Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fox TV'nin çirkef magazin servisi.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

FOX tv'nin açılmasıyla paranın kokusunu alan onlarca çirkef creep kanala saldırdı iş için. Mesela demin magazin programında Okan Bayülgenle uğraşıyorlardı. Ama son derece çirkef bir savaş, çünkü biliyorlarki Okan sinirlenecek ve rating yapacaklar. Okan bunları kovuyor, adam salak salak kamera tutup, salak salak sorular soruyor. Okan cevap vermiyor, "bas git lan" diyor, adam sessizce çekmeye devam ediyor. Bu tip herifler zaten Prenses Diana'nın ölümüne sebep olan herifler. Kaçıyorsun kovalıyor, git diyorsun kameranın ışığını dahada açıp burnuna sokuyor.

Yani kanalın hali o kadar içler acısı ki heralde kanalın sahibi elin Amerika'lısına bu yalaka modunda sülük gibi yapıştı, işi kaptılar. Yani en seviyesi düşük kanal olabilir şuan fox.

Programı izleyince sinirlendim, konu açasım geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanallara bakarken ben de gordum dedigin sahneyi,ciddi ben de uyuz oldum.O kadar tek tarafli konusuyo ki arkadan yorum yapan magazinci sesi sinirlenmemek elde degil.Zaten bu magazinci adamlar kafaya koydumu nefes alsan ayip,suc,edepsizlik diye gosterirler,yok ovucem diye kafaya koydumu da manken kufur edip ciplak dolassa,iste ozgurluk iste modernlik bu diye ittirirler millete.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynen adamı sevmiyorum ama yaptığı işleri başarılı buluyorum, oyunculuğu, şov konsepti ve de bence en iyi yaptığı şey: seslendirme.

Valla Fox olayı çözmüş, magazin programlarında bile canlı yayın, stüdyo konuğu falan. Gayet çirkef ama başarılı, eminim ratingi de yüksektir. Zaten ne magazin malzemesi olanı ne de paparazzi tayfasını severim eheh yesinler birbirlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Yesinler birbirlerini diyemiyoruz ama onlar birbirini yerken dolaylı yoldan bir çok kurum ve kimse zarar alıyor bu yayınlardan. Yani eğitime olan zararlarından çocukların gelişimine olan zararlarına kadar cidden büyük bir etkisi var.

Medyamız cidden magazine endeksli çalışıyor şuan. En çok rating alan programlar magazin programları. Ve yapılan program kalitesi belli. Halk bu programları izliyor ve etkileniyor. Çok ciddi zararları var ve rating uğruna görmezden geliyorlar. Çünkü ne kadar çok çirkef program yaparsan o kadar rating alıyor. FOX'ta liderliği aldı çirkeflikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylemek için geç kalmışım, neyse +1 diyim:)

Türk kanallarında izlenebilme potansiyeline sahip yapımların sayısı çooook düşük. Dizilerin çoğu abuk subuk şeyler, aynı b..un defalarca karıştırılıp karıştırılıp defalarca öne sürülmesiyle çıkan şeyler.
Televizyondan soğudum yaa, nasıl bi ülkenin kanallarının %95 i bu kadar ezik olur?

O açıdan cnbc-e rlz:)
Güzel bi film filan yayınlamadıkları sürece diğer kanalları açmam bile.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 10:46 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fox TV gelecek kalite gelir falan dedim.TGRT den daha beter bi kanal çıktı.En azından TGRT daha seviyeliydi.

Aynı programda Aysel Gürel i öpen 18 yaşındaki şarkıcı genci karşısına alıp demediğini bırakmamıştı magazin programını sunan şahıs.Ömür dü sanırım daha önceleri Show haberde aptal saptal şeylerle uğraşıyordu.Uzun boylu adamla dolaşıp bi program yapıyorlardı.
Merak ediyorum o gence ne dedilerde geldi oturdu.Çünkü program başladı hoşgeldin falan dedi istersen vtryi izleyelim
izlediler.
Vtr bitti döndüğü gibi "sen utanmıomusun hededehödödö" diye saydırdı.Çocuk gülerek yanıt veriyordu.

Sonra medya arkasında sanırım bu klibi gösterdi Okan Bayülgen niye bu kadar tartışma yapıldı anlamıyorum falan dedi.Onun üzerine yine Fox karalama kampanyası başlattı.

ulan bende ne çok şey biliomuşum =) bu herifler hakkında bu kadar yazı yazmam bile utanç verici :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...