihide 2012 olur (normalde gehenna/apocalupse 2004 tür wod evreninde) düz gehenna olmamış gibi oynarız, adamlar oyunu kapatacakları zaman Time of Judgment geldi derler zor degil. Bu arada camarillarının baındaki adamlar olamayız adamlar 4th generation 5th genration kodumu oturtan tipler, antediluvian olamayacağımızda belli, en kötü ihtimal oyun cıktan 1-2 sene sonra, blood ptency yükseltmek için elde edilmesi zor bi sistem getirirler, belli bi generation ın üstü olanlar anarchlarsa baron(ki anarchlarda generation o kadar önemli degil liderlik konusunda) camarillada prince olurlar.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 olmadı yenı bişi kurup yıkıveririz camarillayı
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Soimyr said: adamlar Gay communityye ulaşmak için gay bar koyucaz diye açıklama yapıyorlar sen ortaçağ diyorsun :) sasuke de olcakmıymış içinde?
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Baya heyecanlı bi şekilde bekliyorum ama fazla da üstünde düşünmek istemiyorum gaza gelip tüm boş vaktimi Bloodlines'a harcicam diye.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 var mı yeni haberler ya. 2011 oldu. ne zaman çıkacak bu oyun.
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ccp yeni carbon karakter oluşturma teknolojinisi eve online a bu ay yükledi. söylenene göre bütün wod karakterleri ccp nin bu yeni teknolojisi ile oluşturulacak.
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Carbon çok güzelmiş de mmo'ya gitmez, 100 tane böyle salına salına giden insan aynı mekanda olsa, high-end bilgisayar bile kaldırmaz.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kaldırcak şekilde yapmışlardır. ona bakarsan wow'un da kaldırmaması lazım ama kaldırıyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Kaldiracak sekilde olmasi cok zor bencede eq2, conan gibi kasar yillar boyu sonra duzelir herkes gorur guzellikleri tabii o zamana oynanir olursa :p
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 WOD zaten heralde 2 yil sonra cikar, eve ise surekli yenilendigi ve yapimcilarin EVE 2 cikarmayacagiz dedikleri icin en az bi 5 sene daha oynanir.
Öne çıkan mesajlar