Othranx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 "creatures known as Yoma s have long preyed on humans, who were once powerless against their predators.But now they've developed female warriors who are half human half monster , with silver eyes that can see the monster's true form.These warriors came to be called "Claymores" after the immense broadswords that they carried." manganın konusu böyle, çizimleri de gerçekten çok güzel. manganın animeye aktarılısı bambaska, çünkü araya saçma sapan filler yada gereksiz yan karakterler sokmadan anlatıyorlar, özellikle narutodan illallah gelenlere tavsiye edilir.anime-eden da mangası da animesi de var. http://www.anime-eden.com/page/manga/claymore/series.html# [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:36 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben animesini takip ediyorum ilk 5-6 bölüm inanılmaz sıkıcı klasikleşmiş bir anime hikayesiydi 8den sonra anime kendine bagladı beni çizimler ve ortamları cok güzel yansıtmışlar 10. bölüm bu hafta cıktı takip etmeyi düşünenlere ^^Animeyi burdan dl edebilirsiniz [spo] [/spo] [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 01:16 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ilk 4 bolumu izledim sadece izlenebilir gibi geldi oyle şahane diyemicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aynen virus ün de dediği gibi 8 den sonra kendine bağlıyo, hikaye klasik ama sarıyo ilerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Altyazılar için; http://www.divxplanet.com/sub/m/12353/Kureimoa.html Başladık bakalım indirmeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Claymore 11 Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bi de clymore ve muhabbet kuşu vardı sdsdaads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bunu anime ilk çıkmadan önce yeni gelenler arasında görmüştüm ama sonra unutmuşum, indirdim şimdiye kadar çıkanları izledim ve fena gitmiyor doğrusu, potansiyel var bayağı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 12 çıktı ve bayağı heyecanlı gidiyor, sardı beni iyice. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Virus'ün verdiği linkte iki farklı formatta - hangisi daha iyi yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu Japonların ilginç fantezileri var. Bu anime de "metal zırhlı, kılıçlı, sarışın, güzel, sinirli kız" kategorisine giriyo galiba. Ama merak ettim bi ara deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 heh sinirli denemez, hepsi çeşit çeşit. bazısı serinkanlı, bazısı delidumrul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bi de zırhlı ve güzel değiller...ha sonuncusu kşisel görüşüm tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 .mkvlerin ses kalitesi daha iyi oluyor ama xvidler daha once cıktıgından dolayı daha cok seederı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Claymore 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Baya iyi bir anime, özellikle 10.bölümden sonra "Bugün gittik bunu kestik" olayını aşıp daha ince işleri işlemeye bşlıyor, merak duygusu uyandırıyor. Birde her bölüm ağlayan bir çocuk olayı olmasa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dotadaki item geldi aklıma ilk. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 iyice güzelleşti doğrusu hikaye ve karakterler, bir de hiç sakınılmıyor kandan şiddetten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 16 süper, galatea'nın seslendirmesine bayıldım özellikle. şiddetten sakınılmıyor hiç, şu anda en heyecanla beklediğim anime haline geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aynen, animesi bitince mangasından devam etcem :) ama gün gecmek bilmiyo beklerken :/ (yanliz Galatea, yoma güclerini kullanmaya baslayinca bu cirkin yüze bi süre dayanmalısın demisti Duff'a...yahu tam tersine bence daha da güzel oldu gözleri irilesti felan daha bi yakisti :P ) [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:53 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 mangası da ilerlemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yeni bölümü iple çekiyorum çarşamba günü yayınlanır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 demiştim efsane diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bizim kuşlu kılaymor var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 acayip heyecanlı, aynen ben de iple çekiyorum resmen. her bölümü de çevirip çevirip izliyorum hatta ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar