Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle hayvan gibi saracak single player oyun ne var piyasada?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sam fable'ı nasıl beğenmezsin deli manyak bi oyundu ya çok zevkliydi

oyun belki iyiydi ama ben oynayamadım geri zekalı tomb raiderımsı save sistemi yüzünden. bıraktım bir süre sonra. saramadı da hani pek. belki ileride tekrar denerim.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:38 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ekran kartı alıcaksan Palit 8600 GT tavsiye ederim. Mükemmel bir fiyatı var, performansı da süper. 230 YTL ye alabilirsin bu aleti. Ben altım her oyunu max. ayarlarda oynuyorum sdfsdf.
Mesaj tarihi:
Aragorn'un önerdiği 8600GT'yi ben de tavsiye ederim. Ucuz oluşu ve düşük olanaklarıyla kral performans verişi dolayısıyla çok iyi bi kart olarak görülen 7600GT'nin (zamanının voodoo3'ü, ti4200'ü, geforce4mx400'ü olarak kabul ediliyo) dx10 destekli sürümü. Zaten 8 serisi Geforce'un dx10 destekli kartlar serisi oluyo.
8800GTX'in bi sene sonra çıkcak dx10 oyunlarını son detayda kaldırmama ihtimali yüzünden ucuz ama en azından dx10 desteği olan bi kart almak çok iyi olur bence.

Bi de şu Fable'ı bi türlü oynayamadım. Hikaye oyuncunun yaptıklarına göre ilerliyomuş ve bu alanda en özgür oyunlardan biriymiş. Bi yerden buliym de şunu, bi oyniyim.
Mesaj tarihi:
eheheh hoş diosunuz güzel diosunuzda

şimdi benim anakart

Gigabyte 1000MK
rem 256ddr
intel p4 2.6

ben buna bu 8600GT yi taksam olur mu şimdi dostlar ?

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:47 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok Agp şu an kullandığımda agp ama 4x 8x muhabbetini anlamıyorum.
8x i destekliyor sanırım.
benim Ekran kartı ATI raedon9000pro 128mb

ram alıcamda işte ekran kartı yeterli olmayacak sanırım ekran kartıda istiyorum.
Mesaj tarihi:
hidden and dangerous var, commandos'un tps/fps hali gibi. ama çok çok eski oyun, nerden bulursun bilemem.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:50 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...