silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 la kleır en tatlısı sarlıt kımmıs cülyet kımmıs yaa bırakın alalh askına aksanını yerım kleırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Emaleth said: as a general rule, tek kaşı kalkık kadınlardan kaçınınız, ömrünüz uzar. shgdsf bende var o yaa. arada tek kaşı kaldırıp bide juliet gibi pis pis sırıtınca kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kaş kaldırabilmek güzel bişey ya.. seviyorum ben kalkan kaşımı. en azından bişeye sinirlenince hiç bişey söylememe gerek kalmadan anlaşılıyor sinirlendiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu dizide kısa bir süre için de olsa Michelle Rodriguez rol aldı(Ana-Lucia Cortez rolü) arkadaşlar. Yaşayan en güzel kadınlardan birisidir. Kendisiyle anca ama anca Salma Hayek'in genç hali kapışabilir çekicilikte. anımsamayanlar için www.michelle-rodriguez.com tutun nefesinizi hürriyetteki diğer fotoğrafları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 boş versene sen kadın görmemişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hocam ana lucia güzeldi idare ederdi de; sen de tutup en kötü fotoğrafını koymuşsun buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nomak said: boş versene sen kadın görmemişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu kadına seksi diyen adamın anlını karışların len şuraya bak bakışlar sıfır dudak bile tam oranla açık bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sostizm said: http://img165.imageshack.us/img165/9487/806831xl7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çirkin o kadın ya... pardon düzeltiyorum çok çirkin o kadın yaa mangalda fazla kalmış da yanmış köfte işte. yüzü böle eciş bücüş klasik latin yüz hatlarına sahip, boyu kısa, vücudu orantısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 O deilde şaka mak kimse Kate den bahsetmemiş! Şöyle bir sıra var kafamda: Kate>= Charlotte > Shannon >=Naomi >= Claire > Juliet Yani kısaca bu adaya düşsem kurtulmayı geçer keyfime bakarım efendim! Jack boşuna fantezi yapıyor. Bu oranlar bir daha başka yerde zor bulunur Jack efendi. Hatta birkaç yıla Hurley bile kral olur o adada! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şenon => kate > ana lucia > julyet > şarlot > claire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ana lucia'ya laf yok ulen!!!!111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ema son noktayı koymuş bence. Tek kaşı kaldıran hatundan kaçacaksın abi, ardına bile bakmican. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sezon bölümü 29'unda internete düşücek diye bişey söyledi arkadaşım var mı bunun gerçeği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 goth claire > hepsi. böle tam güzel bi resmini bulamadım gerçi ama, bu bile yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Michelle cirkin ama sexy. Sehvet saciyor kadin. Unresistable o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aynen benim içinde claire ın gençlik hali en iyisidir. tabi adada elinde bebek ordan oraya gezince insanın pek ilgisini çekmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dizi bitti dizidekileri kızlar mı kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 <3 hugo nun annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Allah cezanızı vermesin. Sharron' u unutmuşunuz. Sharond u galiba, üvey kardeşi vardı astım hastasıydı sarışın güzel bir "ablamız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 DeBuffAndHeal said: Hoş geldin yar yüreğime gönlüme sefa geldin yar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 claire ftw yaa yoluna kurban claire baskan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Greeny said: Allah cezanızı vermesin. Sharron' u unutmuşunuz. Sharond u galiba, üvey kardeşi vardı astım hastasıydı sarışın güzel bir "ablamız" Evet bence de bir numara oydu, Shannon'du galiba emin degilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar