Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bilmiyorum valla.. : ( bana ece dikkat cekmeye calısıyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Golge-i_Khan ahuahuahuah nfsdökhkashda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 @prudent +999 ... artıyı geçtim x9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ece bence doktor oldu nöbette hergece artık yok ece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kız bi konu açtı, kızın ismi, soyadı, "jile"si, hatta kendi potasına basket attığı bile deşifre oldu.. artık konu açmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 dur bekle adı soyadı yukarıda verilen olamaz...o kız maltepe anadolu'da ama captain izmirli...rın rın rın rın rın rın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 peeeekiiii ece kaptan ne demiş ? çıkarın beni bu kaptan! :/ [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 12:46 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 terazine pull attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evet ayrıca msn konuşması lise mezunu biri tarafından yollanmış kız daha lise 2 ehue. ama adı ece diye hatırlıyorum ben de :D post atmamış bi de acaba?? omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Arkadaşlar heveslenmeyin.O kendi potasına basket atan kişi değilim.Ayrıca hayır henüz doktor da olmadım dolayısıyla nöbete de kalmıyorum=)Ama söylemzsem içimde kalacak:bir topic in b.ku nasıl çıkarılır uygulamalı olarak göstermişsiniz.Helal olsun:) ps:sazanlık yapmayın.kullanıcı adım soyadım değil.sadece bir çeşit lakapXD [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 16:43 tarihinde, c_a_p_t_a_i_n tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 İskele alabanda o zaman , kapteyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Kaptan diye lakap? İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Rumuz demek istedi sanırım . Rümiz . Rüumz . Rum . Muz . aaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Meslek olarak seçmek istediğim şey kaptanlık.Çoğu kişi de bana böyle hitap ediyor.Olay bu yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 O zaman niye doktor doktor diye 5 sayfa kastırdın bizi arkadaşım ? Ayıptır , emeğe saygısızlıktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 doktor hanımcığım bi sorunum var bakabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Xaenin güzel oku evladım konuyu=)Ortada yurdum insanının beni doktor yapma çabası var.Benim bu konuda bir girişimim veya düşüncem yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yurdum insanın canı sıkkın Tayyeap i de başbakan sanıyo. böyle benzetiyorlar herkesi birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben şimdi blackcha0s'u metin uca zannetim misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 +rep dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Yazarlik potansiyelinden fazla oldugu kesin. `bendeki` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ahauha kaptan esprisini yapmaya giriyordum başlığa bilekkaos benden önce davranmış allah kahretmesin, saygılar kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kök(potansiyel^fantezi)=kondüsyon/aksiyon eet:formülde düzeltme [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 20:07 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar