Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ahah lan bu ninja çıldırmış. Adam kendi kendine polemiğe girmiş fizbanla filan fizbanın haberi yok. sdf Abi ben şeyi merak ediyorum. Şimdi Benjamin Lockun babasını ağaca filan bağlamıştı öldürmesi için. O sırada orada bulunan büssürü insan vardı, kamp yapıyorlardı. İçlerinde Sawyerin dolandırdığı kadın filan vardı. O insanlara ne oldu bilen var mı?
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 istisnasız dizinin en iyi bölümleri içinde desmond'un geçtiği bölümlerdir heralde.
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Çokakıllıadam said: Ahah lan bu ninja çıldırmış. Adam kendi kendine polemiğe girmiş fizbanla filan fizbanın haberi yok. sdf fizban yanimda su an o da seni tanimiyomus "ikimiz tartisiyoduk,bu kim? ne diyo kendi kendine" diyor.
skyly Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ninja hakkaten gereksiz agresif ve ilginç
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ninjaturtles said: adamınbiri said: ninja senin ne alıp veremediğin var lostla küçükken kaçırdılar mı seni anlamadım ki bi agresifsin yazar olmak istedinde işe mi almadılar valla anlamadım :D niye bu kadar cok bos konusuyosun? hahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaahh boş konuşuyorum ? ahahahahaha pardon tamam ahahahahahahah
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Arkadaslar futbol bolumune cevirmeyin vizyonu lutfen
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 skyly said: ninja hakkaten gereksiz agresif ve ilginç dizisi elestirilince sapitan fanboylar disinda kimseye agresiflik yaptigim gorulmez.ayrica adaminbiri gibi konusanlara agresiflik yaparim cunku flame sevmiyorum.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Adamın biri yanımda şuan 'bu gay kim' diyor.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Only fools are enslaved by time and space
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Xaenin said: Bi çıkın dışarı ya. "begenmiyosan izleme" "diziyi yapanlar seni mikiledi mi de diziyi elestiriyosun" gibi garip seyler diyorlar.bu adamlarin oldugu yerde elestiri yapilmaz, cunku sonu flame, sikintidan birbiriyle kavga eden anaokulu cocuklari gibi gorunuyoruz. burda diziyi elestirmemin sebebi, kim onayliyor, kim ben gibi dusunuyor bunu ogrenmek.artik onemli degil yazmiyorum hicbisey.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 artik onemli degil yazmiyorum hicbisey said: oleeeey:D
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ninjanin birçok yorumuna bende katılıyorum aslında ve destek veririm ama diyeceğim 2-3 şey olacak. Öncelikle diğer arkadaşlara,gözü kapalı fanboyluk yapacağımıza değişik yorumlara da açık olalım,her zaman popüler olan bir diziyi yüceltmek gerekmiyor. İkinci olaraksa bir diziyi eleştirirken basit salaklıklar üzerine kafa yormamalıyız.Yani koskoca ada da sanırım 50 kişiye yakın insan kurtuldu ama 4 sezondur olaylar 10-12 kişi çevresinde dönüyor,bunlar birbirine çakıyor,birbirini dövüyor.Bunlara kafayı takmamak,görmezden gelmek lazım yoksa tüm dizilerde böyle aptallıklardan veya saçmalıklardan bol bol var.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Penthesilea said: Arkadaslar futbol bolumune cevirmeyin vizyonu lutfen Hösst! Bölümüme laf yok :)
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Lost konusunda ninja'nın eleştirilerine katılıyorum ben de. Bilmem kaç sayfadır söylüyorum 3. ve 4. sezonlar çok boş ve kötü geçiyor diye. Bir tek işte son bölüm bayağı güzeldi, onun dışında da bir olayı yoktu Lost'un 3 ve 4. sezonlarda. Senaristler de ne yapacaklarını nasıl açıklayacaklarını bilemiyorlar muhtemelen, gerilim başlattılar, bilimkurgu kılıfına soktular, o yeterli olmayınca şimdi mistisizme fantaziye doğru gidiyorlar bi yandan da. Ama hala pek çok gizem bilinmeyen var ortada, onu unutturmaya çalışıyorlar heralde. Şimdi burda agresiflik yapan kişi de ninja değil kanımca, adam sadece görüşünü bildirmiş, ama nedense hemen bunu hakaret küfür algılayan bir kesim saldırmış verip veriştirmiş saçma ve yersiz şekilde. hani "küçükken kaçırıp bişi mi yaptılar da losta bu kadar düşmansın" diyenlere de aynı şekilde "maşallah her gece senaristler seni her gece s..yolar rahatlatıyolar heralde bu kadar ateşli savunduğuna göre" diye cevap verilebilir, o yüzden böyle saçma diyaloglara girmeye gerek yok. Herkes beğenmek zorunda değil, eleştirmenin de yanlış bir yönü yok.
