Lethious Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 steve jobs abimiz duyurdu ve şu anda apple'ın sitesinden indirilmeye başlanılabilir halde windows uyumlu safari. hayırlı uğurlu olsun diyorum. http://www.apple.com/safari/ YUPPİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oha bug delisi yanlız. bookmarklara ve daha birçok yere tıklayınca otomatik olarak kapanıyor. yuha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Safari ne ya... mis gibi opera var. safari'den eksiği yok, hatta fazlası var. gerçi opera, firefox'tan daha çok şey sunuyor derken firefox'çular inanmıyor ama, onların da geçmesi yakındır ^^ http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_browsers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Public Beta için çok problemli bir sürüm olmuş. Daha installer'ı doğru düzgün çalışmıyor ki.. Bende browser zırt pırt hata veriyor, kapanıyor. bu olmadı apple, kalk tek ayak üstünde dur köşede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hevesim kursağımda kaldı benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende yüklerken 2 kere, çalıştırmaya kalktığımda da devamlı hata verdi. Firefox'a devam stabil hale geçene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hata verir ve kastırır büyük ihtimalle. Muhtaç olmadıkça windows yazılımını mac de mac yazılımını windowsta kullanmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 mac yazılımı değil sonuçta, windows için tekrar optimize ediyor adamlar. o mantıkla firefox'u windows'ta kullanmayalım. zira linux üzerinde geliştirildi öncelikle. gibi bir sürü örnek de verilebilir aslında ;) başarılı olamayacak diye bir kaide yok bence. itunes, quicktime gibi programları da var hem apple'ın.. belki de aceleye gelmiştir. hem sonuçta beta, bekleyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 itunes quicktime başarılı değil windowsta, bunu mac alıp simgelerine tıklayınca anlıosun. itunes ve quicktime windowsta açılırken asırlar suruyor makıne patlıyor, mac de çat çat. Aynı ekilde, macintoshda Word ve MSN açmak biraz zaman alıyor. Özellikle word ve excel tuketıyor benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 deneyelim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 stabilite ayrı bir olay. hız ile karıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 apple yıllardır hangi software'ı düzgün yazmışki browser yazıcak yapmayın etmeyin arkadaşlar. IE kullanın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ben Macbook umda bile kullanmıyorum Daha Tab eklememişler. Ekleseler basit ve kullanışlı olurda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bone abi bıkmıyo musun her browser topiğinde opera! opera! demekten. yetti valla [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:07 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bone, sen opera dedikçe ben de sana bonec diyip durucam. bonec bonec eheh boneec :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Apple Safari On Windows Broken On First Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: bone abi bıkmıyo musun her browser topiğinde opera! opera! demekten. yetti valla e doğruya doğru, mozilla'dan da, firefox'tan da, ie7'den de, safari'den de daha iyi bir browser opera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: apple yıllardır hangi software'ı düzgün yazmışki browser yazıcak yapmayın etmeyin arkadaşlar. IE kullanın daha iyi. allah aşkına bu denecek laf mı? apple lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Apple Logic mükemmeldir mesela - çok düşündürmüştü beni: Pro Tools mu Logic mi ikilemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya bone abi. bence ff daha iyi. abi indirdim denedim 2sini de. ff daha hızlı geldi. daha hızlı açtı. ama ben hiçbir topicte OOO FF RLZ HOBA demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Harbiden ha anlamadığın belli Mac'lerden Mac'in bir çok programı ödül almıştır. Ayrıca Bir çok insan neden macbook almaya zorunlu kalıyor düşündünmü ? Cevap basit bu programları windows'ta çıkarmıyorda ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ie7pro varken ne gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 pati ahalisi bayağı enteresansınız.. "şu varken ne gerek var" dersiniz, sonra windows'a da rakibi yok diye muhalefet eder, bill gates'e laf sokarsınız. madem tekelciliğe karşısınız, niye "yaa safari otursun oturduğu yerde" diyorsunuz? yok tekelciliğe karşı değilseniz niye "ya micros~1 da her yerde beee" diyorsunuz? valla anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ie güzeldir ya dandik eski bi g3 imacim vardı ve içinde de IE 4, apple biliyor işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Şöyle bir yazı buldum. http://www.milliyet.com.tr/2007/06/12/son/sonyas11.asp Safari nin ie dan 2 kat hızlı olduğunu iddia etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar