Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüman punk-rock akımı... Peki...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müziğin önyargıyı zamanla kırabildiği düşündüğü zaman,eğer gerçek spiritüellerse ve bir çizgide tutunabilirlerse çok güzel bir şeyler yapmışlar.umarım başarılı olurlar.
Mesaj tarihi:
Bu alt kültürün amacı müslümanlığı punk rock müziğiyle harmanlayıp tekrar amerikan halkına sunmak, böylece de tanıtmaya çalışmak mı yoksa başkaldırma meyilimindeki ergenlik çağını yaşayan çılgın gençler amerikan halkı tarafından korkulan bir olgu olduğu için sırf müslümanlığa çullanıp üstünden para kazanmaya mı çalışıyorlar?
Dindar birisi olduğumdan değil ama sanki başkaldırıları müslümanlığa karşı olan önyargıya değil de, kendi toplumlarına, müslümanlık da sadece bir araç gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
@antimodes:zaten öyleyse bir albüm tutulur,sonra sönerler.benim pek bir fikrim yok o konu hakkında,baştan diyemem bi şey,dinlemek lazım.
ama öyle değillerse süper.
Mesaj tarihi:
said:
2003 yılında The Taqwacores adlı kitabıyla bu akımı anlatmaya çalışan Michael Muhammed Knight, ilk etapta birbirleriyle uyumsuz görünen İslam ve punk akımını iddialı bir şekilde özetliyor: Hz. Muhammed de putları yıkmıştı. Bundan daha punk rock tavır ne olabilir?
Gel anlatiyim...

Edit: Şu tırnak işaretini nasıl yapıyorsunuz ya? Ben yapınca hep abidik gubidik işaretler çıkıyor?

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şu " tırnak işareti mi?
é harfinin altındaki " işaret işte.
yok mu klavyende?

bir de islamik death metal hatırlıyorum sanki, var mıydı öyle bişi?
Mesaj tarihi:
abdullah var bone bildiğim death metal grubu ama müslüman death metal grubu değil isimleri sadece o herhalde egzantrik gelmiş adamlara.Onun dışında başka bir gruptan bahsediyorsan bilmiyorum açıkcası :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aklım pagan metal oluyorsa müslümanı neden olmasın diye düz mantık kuruyor ama bir yerde temassızlığa maruz kalıyor mantıksal sinyaller.
  • Yeni Oluştur...