Krusty Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 iyide senin dediklerin 1. ve 2. sezon içinde geçerliydi. ben şahsen son iki sezonu özellikler 4. sezonu ilk iki sezondan daha çok beğendim. birde şu var sonuçta bu film değil dizi. eğer gidişatını beğenmiyorsanız takip etmeyebilirsiniz. sizin merak ettiğiniz sorulara cevap verilmemesi o bölümün kötü olduğu anlamına gelmez. her bölüm sonunda aynı kişilerin kötü bölümdü demesi sıkıcı oluyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 E iyi o zaman kimse yorum yapmasın. Her bölüm sonunda aynı kişiler de "iyi bölümdü süperdi" demesinler. Şu anda zaten Lost'un hala çok takip edilmesinin tek sebebi piyasada rakibi kalmaması. Heroes, Prison Break, 4400, How I Met Your Mother gibi tüm rakip tutulan popüler diziler ara verdi, meydan Lost'a kaldı. Dediklerim ilk iki sezon için bu kadar geçerli değildi. İlk sezonda özellikle bir gerilim bir konsept vardı, daha ne nedir ne değildir belli değildi. Şimdi aradan yıllar geçmişken hala tırt açıklamalarla ya da hiç açıklama yapmadan devam etmesi dizinin kalitesini bozuyor bayağı.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben kesinlikle yorum yapılmasın oturun izleyin tarzı bişi demedim sadece "ninja" sinir krizleri geçirmiş gibi yazıyodu okadar sinirlenmemesi gerektiği sadece bi dizi olduğunu hatırlatım gerideki sayfalarda yazıyo zaten ne dediğim
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 E tamam işte o kadar büyütülecek bir şeyi yok. Herkes izliyo, mutlaka beğenen de çıkacak beğenmeyen de çıkacak :)
myster1o Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 o diil de ninjaturtles'ın bi daha yazmıcak olması iyi olmuş.. meğer herif gosuymuş..
myster1o Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 5. bölümden sonra bu kadar boktan bişi olamazdı, ben->juliet aşkı ve ben'in babasıyla beraber tüm dharma'yı öldürdüğü gazın merkezi belli oldu o kadar.
Krusty Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sonu komikti :) 4. sezonda iyice ezik bi karakter olmaya başladı john. ben yedi bitirdi adamı. babasından çekmedi ben'den çektiği kadar.
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Jack'de ezik bir karekter olmaya basladi, adada tek baskin karekter Ben kalacak bu gidişle, bakalim Sawyer nasil bir tepki verecek.. Ben de maşallah ya valla her seyi bilen gören bi adam oldu cikti..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ne alaka zayıf filan? john zaten çok zayıf bir karekter. sadece sert olduğunu göstermeye çalışıyor. gerçek hayatından belli zaten. ayrıca juliet - jack aşkıda yani taa jack'in esir tutulduğundan beri olan bişey. sadece juliet hiç umut vermediğinden kate ve juliet arasında kalmıştı. şimdi doğru adresi buldu. ben sonunda yani dedim. çünkü juliet bence adadaki em güzel kadın. dizideki de favorim ^.^ ben zaten baskın bir karekter. adamları onu sevmese bile ne dese yaptılar ve hep lider olarak onu gördüler. jack te gerçek hayatında zayıf bir karekter sadece adada gerçekte yapamadıklarınuı yapıyorlar veya içlerindeki liderlik özelliği dışa vuruyorlar. sawyer ne kadar gerçek hayatta umarsızca kararlar verip duygularına yenik düşmezse adada tam tersi birine bağlı yaşıyor. tamam söz filan dinlemiyor ama kaymaya çalışıyor işte. Ben'in "YOU ARE MINE" sözüde süpoerdi koptum orda haha
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 haydi Baluu haydi Baluu haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii
Öne çıkan mesajlar